Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tålig smartphone i metall med snabb kamera

LG K11 Aurora Black

  Art.nr: 1003749
  • 5,3" HD-skärm
  • 2 GB RAM + 16 GB lagring
  • 13 mp-kamera med HDR
  • 8 mp-selfiekamera med ansiktsigenkänning
  • Mångsidig fingeravtryckssensor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG K11 är mobiltelefonen med en rimlig prislapp som ger dig en Android-smartphone med de funktioner man behöver. Skärmen är 5,3" stor med det traditionella 16:9-bildformatet, baksidan är i metall som ger en tåligare konstruktion och insidan är proppad med både hårdvara och mjukvara för både nytta och nöje. LG K11 passar för dig som inte vill tömma plånboken för en mobiltelefon men ändå ha en smartphone för att underhålla och underlätta din dag, varje dag.

Tålig design, vacker skärm

LG K11 har fått ett reptåligt metallbakstycke som ger ett extra starkt skydd mot vardagens påfrestningar, samtidigt som ger en snygg finish och premiumkänsla. Telefonen är dessutom tillverkad enligt USA's MIL-STD-810G standard som innebär att den är testad och godkänd för att fungera i högt lufttryck, fukt, regn, starkt solsken och i olika temperaturer.

Skärmen är 5,3" stor med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar) som ger liv åt dina bilder, filmer och annat innehåll. Det traditionella 16:9-bildformatet gör att du enklare når hela skärmen med tummen även när du håller telefonen med en hand.

LG K11 Aurora Black Tålig smartphone i metall med snabb kamera

Snabb kamera och snyggare selfies

På baksidan av LG K11 sitter en kamerasensor på 13 megapixlar som ger dig högupplösta och skarpa fotografier och videos upp till Full HD 1080p i 30 bilder per sekund. En fasdetekterande autofokus (PDAF) hittar snabbt skärpan även på rörliga motiv så du hinner fånga det där ögonblicket som kanske aldrig dyker upp igen.

Skärpa på rätt ställe och likaså oskärpa på rätt delar av motivet får dina bilder att sticka ut. Ett porträttläge till framsidans selfiekamera på 8 megapixlar, sätter motivet i skarp fokus och gör bakgrunden konstgjort suddig. Resultatet blir professionella porträtt med vackert djup i bilden.
En ansiktsigenkänning innebär att kameran automatiskt letar upp ansikten i bilden för att se till att skärpan hamnar på rätt ställe.

LG K11 Aurora Black Tålig smartphone i metall med snabb kamera

DTS: X Surroundljud

Upplev ljud via hörlurar på ett riktigt omslutande sätt. DTS: X-teknologi skapar en 3D-ljudsimulering som ger en känsla av realism och levererar högre och rikare ljud till filmer, musik och spel.

Smart fingeravtrycksläsare

Skydda ditt privatliv i mobiltelefonen och lås upp telefonen med ditt fingeravtryck. Under kameran på baksidan av telefonen sitter en fingeravtrycksläsare som du med ett enkelt tryck låser upp skärmen med.

Inte nog med det, fingeravtrycksläsaren har fler användningsområden. Ett snabbt tryck utlöser kameran när du har selfiekameran igång och du slipper en konstlad eller besvärlig position med handen för att komma åt avtryckaren på skärmen. Surfar du på nätet och vill ta en print-screen gör du det enkelt med ett dubbeltryck på avläsaren. Slutligen kan du även få fram din meddelandepanel med aviseringar genom att scrolla på fingeravtrycksläsaren.

LG K11 Aurora Black Tålig smartphone i metall med snabb kamera
1003749 LG LG K11 Aurora Black LMX410EOW.ANEUBK LG K11 är mobiltelefonen med en rimlig prislapp som ger dig en Android-smartphone med de funktioner man behöver. Skärmen är 5,3" stor med det traditionella 16:9-bildformatet, baksidan är i metall som ger en tåligare konstruktion och insidan är proppad med både hårdvara och mjukvara för både nytta och nöje. LG K11 passar för dig som inte vill tömma plånboken för en mobiltelefon men ändå ha en smartphone för att underhålla och underlätta din dag, varje dag. Tålig design, vacker skärm LG K11 har fått ett reptåligt metallbakstycke som ger ett extra starkt skydd mot vardagens påfrestningar, samtidigt som ger en snygg finish och premiumkänsla. Telefonen är dessutom tillverkad enligt USA's MIL-STD-810G standard som innebär att den är testad och godkänd för att fungera i högt lufttryck, fukt, regn, starkt solsken och i olika temperaturer. Skärmen är 5,3" stor med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar) som ger liv åt dina bilder, filmer och annat innehåll. Det traditionella 16:9-bildformatet gör att du enklare når hela skärmen med tummen även när du håller telefonen med en hand. Snabb kamera och snyggare selfies På baksidan av LG K11 sitter en kamerasensor på 13 megapixlar som ger dig högupplösta och skarpa fotografier och videos upp till Full HD 1080p i 30 bilder per sekund. En fasdetekterande autofokus (PDAF) hittar snabbt skärpan även på rörliga motiv så du hinner fånga det där ögonblicket som kanske aldrig dyker upp igen. Skärpa på rätt ställe och likaså oskärpa på rätt delar av motivet får dina bilder att sticka ut. Ett porträttläge till framsidans selfiekamera på 8 megapixlar, sätter motivet i skarp fokus och gör bakgrunden konstgjort suddig. Resultatet blir professionella porträtt med vackert djup i bilden.En ansiktsigenkänning innebär att kameran automatiskt letar upp ansikten i bilden för att se till att skärpan hamnar på rätt ställe. DTS: X Surroundljud Upplev ljud via hörlurar på ett riktigt omslutande sätt. DTS: X-teknologi skapar en 3D-ljudsimulering som ger en känsla av realism och levererar högre och rikare ljud till filmer, musik och spel. Smart fingeravtrycksläsare Skydda ditt privatliv i mobiltelefonen och lås upp telefonen med ditt fingeravtryck. Under kameran på baksidan av telefonen sitter en fingeravtrycksläsare som du med ett enkelt tryck låser upp skärmen med.Inte nog med det, fingeravtrycksläsaren har fler användningsområden. Ett snabbt tryck utlöser kameran när du har selfiekameran igång och du slipper en konstlad eller besvärlig position med handen för att komma åt avtryckaren på skärmen. Surfar du på nätet och vill ta en print-screen gör du det enkelt med ett dubbeltryck på avläsaren. Slutligen kan du även få fram din meddelandepanel med aviseringar genom att scrolla på fingeravtrycksläsaren. Mobiltelefoner 4,5 10 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
  1. Mobiltelefoner