Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Läckra Huawei P20 Pro med trippelkamera från Leica

Huawei P20 Pro 128GB Black

  Art.nr: 1003010
  • 6,1" AMOLED-skärm i 18,7:9-format
  • 128 GB lagring + 6 GB RAM
  • 40 + 20 + 8 mp-kameror på baksidan
  • IP67-klassad
  • Kraftfullt batteri med snabbladdning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

P20 Pro är den nya flaggskeppsmobilen från Huawei och är en smartphone som ligger i framkant på de allra flesta punkterna, kameran i synnerhet. På baksidan sitter inte mindre än tre kamerasensorer från Leica som tillsammans har lika avancerad teknik som i en systemkamera såsom 4D-fokus, zoom och bildstabilisering. Framsidan med sin 6,1" AMOLED-skärm som täcker nästan hela framsidan av telefonen imponerar också. På insidan finns Kirin 970 med Artificiell intelligens och stöd för förstärkt verklighet. IP67-klassing gör Huawei P20 Pro dammtät och vattentålig, precis vad man förväntar sig av ett flaggskepp av idag.

M3 Rekommenderar Huawei P20 Pro

M3 Rekommenderar

"Med P20 Pro går Huaweis P-serie från nästan toppklass till verklig toppklass, och det är kameran och batteriet som gör det. Utstickande design och egensinnigt gränssnitt gör att helheten blir lite spretig, och det blir en fråga om personlig smak om du uppskattar dessa eller inte."
Läs hela testet här

Mobil Huawei P20 Pro

Toppbetyg hos mobil.se

"Det mest intressanta med P20 Pro är så klart kameran och i korthet så överträffar den alla konkurrenter. Länge har Samsung dominerat i våra jämförande tester av mobilernas kameror, framförallt när det kommer till bilder i mörker, men så är inte längre fallet. Huawei P20 Pro imponerar inte bara med fina bilder i mörker utan även med skärpa och riktigt bra färgåtergivning."
Läs hela testet här

Modern, vattentålig design

Så fort du får Huawei P20 Pro i handen känner du direkt att det här är en mobiltelefon utöver det vanliga. Det första som du slås av är den otroligt vackra fullview-displayen som sträcker sig från kant till kant med en liten flärp för frontkamera och sensorer upptill samt en liten panel för hemknappen med inbyggd fingeravtrycksläare nedtill.

Fram- och baksida har ett hölje tillverkat av härdade, välvda 2,5D-glaspaneler som möts i en metallram och förenar elegans med hållbarhet. Välvningen tillverkas med största precision så att enheten ligger bekvämt i handen samtidigt som det ger telefonen en modern och lyxig design. P20 Pro är ultratunn och lätt - endast 7,8 mm tunn och väger endast 180 gram.
Telefonen är helt dammtät och vattentålig enligt IP67 vilket gör att du kan ha P20 Pro med dig i alla väder och inte hindras av regn, snö eller ett kort dopp i vatten (max 1 meter i upp till 30 minuter).

Huawei P20 Pro 128GB Vattentät smartphone

Uppslukande FullView-display

Få mer och se mer skärm utan onödigt stor mobiltelefon. OLED-displayen har en diagonal på 6,1" i bildformatet 18,7:9 som ger större, högre skärm utan att göra telefonen onödigt bred. När displayen dessutom är nästintill ramlös och fyller ut nästan hela framsidan får du mer av det som räknas i ett behändigt format och en mobil som ligger bra i handen. Resultatet är en 6,1-tums skärm på en mobil i samma storlek som en traditionell 5,5-tums smartphone.

Upplösningen på 1080 x 2280 pixlar, även kallad Full HD+, återger hela färgskalan på ett överlägset och verklighetstroget sätt. Den heltäckande skärmen ger en uppslukande och fängslande upplevelse, lika bra för film och spel som för surf och sociala medier.

Huawei P20 Pro 128GB

Fritt skärmbyte inom tre månader

Registrera ditt köp av Huawei P20 inom 30 dagar från inköpsdatum för att ta del av Huaweis premium-servicetjänst "Fritt skärmbyte". 

Registrera ditt köp i den förinstallerade appen HiCare eller via Huaweis hemsida för ett kostnadsfritt skärmbyte inom tre månader. Erbjudandet gäller både fram- och baksida och oavsett anledning till att glaset har spruckit eller gått sönder.
Mer information finns på Huaweis supportsida.

Fritt skärmbyte inom tre månader på Huawei P20 Pro

AI-processor redo för AR

Rapp respons, snabba appstarter, raska växlingar mellan appar och sömlös multitasking, blixtsnabba nedladdningar och tunga spel utan fördröjningar och lagg. Innanför skalet i Huawei P20 Pro sitter en åttakärnig Kirin 970-processor och 6 GB RAM-minne som gör mobilen till ett prestandamonster. Du får en snabbare, smidigare och effektivare upplevelse av din smarttelefon.
Processorn är en mobil AI-plattform med dedikerad Neural-Network Processing Unit eller kort och gott NPU. Huawei P20 Pro har inbyggd artificiell intelligens som lär telefonen att prestera blixtsnabbt samtidigt som den förbrukar mycket mindre energi. Huawei försäkrar också att P20 Pro kommer hålla sig på topp, månad efter månad i upp till 18 månader utan att tappa hastighet.

Huawei P20 Pro kommer med Android 8 tillsammans med Huaweis användargränssnitt EMUI 8.1 ovanpå. Telefonen stöder Google ARCore och gör det möjligt för användare att använda appar för Augmentet reality (förstärkt verklighet).

Lagringsutrymmet är på generösa 128 GB så det får plats mycket musik, appar, bilder och filmer. Telefonen har dubbla sim-kortplatser så du kan ha två mobilnummer till samma telefon.

https://www.dxomark.com/huawei-p20-pro-camera-review-innovative-technologies-outstanding-results/

Bäst rankade mobilkameran

Huawei P20 Pro har den just nu** högst rankade mobilkameran hos DxOMark.com. DxOMark är en webbplats som testar och ger bildkvalitetsbetyg för bland annat mobilkameror. P20 Pro har fått imponerande 109 poäng och hamnar i toppen på listan, med lillebrorsan P20 på andraplats.

"Vi är vana vid att varje ny smartphone-generation för med sig något bättre än tidigare, men när vi tittar på bilderna och testresultaten från P20 Pro, verkar det som om Huawei har hoppat över en eller två generationer. Resultaten är helt enkelt så bra. P20 Pro's trippelkamera är den största innovationen vi har sett i mobil bildbehandling under lång tid och är riktigt banbrytande."
Läs hela testet här (engelska)

Trippla kameror signerade Leica

Huawei presenterar världens första mobiltelefon med trippla kameralinser från Leica på baksidan. P20 Pro tänjer på gränserna för kreativ mobilfotografi och visar vägen när det gäller avancerad teknik och funktioner i en mobilkamera. Samarbetet med Leica garanterar en mobilkamera i högsta klass, inspirerad av ljusets kinetik och tillverkad med precision för att ta detaljerade och stämningsfulla bilder dygnet runt. 
Light Fusion Pixel Technology kombinerar fyra sensorpixlar till en för att få en pixelstorlek av 2 µm, vilket är störst på marknaden* som ger bättre ljusinsläpp.

Huawei P20 Pro med tre bakre kameror av Leica

Totalt får du 68 megapixlar fördelat på en 40 megapixels RGB-sensor med bländare ƒ/1.6, en 20 megapixels monokrom-sensor med ƒ/1.6 och en 8 megapixels RGB-sensor med brännvidd för telefoto. Tillsammans ger dessa kamerasensorer bilder med oslagbar skärpa, färgnoggrannhet, fokus och kontrast i varje bild, med häpnadsväckande detaljer och en zoom i nivå med systemkameror.

Kameran är snabbt redo att fotografera. Dubbeltryck på volymknappen och ta kort på 0,3 sekunder, även när skärmen är låst.

Fotografera dygnet runt

Fotografera även när solen gått ner och inomhus utan blixt. Huawei erbjuder ett industriledande stort objektiv och den nya sensorn på 1/1,7 tum tar itu med dåliga ljusförhållanden och underlättar fotografering i mörker. Resultatet är vackra, tydliga och skarpa bilder även när dagsljuset sinar och natten drar in. 
Industriledande, justerbar känslighet på IS0 upp till 51200 gör att P20 Pro kan ta levande, skarpa bilder även i dåliga ljusförhållanden. Super Night Mode låter dig ta kort med längre exponering utan stativ genom att digitalt stabilisera bilderna. 

Huawei P20 Pro 128 GB

Kom närmare med zoom

3x optisk zoom, 5x hybridzoom och 10x digital zoom. Tack vare 8 megapixelssensorns brännvidd på 28-135 mm får du 5x hybridzoom som kan zooma in föremål utan att tumma på bildernas kvalitet. Det ger ett fantastiskt resultat när du vill fånga otroliga detaljer på långt håll.

4D-fokus med 5 fokuszoner

Livet går inte att sätta på paus när du vill ta en bild, så P20 Pro har en kamera som hänger med i livets tempo istället. Fånga rätt ögonblick och få skarpa detaljer på rörliga motiv och föreviga korta stunder av lycka med skärpan på rätt ställe. Huawei P20 Pro har fem fokuszoner som sätter knivskarp skärpa för hela bildrutan och 4D förutseende fokus beräknar hur motiv i rörelse rör sig och förfokuserar för att ge skarpa och tydliga bilder på rörliga objekt. 

Fotografering med Artificiell intelligens

Huawei P20 Pro kan känna igen och identifiera 19 olika scener och objekt i realtid; exempelvis katt, hund, livsmedel, närbild, porträtt, fyrverkeri, solnedgång, strand med flera. Kameran optimerar dina bilder genom att automatiskt anpassa ljusstyrka och andra inställningar efter det aktuella motivet.

Sakta ner tiden

Få den vanligaste vardagshändelsen att bli spektakulär. Huawei P20 Pro kan sakta ner tiden och låter dig se snabba händelseförlopp eller actionsekvenser på ett helt nytt sätt. Super Slow Motion filmar livets snabba stunder i otroliga 960 bildrutor per sekund och spelar upp dem så du kan se vartenda detalj.

När rampljuset är på dig

När du vänder uppmärksamheten mot dig själv och ska ta en selfie så gör du det med Huawei P20 Pros frontkamera som har generösa 24 megapixlar. Oavsett ljusförhållande och avstånd tar P20 Pro levande och skarpa självporträtt. 

En AI-driven 3D-modelleringsteknik i mobilen följer ansiktets konturer och anpassar en rad ljuseffekter av studiokvalitet som omvandlar dina selfies till snygga porträtt.

Mer kraft under längre tid

Huawei P20 Pro har ett stort och effektivt batteri som laddas ultrasnabbt och håller längre. Det kraftfulla batteriet på 4000 mAh kan laddas upp till 58% på endast 30 minuters laddning med hjälp av Huawei SuperCharge.

Huawei P20 Pro 128GB

* mars 2018
** april 2018

1003010 Huawei Huawei P20 Pro 128GB Black 51094AMX P20 Pro är den nya flaggskeppsmobilen från Huawei och är en smartphone som ligger i framkant på de allra flesta punkterna, kameran i synnerhet. På baksidan sitter inte mindre än tre kamerasensorer från Leica som tillsammans har lika avancerad teknik som i en systemkamera såsom 4D-fokus, zoom och bildstabilisering. Framsidan med sin 6,1" AMOLED-skärm som täcker nästan hela framsidan av telefonen imponerar också. På insidan finns Kirin 970 med Artificiell intelligens och stöd för förstärkt verklighet. IP67-klassing gör Huawei P20 Pro dammtät och vattentålig, precis vad man förväntar sig av ett flaggskepp av idag. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> M3 Rekommenderar "Med P20 Pro går Huaweis P-serie från nästan toppklass till verklig toppklass, och det är kameran och batteriet som gör det. Utstickande design och egensinnigt gränssnitt gör att helheten blir lite spretig, och det blir en fråga om personlig smak om du uppskattar dessa eller inte."Läs hela testet här Toppbetyg hos mobil.se "Det mest intressanta med P20 Pro är så klart kameran och i korthet så överträffar den alla konkurrenter. Länge har Samsung dominerat i våra jämförande tester av mobilernas kameror, framförallt när det kommer till bilder i mörker, men så är inte längre fallet. Huawei P20 Pro imponerar inte bara med fina bilder i mörker utan även med skärpa och riktigt bra färgåtergivning."Läs hela testet här Modern, vattentålig design Så fort du får Huawei P20 Pro i handen känner du direkt att det här är en mobiltelefon utöver det vanliga. Det första som du slås av är den otroligt vackra fullview-displayen som sträcker sig från kant till kant med en liten flärp för frontkamera och sensorer upptill samt en liten panel för hemknappen med inbyggd fingeravtrycksläare nedtill. Fram- och baksida har ett hölje tillverkat av härdade, välvda 2,5D-glaspaneler som möts i en metallram och förenar elegans med hållbarhet. Välvningen tillverkas med största precision så att enheten ligger bekvämt i handen samtidigt som det ger telefonen en modern och lyxig design. P20 Pro är ultratunn och lätt - endast 7,8 mm tunn och väger endast 180 gram.Telefonen är helt dammtät och vattentålig enligt IP67 vilket gör att du kan ha P20 Pro med dig i alla väder och inte hindras av regn, snö eller ett kort dopp i vatten (max 1 meter i upp till 30 minuter). Uppslukande FullView-display Få mer och se mer skärm utan onödigt stor mobiltelefon. OLED-displayen har en diagonal på 6,1" i bildformatet 18,7:9 som ger större, högre skärm utan att göra telefonen onödigt bred. När displayen dessutom är nästintill ramlös och fyller ut nästan hela framsidan får du mer av det som räknas i ett behändigt format och en mobil som ligger bra i handen. Resultatet är en 6,1-tums skärm på en mobil i samma storlek som en traditionell 5,5-tums smartphone. Upplösningen på 1080 x 2280 pixlar, även kallad Full HD+, återger hela färgskalan på ett överlägset och verklighetstroget sätt. Den heltäckande skärmen ger en uppslukande och fängslande upplevelse, lika bra för film och spel som för surf och sociala medier. Fritt skärmbyte inom tre månader Registrera ditt köp av Huawei P20 inom 30 dagar från inköpsdatum för att ta del av Huaweis premium-servicetjänst "Fritt skärmbyte". Registrera ditt köp i den förinstallerade appen HiCare eller via Huaweis hemsida för ett kostnadsfritt skärmbyte inom tre månader. Erbjudandet gäller både fram- och baksida och oavsett anledning till att glaset har spruckit eller gått sönder.Mer information finns på Huaweis supportsida. AI-processor redo för AR Rapp respons, snabba appstarter, raska växlingar mellan appar och sömlös multitasking, blixtsnabba nedladdningar och tunga spel utan fördröjningar och lagg. Innanför skalet i Huawei P20 Pro sitter en åttakärnig Kirin 970-processor och 6 GB RAM-minne som gör mobilen till ett prestandamonster. Du får en snabbare, smidigare och effektivare upplevelse av din smarttelefon.Processorn är en mobil AI-plattform med dedikerad Neural-Network Processing Unit eller kort och gott NPU. Huawei P20 Pro har inbyggd artificiell intelligens som lär telefonen att prestera blixtsnabbt samtidigt som den förbrukar mycket mindre energi. Huawei försäkrar också att P20 Pro kommer hålla sig på topp, månad efter månad i upp till 18 månader utan att tappa hastighet. Huawei P20 Pro kommer med Android 8 tillsammans med Huaweis användargränssnitt EMUI 8.1 ovanpå. Telefonen stöder Google ARCore och gör det möjligt för användare att använda appar för Augmentet reality (förstärkt verklighet). Lagringsutrymmet är på generösa 128 GB så det får plats mycket musik, appar, bilder och filmer. Telefonen har dubbla sim-kortplatser så du kan ha två mobilnummer till samma telefon. Bäst rankade mobilkameran Huawei P20 Pro har den just nu** högst rankade mobilkameran hos DxOMark.com. DxOMark är en webbplats som testar och ger bildkvalitetsbetyg för bland annat mobilkameror. P20 Pro har fått imponerande 109 poäng och hamnar i toppen på listan, med lillebrorsan P20 på andraplats. "Vi är vana vid att varje ny smartphone-generation för med sig något bättre än tidigare, men när vi tittar på bilderna och testresultaten från P20 Pro, verkar det som om Huawei har hoppat över en eller två generationer. Resultaten är helt enkelt så bra. P20 Pro's trippelkamera är den största innovationen vi har sett i mobil bildbehandling under lång tid och är riktigt banbrytande."Läs hela testet här (engelska) Trippla kameror signerade Leica Huawei presenterar världens första mobiltelefon med trippla kameralinser från Leica på baksidan. P20 Pro tänjer på gränserna för kreativ mobilfotografi och visar vägen när det gäller avancerad teknik och funktioner i en mobilkamera. Samarbetet med Leica garanterar en mobilkamera i högsta klass, inspirerad av ljusets kinetik och tillverkad med precision för att ta detaljerade och stämningsfulla bilder dygnet runt. Light Fusion Pixel Technology kombinerar fyra sensorpixlar till en för att få en pixelstorlek av 2 µm, vilket är störst på marknaden* som ger bättre ljusinsläpp. Totalt får du 68 megapixlar fördelat på en 40 megapixels RGB-sensor med bländare ƒ/1.6, en 20 megapixels monokrom-sensor med ƒ/1.6 och en 8 megapixels RGB-sensor med brännvidd för telefoto. Tillsammans ger dessa kamerasensorer bilder med oslagbar skärpa, färgnoggrannhet, fokus och kontrast i varje bild, med häpnadsväckande detaljer och en zoom i nivå med systemkameror. Kameran är snabbt redo att fotografera. Dubbeltryck på volymknappen och ta kort på 0,3 sekunder, även när skärmen är låst. Fotografera dygnet runt Fotografera även när solen gått ner och inomhus utan blixt. Huawei erbjuder ett industriledande stort objektiv och den nya sensorn på 1/1,7 tum tar itu med dåliga ljusförhållanden och underlättar fotografering i mörker. Resultatet är vackra, tydliga och skarpa bilder även när dagsljuset sinar och natten drar in. Industriledande, justerbar känslighet på IS0 upp till 51200 gör att P20 Pro kan ta levande, skarpa bilder även i dåliga ljusförhållanden. Super Night Mode låter dig ta kort med längre exponering utan stativ genom att digitalt stabilisera bilderna.  Kom närmare med zoom 3x optisk zoom, 5x hybridzoom och 10x digital zoom. Tack vare 8 megapixelssensorns brännvidd på 28-135 mm får du 5x hybridzoom som kan zooma in föremål utan att tumma på bildernas kvalitet. Det ger ett fantastiskt resultat när du vill fånga otroliga detaljer på långt håll. 4D-fokus med 5 fokuszoner Livet går inte att sätta på paus när du vill ta en bild, så P20 Pro har en kamera som hänger med i livets tempo istället. Fånga rätt ögonblick och få skarpa detaljer på rörliga motiv och föreviga korta stunder av lycka med skärpan på rätt ställe. Huawei P20 Pro har fem fokuszoner som sätter knivskarp skärpa för hela bildrutan och 4D förutseende fokus beräknar hur motiv i rörelse rör sig och förfokuserar för att ge skarpa och tydliga bilder på rörliga objekt.  Fotografering med Artificiell intelligens Huawei P20 Pro kan känna igen och identifiera 19 olika scener och objekt i realtid; exempelvis katt, hund, livsmedel, närbild, porträtt, fyrverkeri, solnedgång, strand med flera. Kameran optimerar dina bilder genom att automatiskt anpassa ljusstyrka och andra inställningar efter det aktuella motivet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Sakta ner tiden Få den vanligaste vardagshändelsen att bli spektakulär. Huawei P20 Pro kan sakta ner tiden och låter dig se snabba händelseförlopp eller actionsekvenser på ett helt nytt sätt. Super Slow Motion filmar livets snabba stunder i otroliga 960 bildrutor per sekund och spelar upp dem så du kan se vartenda detalj. När rampljuset är på dig När du vänder uppmärksamheten mot dig själv och ska ta en selfie så gör du det med Huawei P20 Pros frontkamera som har generösa 24 megapixlar. Oavsett ljusförhållande och avstånd tar P20 Pro levande och skarpa självporträtt. En AI-driven 3D-modelleringsteknik i mobilen följer ansiktets konturer och anpassar en rad ljuseffekter av studiokvalitet som omvandlar dina selfies till snygga porträtt. Mer kraft under längre tid Huawei P20 Pro har ett stort och effektivt batteri som laddas ultrasnabbt och håller längre. Det kraftfulla batteriet på 4000 mAh kan laddas upp till 58% på endast 30 minuters laddning med hjälp av Huawei SuperCharge. * mars 2018** april 2018 Mobiltelefoner 4,6 18 5990 SEK 5990 NewCondition Discontinued
  1. Mobiltelefoner