Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Adapter så du kan använda iPhone-headsets till din mobil!

Fiftysevennorth 3,5mm soundadapter converter

  Art.nr: 152681
Med hjälp av denna smarta adapter kan du använda iPhone-anpassade headset och alla dess knappar och funktioner till de flesta mobiltelefoner med en 3,5 mm ljudanslutning med mikrofoningång.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

3,5mm soundadapter converter

En headsetadapter som fungerar så att du kan koppla in iPhone-anpassade headset och alla dess knappar och funktioner till de flesta mobiltelefoner som annars inte är kompatibla. Inte längre behöver du känna dig låst utan du kan välja vilket headset du vill. Allt som krävs är en 3,5 mm ljudanslutning med mikrofoningång.

Kort och gått kan du numera använda iPhone-anpassade headsets till många andra mobiltelefoner med 3,5 mm 4-pols kontakt.
 

152681 152681 Fiftysevennorth Fiftysevennorth 3,5mm soundadapter converter 3,5mm soundadapter converter En headsetadapter som fungerar så att du kan koppla in iPhone-anpassade headset och alla dess knappar och funktioner till de flesta mobiltelefoner som annars inte är kompatibla. Inte längre behöver du känna dig låst utan du kan välja vilket headset du vill. Allt som krävs är en 3,5 mm ljudanslutning med mikrofoningång. Kort och gått kan du numera använda iPhone-anpassade headsets till många andra mobiltelefoner med 3,5 mm 4-pols kontakt.   Okategoriserade produkter 3 9 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter