Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfulla Samsung Galaxy Note9

Samsung Galaxy Note9 Black

  Art.nr: 1004428
 • 6,4" sAMOLED Infinity-skärm
 • 6 GB RAM + 128 GB lagring
 • Testvinnande dual-kamera 12+12 mp
 • S Pen med Bluetooth
 • Arbeta effektivt med Dex

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy Note9 för utvecklingen inom mobiltelefoner ännu ett steg framåt. Med S Pen kan du ta anteckningar direkt på skärmen utan att låsa upp mobilen och dessutom har den nu fått Bluetooth-koppling som gör att den kan fungera som "fjärrkontroll" till Note9 för att exempelvis knäppa en bild med kameran. Processorn är 53% snabbare än Note8 och batterikapaciteten har ökat med 21%. Galaxy Note9 har även fått ärva den testvinnande kameran från Galaxy S9+ med dubbla linser med funktioner som SuperSlowmotion, dubbla bländare och AR Emojis. Du upplever nya superkraftfulla Samsung Galaxy Note9 på en 6,4" stor Infinity-skärmen av Super AMOLED-typ för en riktigt uppslukande upplevelse.

Kort och gott

 • 6.4" Super AMOLED, 18.5:9
 • Bluetooth S Pen - Skriv direkt på skärmen utan att öppna mobilen
 • Octa core-processor 2.7 GHz + 1.7 GHz 
 • 6 GB RAM-minne 
 • 128 GB lagring + MicroSD-kortplats
 • Vattentålig enligt IP68, testad på 1,5 meter i 30 minuter
 • Nätverk: Enhanced 4X4 MIMO, 5CA, LAA, LTE CAT. 18
 • Kamera baksida: Dual camera: 12 MP Super speed Dual Pixel OIS (f 1.5/f 2.4) + 12 MP OIS (f 2.4)
 • Kamera framsida: 8 MP AF (f 1.7)
 • Inbyggda högtalare kalibrerade av AKG
 • Möjlighet att med DeX (säljs separat) göra din mobil till en arbetsstation
 • Batteri: 4 000 mAh med snabbladdning och trådlös laddning
Samsung sigill - Approved for Nordic operators

Samsung sigill - Approved for Nordic operators

När du köper Samsung Galaxy Note9 hos NetOnNet är den märkt med detta sigill. Det innebär att produkten är testad och verifierad av Samsung Electronics, utnyttjar nätet och de tjänster som erbjuds i Norden maximalt, exempelvis samtal över WiFi, 4G, Samsung Pay och övergångar mellan olika datanät och plattformar (t ex GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE,VoWiFi).
Framtida uppdateringar kommer dessutom att vara anpassade för den nordiska marknaden och testade lika grundligt som inför produktens lansering.

Var effektivare med större skärm

Oavsett om du ska kolla på film, surfa och koppla av eller få saker gjorda på jobbet så är större skärm bättre och ger dig mer yta till det som räknas. Samsung Galaxy Note9 har en display på 6,4" i 18,5:9-bildformat som ger mer överblick, gör det lättare att jobba med flera fönster samtidigt och maximerar effektiviteten. Kolla lagersaldo, skicka mail eller studera ritningar med enkel överblick. Det intuitiva gränssnittet gör hela upplevelsen vassare för såväl arbetsdokument, produktfilmer som onlinemöten.

Samsungs SuperAmoled-display ger bländande vackra och klara färger med hög kontrast och detaljrikedom och en upplösning på hela 1440 x 2960 pixlar. Mobilens Infinty-skärm fyller hela framsidan av mobilen och har så tunna ramar att upplevelsen blir nästintill gränslös. De rundade formerna ligger bekvämt i din hand och erbjuder en visuell upplevelse utan avbrott.

Damm- och vattentät

Väder eller smutsiga miljöer ska inte sätta stopp för hur du jobbar. Med en IP68-klassning kan du vara säker på att du kan ta med dig Samsung Galaxy Note9 överallt, från kontoret och ut till tuffa arbetsplatser. Inte heller regn kan stoppa dig från att hålla effektiviteten på max. Klassificeringen innebär att Note9 är vattentät ner till 1,5 meter i 30 minuter.

Maxa effektiviteten med S Pen

Tack vare S Pen med Bluetooth jobbar du snabbare, tar anteckningar och når smarta funktioner direkt. Anteckna utan att tända skärmen - till och med medan du för ett telefonsamtal eller om det regnar. Anteckna, redigera, markera, rita, skissa, spara, gör om, ändra och stryk. S Pen ger dig samma känsla som en vanlig penna när du skissar eller antecknar.

Samsung Galaxy Note9 S Pen med Bluetooth

För första gången har Samsung S Pen fått Bluetooth som tar den till nya nivåer. Få ultimat kontroll genom att använda pennan som ”fjärrkontroll” till din Note9. Fjärrutlös kameran, spela och pausa filmklipp eller bläddra i bildspelet under din viktiga presentation på jobbet. S Pen är tryckkänslig och har funktioner som låter din kreativitet nå nya höjder.Pennan förvaras i Note9 när den inte används och laddas samtidigt upp. En laddning på bara 40 sekunder ger dig 30 minuters användning.

Maxa effektiviteten med nya S Pen med Bluetooth

Ökad batterikapacitet

Batteriet i Galaxy Note9 har fått 21% större kapacitet än hos sin föregångare. Hela 4000 mAh ger nu mobilen kraft att hänga med dig hela dagen. Galaxy Note9 stöder både snabbladdning via USB-C och trådlös laddning så du snabbt är på banan igen.

Kraftfull prestanda

Processorn i Note9 är hela 53% snabbare än i Galaxy Note8, och grafikprocessorn har blivit 23% snabbare. Tillsammans med 6 GB RAM-minne får du prestanda som imponerar oavsett om du jobbar, spelar, streamar eller laddar ner. Med inbyggd gigabit LTE och Wi-Fi och 4x4 MIMO-antenn kan Galaxy Note9 nå anmärkningsvärda nätverkshastigheter på upp till 1,2 Gbps.

Glöm tiden när du var tvungen att radera foton och filmer för att få plats med nya bilder. Samsung Galaxy Note9 har 128 GB internminne som dessutom kan utökas med ett microSD-kort upp till 512 GB. Nu kan du lagra alla dina filer och foton där du behöver dem - i din mobil.

Arbeta effektivare med Dex

Med bara en Samsung Dex-kabel (säljs separat) kan du förvandla din smartphone till en stationär dator. Samsung DeX är en tjänst i Galaxy Note9 som gör att du kan använda mobilen som en dator genom att koppla den till en extern skärm, till exempel en TV eller en bildskärm. Anslut tangentbord och mus via Bluetooth så har du en hel arbetsstation. Jobba effektivt och var som helst. Påbörja ett arbete ute på kundmöte eller i soffan och fortsätt sedan precis där du slutade vid skrivbordet.

Du kommer åt alla dina appar från telefonen i och jobbar i ett gränssnitt som liknar en stationär dators. Du kan använda tangentbordsgenvägar, högerklicka och "dra och släpp" mellan olika program. Skicka e-post, växla mellan olika fönster och jobba i flera appar samtidigt snabbt och enkelt tack vare Androids split screen-läge. Anteckna, rita och skissa med S Pen och få resultatet på en stor skärm.

Arbeta effektivare med Samsung Dex

Testvinnande kamera med dubbla bländare

Galaxy Note9 har ärvt den prisvinnande kameran från Galaxy S9+ med dubbla kamerasensorer på 12 megapixlar vardera. Den ena linsen har en dual pixel-sensor med autofokus, optisk bildstabilisering och variabel bländare ƒ/1.5 - 2.4 medan den andra sensorn har autofokus, optisk bildstabilisering, 2x optisk zoom samt en bländare på ƒ/2.4. 
Kameran i Galaxy Note9 har även fått en intelligent assistent hjälper dig att ta bättre bilder.

Anpassar sig till ljuset likt ögat

Kameran i Galaxy Note9 ger dig fantastiska bilder i alla typer av ljusförhållanden, från strålande sol till månsken. Samsungs dual aperture-lins har variabel bländare som fungerar som våra ögon för att anpassa ljuskänsligheten efter ljuset.
Är det ljust vid fotograferingstillfället kommer kameran använda den mindre bländaren ƒ/2.4, och automatiskt växla till ƒ/1.5 när det blir sämre belysning. Resultatet är en mycket ljuskänslig kamera som ger skarpa bilder även i svagt ljus, så du kan fotografera dag som natt.

Skärpan på rätt ställe

Oskärpa är avgörande för kvaliteten av en bild och kan vara både dess vinning och fall. Samsung Galaxy Note9 hjälper dig att få till skärpan - och oskärpan - på rätt ställe. Tack vare Dual optisk bildstabilisering får du mer action med skärpa även om du är lite skakig. Kameran i Galaxy Note9 känner av svagt ljus och tar flera bilder och slår dem samman för knivskarpa bilder.

Galaxy Note9 har även en funktion för att få oskärpa i bakgrunden för att få dina porträtt att stå ut. Med Live Focus kan du framhäva ditt huvudmotiv och göra bakgrunden suddig även efter bilden är tagen. Bokehfilter förvandlar bakgrundsbelysningen till former för en rolig eller stämningsfull effekt.

Galaxy Note9 kamera med Live focus

Se vad ögat missar i superslowmotion

Filma i otroliga 960 bilder per sekund  - det är ungefär fyra gånger långsammare än traditionell slowmotion i mobiltelefoner. Det får vilken vardaglig händelse som helst att bli fräck och spektakulär. Se varje detalj i en händelse, framhäv en sekvens i en video, skapa effektfull prägel och upptäck det som ögat missar med den nya superslowmotion-funktionen i Galaxy Note9. 
Använd sedan dina slo-mo-videos och dela med dina vänner. Redigera dem i efterhand genom att lägga på musik eller gör en GIF-fil med tre olika looping-stilar; omvänd, framåt eller fram-och-tillbaka. Du kan även lägga din favorit på din låsskärm.

Förvandla dig till en emoji

Hur skulle du se ut om du var en emoji? Samsung Galaxy Note9 har svaret. Via Augmented Reality (AR) och frontkameran kan du ta en selfie och förvandla dig till en emoji för att skapa animerade effekter och en rolig touch på dina inlägg i sociala medier och konversationer. Spela in videoklipp och se hur emojin följer dina rörelser och ansiktsuttryck eller välj mellan 18 förinställda stickers för att uttrycka känslor med din personliga emoji i korta GIF-loopar för att liva upp dina chattar. 
Appar som inte stöder animerade GIF-filer kan ändå skicka AR Emoji-stickers som stillbilder.

Ljud från AKG

Samsung har även satsat lite extra på ljudet till Galaxy Note9. Telefonen har fått inbyggda stereohögtalare med Dolby Atmos som är utvecklade och kalibrerade i samarbete med AKG. Det ger dig bra ljud tillsammans med andra, var du än är. 

Samsung Galaxy Note9 Ljud från AKG
Samsung Samsung Galaxy Note9 Black SM-N960FZKDNEE Samsung Galaxy Note9 för utvecklingen inom mobiltelefoner ännu ett steg framåt. Med S Pen kan du ta anteckningar direkt på skärmen utan att låsa upp mobilen och dessutom har den nu fått Bluetooth-koppling som gör att den kan fungera som "fjärrkontroll" till Note9 för att exempelvis knäppa en bild med kameran. Processorn är 53% snabbare än Note8 och batterikapaciteten har ökat med 21%. Galaxy Note9 har även fått ärva den testvinnande kameran från Galaxy S9+ med dubbla linser med funktioner som SuperSlowmotion, dubbla bländare och AR Emojis. Du upplever nya superkraftfulla Samsung Galaxy Note9 på en 6,4" stor Infinity-skärmen av Super AMOLED-typ för en riktigt uppslukande upplevelse. Kort och gott 6.4" Super AMOLED, 18.5:9Bluetooth S Pen - Skriv direkt på skärmen utan att öppna mobilenOcta core-processor 2.7 GHz + 1.7 GHz 6 GB RAM-minne 128 GB lagring + MicroSD-kortplatsVattentålig enligt IP68, testad på 1,5 meter i 30 minuterNätverk: Enhanced 4X4 MIMO, 5CA, LAA, LTE CAT. 18Kamera baksida: Dual camera: 12 MP Super speed Dual Pixel OIS (f 1.5/f 2.4) + 12 MP OIS (f 2.4)Kamera framsida: 8 MP AF (f 1.7)Inbyggda högtalare kalibrerade av AKGMöjlighet att med DeX (säljs separat) göra din mobil till en arbetsstationBatteri: 4 000 mAh med snabbladdning och trådlös laddning Samsung sigill - Approved for Nordic operators När du köper Samsung Galaxy Note9 hos NetOnNet är den märkt med detta sigill. Det innebär att produkten är testad och verifierad av Samsung Electronics, utnyttjar nätet och de tjänster som erbjuds i Norden maximalt, exempelvis samtal över WiFi, 4G, Samsung Pay och övergångar mellan olika datanät och plattformar (t ex GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE,VoWiFi).Framtida uppdateringar kommer dessutom att vara anpassade för den nordiska marknaden och testade lika grundligt som inför produktens lansering. Var effektivare med större skärm Oavsett om du ska kolla på film, surfa och koppla av eller få saker gjorda på jobbet så är större skärm bättre och ger dig mer yta till det som räknas. Samsung Galaxy Note9 har en display på 6,4" i 18,5:9-bildformat som ger mer överblick, gör det lättare att jobba med flera fönster samtidigt och maximerar effektiviteten. Kolla lagersaldo, skicka mail eller studera ritningar med enkel överblick. Det intuitiva gränssnittet gör hela upplevelsen vassare för såväl arbetsdokument, produktfilmer som onlinemöten. Samsungs SuperAmoled-display ger bländande vackra och klara färger med hög kontrast och detaljrikedom och en upplösning på hela 1440 x 2960 pixlar. Mobilens Infinty-skärm fyller hela framsidan av mobilen och har så tunna ramar att upplevelsen blir nästintill gränslös. De rundade formerna ligger bekvämt i din hand och erbjuder en visuell upplevelse utan avbrott. Damm- och vattentät Väder eller smutsiga miljöer ska inte sätta stopp för hur du jobbar. Med en IP68-klassning kan du vara säker på att du kan ta med dig Samsung Galaxy Note9 överallt, från kontoret och ut till tuffa arbetsplatser. Inte heller regn kan stoppa dig från att hålla effektiviteten på max. Klassificeringen innebär att Note9 är vattentät ner till 1,5 meter i 30 minuter. Maxa effektiviteten med S Pen Tack vare S Pen med Bluetooth jobbar du snabbare, tar anteckningar och når smarta funktioner direkt. Anteckna utan att tända skärmen - till och med medan du för ett telefonsamtal eller om det regnar. Anteckna, redigera, markera, rita, skissa, spara, gör om, ändra och stryk. S Pen ger dig samma känsla som en vanlig penna när du skissar eller antecknar. För första gången har Samsung S Pen fått Bluetooth som tar den till nya nivåer. Få ultimat kontroll genom att använda pennan som ”fjärrkontroll” till din Note9. Fjärrutlös kameran, spela och pausa filmklipp eller bläddra i bildspelet under din viktiga presentation på jobbet. S Pen är tryckkänslig och har funktioner som låter din kreativitet nå nya höjder.Pennan förvaras i Note9 när den inte används och laddas samtidigt upp. En laddning på bara 40 sekunder ger dig 30 minuters användning. Ökad batterikapacitet Batteriet i Galaxy Note9 har fått 21% större kapacitet än hos sin föregångare. Hela 4000 mAh ger nu mobilen kraft att hänga med dig hela dagen. Galaxy Note9 stöder både snabbladdning via USB-C och trådlös laddning så du snabbt är på banan igen. Kraftfull prestanda Processorn i Note9 är hela 53% snabbare än i Galaxy Note8, och grafikprocessorn har blivit 23% snabbare. Tillsammans med 6 GB RAM-minne får du prestanda som imponerar oavsett om du jobbar, spelar, streamar eller laddar ner. Med inbyggd gigabit LTE och Wi-Fi och 4x4 MIMO-antenn kan Galaxy Note9 nå anmärkningsvärda nätverkshastigheter på upp till 1,2 Gbps. Glöm tiden när du var tvungen att radera foton och filmer för att få plats med nya bilder. Samsung Galaxy Note9 har 128 GB internminne som dessutom kan utökas med ett microSD-kort upp till 512 GB. Nu kan du lagra alla dina filer och foton där du behöver dem - i din mobil. Arbeta effektivare med Dex Med bara en Samsung Dex-kabel (säljs separat) kan du förvandla din smartphone till en stationär dator. Samsung DeX är en tjänst i Galaxy Note9 som gör att du kan använda mobilen som en dator genom att koppla den till en extern skärm, till exempel en TV eller en bildskärm. Anslut tangentbord och mus via Bluetooth så har du en hel arbetsstation. Jobba effektivt och var som helst. Påbörja ett arbete ute på kundmöte eller i soffan och fortsätt sedan precis där du slutade vid skrivbordet. Du kommer åt alla dina appar från telefonen i och jobbar i ett gränssnitt som liknar en stationär dators. Du kan använda tangentbordsgenvägar, högerklicka och "dra och släpp" mellan olika program. Skicka e-post, växla mellan olika fönster och jobba i flera appar samtidigt snabbt och enkelt tack vare Androids split screen-läge. Anteckna, rita och skissa med S Pen och få resultatet på en stor skärm. Testvinnande kamera med dubbla bländare Galaxy Note9 har ärvt den prisvinnande kameran från Galaxy S9+ med dubbla kamerasensorer på 12 megapixlar vardera. Den ena linsen har en dual pixel-sensor med autofokus, optisk bildstabilisering och variabel bländare ƒ/1.5 - 2.4 medan den andra sensorn har autofokus, optisk bildstabilisering, 2x optisk zoom samt en bländare på ƒ/2.4. Kameran i Galaxy Note9 har även fått en intelligent assistent hjälper dig att ta bättre bilder. Anpassar sig till ljuset likt ögat Kameran i Galaxy Note9 ger dig fantastiska bilder i alla typer av ljusförhållanden, från strålande sol till månsken. Samsungs dual aperture-lins har variabel bländare som fungerar som våra ögon för att anpassa ljuskänsligheten efter ljuset. Är det ljust vid fotograferingstillfället kommer kameran använda den mindre bländaren ƒ/2.4, och automatiskt växla till ƒ/1.5 när det blir sämre belysning. Resultatet är en mycket ljuskänslig kamera som ger skarpa bilder även i svagt ljus, så du kan fotografera dag som natt. Skärpan på rätt ställe Oskärpa är avgörande för kvaliteten av en bild och kan vara både dess vinning och fall. Samsung Galaxy Note9 hjälper dig att få till skärpan - och oskärpan - på rätt ställe. Tack vare Dual optisk bildstabilisering får du mer action med skärpa även om du är lite skakig. Kameran i Galaxy Note9 känner av svagt ljus och tar flera bilder och slår dem samman för knivskarpa bilder.Galaxy Note9 har även en funktion för att få oskärpa i bakgrunden för att få dina porträtt att stå ut. Med Live Focus kan du framhäva ditt huvudmotiv och göra bakgrunden suddig även efter bilden är tagen. Bokehfilter förvandlar bakgrundsbelysningen till former för en rolig eller stämningsfull effekt. Se vad ögat missar i superslowmotion Filma i otroliga 960 bilder per sekund  - det är ungefär fyra gånger långsammare än traditionell slowmotion i mobiltelefoner. Det får vilken vardaglig händelse som helst att bli fräck och spektakulär. Se varje detalj i en händelse, framhäv en sekvens i en video, skapa effektfull prägel och upptäck det som ögat missar med den nya superslowmotion-funktionen i Galaxy Note9. Använd sedan dina slo-mo-videos och dela med dina vänner. Redigera dem i efterhand genom att lägga på musik eller gör en GIF-fil med tre olika looping-stilar; omvänd, framåt eller fram-och-tillbaka. Du kan även lägga din favorit på din låsskärm. Förvandla dig till en emoji Hur skulle du se ut om du var en emoji? Samsung Galaxy Note9 har svaret. Via Augmented Reality (AR) och frontkameran kan du ta en selfie och förvandla dig till en emoji för att skapa animerade effekter och en rolig touch på dina inlägg i sociala medier och konversationer. Spela in videoklipp och se hur emojin följer dina rörelser och ansiktsuttryck eller välj mellan 18 förinställda stickers för att uttrycka känslor med din personliga emoji i korta GIF-loopar för att liva upp dina chattar. Appar som inte stöder animerade GIF-filer kan ändå skicka AR Emoji-stickers som stillbilder. Ljud från AKG Samsung har även satsat lite extra på ljudet till Galaxy Note9. Telefonen har fått inbyggda stereohögtalare med Dolby Atmos som är utvecklade och kalibrerade i samarbete med AKG. Det ger dig bra ljud tillsammans med andra, var du än är.  Mobiltelefoner 7990 SEK 7990 NewCondition Discontinued
 1. Mobiltelefoner