Kraftfull smartphone med 3 GB RAM

ZTE Axon mini Gold

  Art.nr: 238524
  • 5,2" Super AMOLED-skärm
  • Åttakärnig processor
  • 3 GB RAM
  • 13 MP-kamera med autofokus
  • Stöd för dubbla SIM-kort

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ZTE Axon mini är en kraftfull smartphone som har utrustats med en av världens första tryckkänsliga pekskärm på 5,2". Pekskärmen känner av hur hårt du trycker på skärmen, vilket ger dig en ökad funktionalitet och en bättre upplevelse. Telefonen har också givits en åttakärnig processor tillsammans med 3 GB RAM, specifikationerna ser till att din telefon fungerar med hög hastighet utan krångel.

Axon mini kommer även med möjligheten till dubbla SIM-kort, stöd för dubbla SIM-kort är perfekt om du använder telefonen både på jobbet och privat. Till sist ska jag även nämna att telefonen har en 13 MP-kamera med autofokus.

Unik 5,2"-skärm

Som ovannämnt så har Axon mini fått ta del av en unik pekskärm på 5,2-tum. Det unika med skärmen är dess tryckkänslighet. Den här innovativa tekniken gör det möjligt för dig att komma åt snabbmenyer med ett hårdare tryck. Du får även en högre säkerhet med ett "3D" lösenord, lösenorden kan även få en ökad komplexitet tack vare tryckkänsligheten.

Utmärkt prestanda

Axon mini har en 13 MP-kamera som klarar av att hitta fokus på bara 0,1 sekunder, och dess dubbla mikrofoner ser till att du tar upp ett mycket bra ljud. Alla telefonens funktioner drivs av en åttakärnig processor, som tillsammans med 3 GB RAM ger dig snabba hastigheter.

Design

ZTE har givit Axon mini en kvalitativ konstruktion av aluminium, som tillsammans med en stilren design ger dig en riktigt snygg smartphone. Ska även nämna att telefonen är slimmad och endast 7,9 mm tunn.

238524 ZTE ZTE Axon mini Gold AXON_MINI ZTE Axon mini är en kraftfull smartphone som har utrustats med en av världens första tryckkänsliga pekskärm på 5,2". Pekskärmen känner av hur hårt du trycker på skärmen, vilket ger dig en ökad funktionalitet och en bättre upplevelse. Telefonen har också givits en åttakärnig processor tillsammans med 3 GB RAM, specifikationerna ser till att din telefon fungerar med hög hastighet utan krångel.Axon mini kommer även med möjligheten till dubbla SIM-kort, stöd för dubbla SIM-kort är perfekt om du använder telefonen både på jobbet och privat. Till sist ska jag även nämna att telefonen har en 13 MP-kamera med autofokus. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Unik 5,2"-skärm Som ovannämnt så har Axon mini fått ta del av en unik pekskärm på 5,2-tum. Det unika med skärmen är dess tryckkänslighet. Den här innovativa tekniken gör det möjligt för dig att komma åt snabbmenyer med ett hårdare tryck. Du får även en högre säkerhet med ett "3D" lösenord, lösenorden kan även få en ökad komplexitet tack vare tryckkänsligheten. Utmärkt prestanda Axon mini har en 13 MP-kamera som klarar av att hitta fokus på bara 0,1 sekunder, och dess dubbla mikrofoner ser till att du tar upp ett mycket bra ljud. Alla telefonens funktioner drivs av en åttakärnig processor, som tillsammans med 3 GB RAM ger dig snabba hastigheter. Design ZTE har givit Axon mini en kvalitativ konstruktion av aluminium, som tillsammans med en stilren design ger dig en riktigt snygg smartphone. Ska även nämna att telefonen är slimmad och endast 7,9 mm tunn. Mobiltelefoner 4,2 33 1890 SEK 1890 NewCondition Discontinued
  1. Mobiltelefoner