Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Linksys NSLU2

Linksys NSLU2

  Art.nr: 120142
En produkt som gör det möjligt att dela ut en USB 2.0 hårddisk i nätverket. Anslut NSLU2 till nätverket och sätt hårddisken i USB utgången. Byter du sen disk kvarstår samma enhetsbokstav i nätverket.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Observera att NSLU2 lägger som standard på ett Linuxfilsystem på den disk som ansluts. Då kan man inte flytta disken mellan datorn och NSLU2 utan att formatera om den. Befintlig disk som ska anslutas måste därför först kopieras innan den ansluts. Fördelen är färre problem med virus. Det finns en mjukvaruppdatering på Linksys site (www.linksys.com) som gör det möjligt att numera också använda filsystemen FAT32 och NTFS.
Mycket lämplig om man billigt och enkelt vill göra backup centralt från alla datorer och sen låsa in disken på nätter och helger. Har man två diskar kan man m.a.o. alternera mellan dessa.
Det finns inbyggt stöd för att formatera, scanna disken och göra backup. Du kan även dela ut disken på Internet.
Även USB minnen kan anslutas och delas ut i nätverket. Då sker inte den formatering som gäller diskar, utan minnet kan flyttas mellan dator och NSLU2 som man behagar.

-Ansluter USB1.1 och 2.0 hårddiskar och flashminnen till nätverket
-Integrerad filserver
-Inbyggda hårddiskverktyg
-Möjlighet att sätta upp användarkonton
120142 120142 Linksys Linksys NSLU2 NSLU2-EU Observera att NSLU2 lägger som standard på ett Linuxfilsystem på den disk som ansluts. Då kan man inte flytta disken mellan datorn och NSLU2 utan att formatera om den. Befintlig disk som ska anslutas måste därför först kopieras innan den ansluts. Fördelen är färre problem med virus. Det finns en mjukvaruppdatering på Linksys site (www.linksys.com) som gör det möjligt att numera också använda filsystemen FAT32 och NTFS.Mycket lämplig om man billigt och enkelt vill göra backup centralt från alla datorer och sen låsa in disken på nätter och helger. Har man två diskar kan man m.a.o. alternera mellan dessa. Det finns inbyggt stöd för att formatera, scanna disken och göra backup. Du kan även dela ut disken på Internet. Även USB minnen kan anslutas och delas ut i nätverket. Då sker inte den formatering som gäller diskar, utan minnet kan flyttas mellan dator och NSLU2 som man behagar. -Ansluter USB1.1 och 2.0 hårddiskar och flashminnen till nätverket-Integrerad filserver-Inbyggda hårddiskverktyg-Möjlighet att sätta upp användarkonton Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter