Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentät LG-mobil med fokus på kamera, ljud och skärm

LG G7 ThinQ New Aurora Black

  Art.nr: 1003746
  • 6,1" QHD+ FullVision-skärm
  • AI-kamera med dubbla 16 mp-sensorer
  • Trådlös laddning
  • Snapdragon™ 845 + 4 GB RAM
  • Kraftfullt ljud
  • Max 1 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG G7 ThinQ är LG's nya flaggskepp som fått extra allt. Vacker att titta på, skön att hålla i och med ett smart kraftpaket innanför huven. Förutom senaste Snapdragon-processorn, dubbla kameralinser på baksidan och Boombox-högtalare så är telefonen vattentät, har stöd för trådlös laddning och kommer underlätta din vardag med Google Assistent. Mobiltelefonen levereras med Android 8 med planerad uppdatering till Android 9 när den kommer. LG G7 erbjuder kort och gott bild, ljud och prestanda av högsta klass.

Tålig design

Låt inte den eleganta och sofistikerade designen lura dig. Kanterna består av borstad metall som kompletteras med Gorilla Glass 5. Sömlösa linjer, mjuka kurvor och glas på både fram- och baksida till trots, så är LG G7 damm- och vattentät enligt IP68 och dessutom godkänd enligt MIL-STD-810G. Det innebär att den dels tåls att sänkas ned i vatten ner till 1,5 meter i upp till 30 minuter, samt att den är testats och godkänts för att fungera i högt lufttryck, fukt, regn, starkt solsken och i olika temperaturer. 

Stor och högupplöst Super Bright-skärm

Skärmen lyser upp din värld med sina 6,1" 1440p i 19,5:9-bildformat som täcker över 82% av framsidan. Extra många vita pixlar i skärmen gör den extra ljusstark med fantastisk bildskärpa samtidigt som batteriets effektivitet maximeras.
Via ett speciellt boost-läge kan du tillfälligt dra upp ljusstyrkan till 1000 cd/m² som ger dig en otroligt ljus skärmbild och är tänkt att använda i starkt solsken. Skärmen återgår med automatik till mer dämpat efter ett par minuter för att spara ström.

LG G7 ThinQ Vattentät LG-mobil med fokus på kamera, ljud och skärm

Precis som de flesta andra flaggskeppsmobiler idag så sträcker sig skärmen från kant till kant med minimala ramar och en sensorhaka i toppen. Tack vare det ännu högre bildformatet 19,5:9 kommer inte hakan sticka ner och störa i appar, spel eller filmer som ses i fullskärmsläge, utan utrymmet bredvid används till ikoner. Om man vill kan man också välja att dölja hakan och göra toppen solitt svart.

Dubbla kameralinser med vidvinkellins

De dubbla kameralinserna på baksidan ligger båda på 16 megapixlar vardera, med olika brännvidder för att ge dig möjligheten till normalt synfält och mer vidvinkel. Den primära linsen har en ljusstark bländare på ƒ/1.6 som släpper in mycket ljus, har optisk bildstabilisering och autofokus via både laser och fasdetektering. Vidvinkellinsen har en bländare på ƒ/1.9 och passar perfekt att använda till storslagna landskaps- eller stadsvyer likväl till gruppfotot. Du växlar enkelt mellan de olika brännvidderna i LG's kameraapp.

LG Super Bright-kamera låter dig även fotografera dygnet runt tack vare automatiskt ökad ljusstyrka. Kameran är smart nog att själv känna av när det är mörkt och öka på ljusstyrkan så du kan får det bästa ur varje ögonblick.
Frontkameran ger dig selfies med 8 megapixlars upplösning. 

Porträttläge

Ta konstnärliga bilder eller självporträtt som fokuserar på motivet och suddar bakgrunden för en fantastisk effekt. Allt sker i realtid eller efter att bilden fångats.

Använd kameran som filmkamera

Film sparas i upp till 4K 2160p @30 fps som ihop med den optiska bildstabiliseringen låter dig filma riktigt snygga och följsamma videoklipp med din mobil. G7 har fått ärva den proffsiga zoomkontrolls-funktionen från V30 där du kan klicka var du vill på skärmen och låta kameraappen skapa en effektfull in- eller utzoomning, jämnt och följsamt. Justera enkelt hastigheten på zoomningen för att skapa den känsla du vill ha.

AI Cam

Läget för AI Cam ger dig ett extra öga till ditt fotograferingstillfälle. Den artificiella intelligensen i kameran analyserar ditt motiv och känner igen föremål som den placerar in i något av 19 olika lägen, exempelvis barn, landskap, stad eller soluppgång. Sedan ger den enkla rekommendationer om hur du förbättrar din bild.

Även efter din bild är tagen gör LG G7 det lättare för dig. Dina foton analyseras och taggas för att kunna sorteras in i olika album så din gallerisökning blir ännu snabbare och enklare.

LG G7 ThinQ Vattentät LG-mobil med fokus på kamera, ljud och skärm

Trådlös laddning

En stor fördel att välja glas och inte metall på baksidan är möjligheten att bygga in stöd för trådlös laddning, vilket är precis vad LG gjort på G7 ThinQ. G7 stöder trådlös laddning via Qi-teknik. Bara placera telefonen på laddaren (säljs separat) och njut av att slippa sladdar och att kunna sätta telefonen på laddning med bara en hand.
Med trådad laddning har telefonen stöd för QuickCharge 3.0 via USB-C. Batterikapaciteten ligger på 3000 mAh.

Boombox-högtalare och DTS: X surroundljud

Höj volymen och överraskas av trycket i ljudet. G7 ThinQ har en inbyggd resonanskammare för att förstärka basen och leverera en högkvalitativ och kraftig ljudupplevelse du inte hört från en mobiltelefon tidigare.

När du vill hålla ljudet för dig själv med hörlurar kan du uppleva DTS: X 3D 7.1-kanals surroundljud som ger filmiskt ljud och en ny verklighetskänsla till din film- eller musikupplevelse. LG G7 ger högre, mer konstans volym, förbättrar basen och expanderar ljudfältet. Mobilen erbjuder en personlig equalizer så du kan anpassa ljudet efter dina önskemål.

LG G7 ThinQ Vattentät LG-mobil med fokus på kamera, ljud och skärm

Lås upp med finger, röst eller ansikte

Centrerat under kameran på baksidan sitter en fingeravtrycksläsare så du snabbt och enkelt kan låsa upp din telefon med toppen av pekfingret. LG G7 stöder även både röst- och ansiktsidentifiering som upplåsningsalternativ.

Google Assistant med lång hör-räckvidd

På sidan av LG G7 ThinQ sitter en direktknapp till Google Assistant så du snabbt kan komma åt din personliga assistent med bara en knapptryckning. Ett tryck så kommer du till Google Assistant, dubbelklick startar Google Lens och ett långtryck aktiverar Google Assistant Walkie Talkie. 
Google Assistant kan hjälpa dig med en mängd olika saker i vardagen, allt från att skicka ett textmeddelande och få aktuell väderprognos uppläst för dig till att tända belysningen i hallen. 

LG G7 ThinQ Vattentät LG-mobil med fokus på kamera, ljud och skärm

Har du inte telefonen i handen eller möjlighet att trycka på knappen kan du även aktivera Google Assistent genom att säga "Hey Google" och prata med telefonen. Tack vare LG's Super Far Field-röstidentifiering kommer G7 höra och känna igen din röst från längre avstånd (jämfört med G6). G7 hör dig även i bullriga miljöer såsom i bilen eller med musik i bakgrunden.

Google Lens är Googles smarta visuella assistent som via kameran kan berätta för dig vad den ser. Allt ifrån att berätta vilken typ av blomma du fotograferar till att ge dig omdömen och betyg på en restaurang.

Google Assistant är för närvarande inte släppt och tillgängligt i Sverige och på svenska, men ryktas komma under 2018.

M3 rekommenderar LG G7 ThinQ

M3 rekommenderar LG G7

"Med LG G7 Thinq har LG tagit det bästa med V30 och stoppat in det i en ny och ännu lite mer behändig förpackning. Man har sedan uppgraderat med lite bättre och smartare kamera, bättre ljud och en handfull nya mindre funktioner. Det här är en mobil som funktionsmässigt tickar av nästan alla boxar, och levererar kvalitet i det mesta. Men helt felfri är den inte. Renare gränssnitt, stereohögtalare och bättre batteritid hade höjt betyget från mycket bra till nästan klockrent."
Läs hela testet här

Toppbetyg av Mobil.se

"Med G7 Thinq har LG gjort en telefon som är ett alternativ till Samsungs och Huaweis toppmodeller, och inte ett sämre sådant. Föredrar du LCD-display framför Oledskärm, vidvinkelkamera framför optisk zoom eller ett system med många små smarta genvägar snarare än stora egna funktioner kan det mycket väl vara det bästa alternativet."

Läs hela testet här

Toppbetyg för LG G7 ThinQ av mobil.se
LG LG G7 ThinQ New Aurora Black LMG710EM.ANEUBK LG G7 ThinQ är LG's nya flaggskepp som fått extra allt. Vacker att titta på, skön att hålla i och med ett smart kraftpaket innanför huven. Förutom senaste Snapdragon-processorn, dubbla kameralinser på baksidan och Boombox-högtalare så är telefonen vattentät, har stöd för trådlös laddning och kommer underlätta din vardag med Google Assistent. Mobiltelefonen levereras med Android 8 med planerad uppdatering till Android 9 när den kommer. LG G7 erbjuder kort och gott bild, ljud och prestanda av högsta klass. Tålig design Låt inte den eleganta och sofistikerade designen lura dig. Kanterna består av borstad metall som kompletteras med Gorilla Glass 5. Sömlösa linjer, mjuka kurvor och glas på både fram- och baksida till trots, så är LG G7 damm- och vattentät enligt IP68 och dessutom godkänd enligt MIL-STD-810G. Det innebär att den dels tåls att sänkas ned i vatten ner till 1,5 meter i upp till 30 minuter, samt att den är testats och godkänts för att fungera i högt lufttryck, fukt, regn, starkt solsken och i olika temperaturer.  Stor och högupplöst Super Bright-skärm Skärmen lyser upp din värld med sina 6,1" 1440p i 19,5:9-bildformat som täcker över 82% av framsidan. Extra många vita pixlar i skärmen gör den extra ljusstark med fantastisk bildskärpa samtidigt som batteriets effektivitet maximeras.Via ett speciellt boost-läge kan du tillfälligt dra upp ljusstyrkan till 1000 cd/m² som ger dig en otroligt ljus skärmbild och är tänkt att använda i starkt solsken. Skärmen återgår med automatik till mer dämpat efter ett par minuter för att spara ström. Precis som de flesta andra flaggskeppsmobiler idag så sträcker sig skärmen från kant till kant med minimala ramar och en sensorhaka i toppen. Tack vare det ännu högre bildformatet 19,5:9 kommer inte hakan sticka ner och störa i appar, spel eller filmer som ses i fullskärmsläge, utan utrymmet bredvid används till ikoner. Om man vill kan man också välja att dölja hakan och göra toppen solitt svart. Dubbla kameralinser med vidvinkellins De dubbla kameralinserna på baksidan ligger båda på 16 megapixlar vardera, med olika brännvidder för att ge dig möjligheten till normalt synfält och mer vidvinkel. Den primära linsen har en ljusstark bländare på ƒ/1.6 som släpper in mycket ljus, har optisk bildstabilisering och autofokus via både laser och fasdetektering. Vidvinkellinsen har en bländare på ƒ/1.9 och passar perfekt att använda till storslagna landskaps- eller stadsvyer likväl till gruppfotot. Du växlar enkelt mellan de olika brännvidderna i LG's kameraapp. LG Super Bright-kamera låter dig även fotografera dygnet runt tack vare automatiskt ökad ljusstyrka. Kameran är smart nog att själv känna av när det är mörkt och öka på ljusstyrkan så du kan får det bästa ur varje ögonblick.Frontkameran ger dig selfies med 8 megapixlars upplösning.  Porträttläge Ta konstnärliga bilder eller självporträtt som fokuserar på motivet och suddar bakgrunden för en fantastisk effekt. Allt sker i realtid eller efter att bilden fångats. Använd kameran som filmkamera Film sparas i upp till 4K 2160p @30 fps som ihop med den optiska bildstabiliseringen låter dig filma riktigt snygga och följsamma videoklipp med din mobil. G7 har fått ärva den proffsiga zoomkontrolls-funktionen från V30 där du kan klicka var du vill på skärmen och låta kameraappen skapa en effektfull in- eller utzoomning, jämnt och följsamt. Justera enkelt hastigheten på zoomningen för att skapa den känsla du vill ha. AI Cam Läget för AI Cam ger dig ett extra öga till ditt fotograferingstillfälle. Den artificiella intelligensen i kameran analyserar ditt motiv och känner igen föremål som den placerar in i något av 19 olika lägen, exempelvis barn, landskap, stad eller soluppgång. Sedan ger den enkla rekommendationer om hur du förbättrar din bild. Även efter din bild är tagen gör LG G7 det lättare för dig. Dina foton analyseras och taggas för att kunna sorteras in i olika album så din gallerisökning blir ännu snabbare och enklare. Trådlös laddning En stor fördel att välja glas och inte metall på baksidan är möjligheten att bygga in stöd för trådlös laddning, vilket är precis vad LG gjort på G7 ThinQ. G7 stöder trådlös laddning via Qi-teknik. Bara placera telefonen på laddaren (säljs separat) och njut av att slippa sladdar och att kunna sätta telefonen på laddning med bara en hand. Med trådad laddning har telefonen stöd för QuickCharge 3.0 via USB-C. Batterikapaciteten ligger på 3000 mAh. Boombox-högtalare och DTS: X surroundljud Höj volymen och överraskas av trycket i ljudet. G7 ThinQ har en inbyggd resonanskammare för att förstärka basen och leverera en högkvalitativ och kraftig ljudupplevelse du inte hört från en mobiltelefon tidigare. När du vill hålla ljudet för dig själv med hörlurar kan du uppleva DTS: X 3D 7.1-kanals surroundljud som ger filmiskt ljud och en ny verklighetskänsla till din film- eller musikupplevelse. LG G7 ger högre, mer konstans volym, förbättrar basen och expanderar ljudfältet. Mobilen erbjuder en personlig equalizer så du kan anpassa ljudet efter dina önskemål. Lås upp med finger, röst eller ansikte Centrerat under kameran på baksidan sitter en fingeravtrycksläsare så du snabbt och enkelt kan låsa upp din telefon med toppen av pekfingret. LG G7 stöder även både röst- och ansiktsidentifiering som upplåsningsalternativ. Google Assistant med lång hör-räckvidd På sidan av LG G7 ThinQ sitter en direktknapp till Google Assistant så du snabbt kan komma åt din personliga assistent med bara en knapptryckning. Ett tryck så kommer du till Google Assistant, dubbelklick startar Google Lens och ett långtryck aktiverar Google Assistant Walkie Talkie. Google Assistant kan hjälpa dig med en mängd olika saker i vardagen, allt från att skicka ett textmeddelande och få aktuell väderprognos uppläst för dig till att tända belysningen i hallen.  Har du inte telefonen i handen eller möjlighet att trycka på knappen kan du även aktivera Google Assistent genom att säga "Hey Google" och prata med telefonen. Tack vare LG's Super Far Field-röstidentifiering kommer G7 höra och känna igen din röst från längre avstånd (jämfört med G6). G7 hör dig även i bullriga miljöer såsom i bilen eller med musik i bakgrunden. Google Lens är Googles smarta visuella assistent som via kameran kan berätta för dig vad den ser. Allt ifrån att berätta vilken typ av blomma du fotograferar till att ge dig omdömen och betyg på en restaurang.Google Assistant är för närvarande inte släppt och tillgängligt i Sverige och på svenska, men ryktas komma under 2018. M3 rekommenderar LG G7 "Med LG G7 Thinq har LG tagit det bästa med V30 och stoppat in det i en ny och ännu lite mer behändig förpackning. Man har sedan uppgraderat med lite bättre och smartare kamera, bättre ljud och en handfull nya mindre funktioner. Det här är en mobil som funktionsmässigt tickar av nästan alla boxar, och levererar kvalitet i det mesta. Men helt felfri är den inte. Renare gränssnitt, stereohögtalare och bättre batteritid hade höjt betyget från mycket bra till nästan klockrent."Läs hela testet här Toppbetyg av Mobil.se "Med G7 Thinq har LG gjort en telefon som är ett alternativ till Samsungs och Huaweis toppmodeller, och inte ett sämre sådant. Föredrar du LCD-display framför Oledskärm, vidvinkelkamera framför optisk zoom eller ett system med många små smarta genvägar snarare än stora egna funktioner kan det mycket väl vara det bästa alternativet."Läs hela testet här Mobiltelefoner 3290 SEK 3290 NewCondition Discontinued
  1. Mobiltelefoner