Motorola Moto G5 Plus Fine Gold - Nya, prisvärda Moto G5 Plus med en 5,2-tums skärm
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Nya, prisvärda Moto G5 Plus med en 5,2-tums skärm

Motorola Moto G5 Plus Fine Gold

  Art.nr: 242434
  • Högupplöst 5,2-tums skärm
  • 12 MP-kamera med dubbla autofokuspixlar
  • 3 GB RAM-minne
  • 3000 mAh-batteri med snabbladdning
  • Kvalitativ aliminiumdesign
  • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Motorola Moto G5 Plus är en kraftfull smartphone som med en snygga design och snabba komponenter kommer ge dig en bra mobilupplevelse. Telefonen har givits en 5,2-tums skärm med Full HD upplösning, som kommer göra det behagligt att se på film och surfa på nätet. Moto G5 Plus har dessutom utrustats med 3 GB RAM-minne samt en åttakärnig processor, så att du kan använda alla dina appar med hög effektivitet.

Ta oöverträffade bilder med en 12 MP-kamera tillsammans med autofokus och LED-blixt, vill du filma kan du göra det i hög upplösning eller ta snygga selfies med den främre kameran på 5 MP. Allt detta i kombination med ett batteri som räcker upp till två dagar ger dig allt du behöver.

Snabb prestanda

Den åttakärniga processorn från Qualcomm och 3 GB RAM-minne ger dig en blixtsnabb och jämn prestanda. Du kommer med enkelhet kunna använda alla typer av appar och navigera i telefonen utan svårigheter. Moto G5 Plus kommer med operativsystemet Android 7.0 Nougat.

5,2-tums skärm

Skärmen på 5,2 tum i full HD, ger dig färger och detaljer som du endast kan förvänta dig av premiumtelefoner. Det blir bekvämt och enkelt att göra allt från att se på film till att skriva SMS och surfa på nätet.

Dubbla simkort + minneskort

Moto G5 Plus har stöd för dubbla simkort, vilket är praktiskt om man har både ett jobbnummer och ett privat telefonnummer men inte vill dra runt på dubbla mobiltelefoner. 
Lagringsutrymmet på 32 GB kan dessutom utökas med ett microSDXC-kort upp till 128 GB, även om du använder dubbla simkort i telefonen.

Batteri

Använd Moto G5 Plus i upp till två dagar på en enda laddning. Ladda med den medföljande snabbladdaren för flera timmars extra användning, på bara några minuter. Batteriet har en kraft på 3000 mAh, alltså många timmars användning i en smidig telefon.

Moto Experiences

Med enkla gester får du genvägar till funktionerna du använder mest. Nudda skärmen för notifieringar utan att låsa upp telefonen. Eller starta kameran genom att vicka på handleden, så behöver du aldrig missa en bild.