Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Datorpaket med 24-tums Full-HD-skärm!

Compaq Presario CQ2910 + VE247

  Art.nr: 179178
 • AMD Brazos E1-1200
 • 4 GB DDR3 RAM
 • 500 GB hårddisk
 • Radeon HD7310-grafik
 • Minneskortläsare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Presario CQ2910eo är perfekt för dig som gillar att surfa på internet betala räkningarna och kolla filmer. CQ2910eo är utrustad med nya Windows 8 som erbjuder en helt ny dator upplevelse än tidigare. 

ASUS VE247H - 24-tums Full HD LED-monitor för spel!

ASUS VE247H erbjuder mycket god bildkvalitet för grafik-intensive applikationer. Skärmen har en kontrast på 10.000.000:1 (ASUS Smart Contrast Ratio), något som ger exceptionell klarhet i bilden.

Paketet innehåller:

Paket innehåller:

 • 1 st
  Compaq Presario CQ2910eo
 • 1 st
  ASUS VE247H
Compaq Prisvärd, pålitlig dator med Windows 8!

0:-

Presario CQ2910eo är perfekt för dig som gillar att surfa på internet betala räkningarna och kolla filmer. CQ2910eo är utrustad med nya Windows 8 som erbjuder en helt ny dator upplevelse än tidigare. 

Utrustad med Klass 4-grafik

Med ett grafikkort i klass 4 kan du spela några spel men bara de som inte är prestandakrävande. Trots detta så ger dessa kort tillräckligt för uppgifter såsom kontorsprogram och videouppspelning.

Cyberlink DVD

Med CQ2910eo får du med en uppsättning verktyg för att se på högupplöst film, bränna skivor, rippa musik, editera videos och sedan enkelt bränna detta till DVD. Allt i ett lättanvänt gränssnitt.

Nya, moderna Microsoft Windows 8

Windows 8 är någonting helt nytt och revolutionärt för din PC. Vidareutvecklad från Windows 7's stabila grund, så finns en rad förbättringar. Du arbetar mer med appar och lagrar dina personliga filer och inställningar direkt molnet. På så sätt får du alltid tillgång till dem överallt, via telefonen eller din dator - hemma eller på jobbet. Du får hela tiden de senaste uppdateringarna från sociala nätverk och andra tjänster - direkt på skärmen. Windows 8 är enklare, snabbare, mer flexibelt och säkrare än någonsin.ASUS 24-tums Full HD LED-monitor för spel!

0:-

ASUS VE247H erbjuder mycket god bildkvalitet för grafik-intensiva applikationer. Skärmen har en kontrast på 10.000.000:1 (ASUS Smart Contrast Ratio), något som ger exceptionell klarhet i bilden. Missa aldrig något med den snabba svarstiden på 2 ms (grått till grått). VE247H är en perfekt skärm både för vanligt surf och arbete men även för spel.

Full HD-upplösning för perfekt detaljåtergivning

Full HD 1080p är för närvarande det videoformat i handeln som har högst upplösning och kan ge perfekt bild med knivskarp detaljåtergivning. Med moderna signalkällor som DVD med uppskalning, Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare eller moderna spelkonsoler kan du njuta av bästa möjliga bild på din nya monitor.

Splendid Video Intelligence-teknik

En egenutvecklad teknik av ASUS gör att du får en knivskarp skärpa, ljusstyrkan och kontrast förbättras. Genom en särskil snabbknapp kan man välja fem olika lägen skärmen skall ställa sig in på (Scenery, Theater, Game, Night View och Standard)

Användarvänlig design för en användarvänlig upplevelse

 • Praktiska knappar för inställningar på den flerspråkiga skärmmenyn.
 • Inbyggda dolda stereohögtalare.
 • Kabelsamlaren gör att du slipper hoptrasslade kablar.
 • Borttagbart fäste för väggmontering.
 • VESA-väggfäste, standard (100 x 100 mm).
 • 25° lutningsvinkel (framåt 5°, bakåt 20°).
 • KENSINGTON-säkerhetslås.
 • Tre års produktgaranti och 3 års panelgaranti (tillverkaren)
179178 179178 Compaq Compaq Presario CQ2910 + VE247 Presario CQ2910eo är perfekt för dig som gillar att surfa på internet betala räkningarna och kolla filmer. CQ2910eo är utrustad med nya Windows 8 som erbjuder en helt ny dator upplevelse än tidigare.  ASUS VE247H - 24-tums Full HD LED-monitor för spel! ASUS VE247H erbjuder mycket god bildkvalitet för grafik-intensive applikationer. Skärmen har en kontrast på 10.000.000:1 (ASUS Smart Contrast Ratio), något som ger exceptionell klarhet i bilden. Paketet innehåller: Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter