Panasonic DMC-GM1 12-32 Silver - Ultrakompakt systemkamera med inbyggd WiFi
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ultrakompakt systemkamera med inbyggd WiFi

Panasonic DMC-GM1 12-32 Silver

  Art.nr: 200763
  • 16 megapixel Live MOS-sensor
  • 12-32 mm brännvidd
  • Vinnare av flera utmärkelser
  • Optisk bildstabilisering
  • Avancerade AF-funktioner

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Panasonic DMC-GM1 är kameran för dig som inte vill kompromissa med bildkvalitet men samtidigt ha en ultrakompakt kamera som är lätt att bära med sig. Digital Live MOS-sensor baserad på Micro Four Thirds-standarden och Panasonics bildprocessor Venus Engine ger perfekt resultat varje gång. Tack vare high-speed AF-teknik fångar kameran även de mest flyktiga ögonblick, helt enkelt den perfekta lösningen för dig som både bryr dig om kvalitet och stil.

Utmärkelser och priser

Guldutmärkelse

Tidningen DigitalFoto har testat Panasonic DMC-GM1 och har tilldelat den två utmärkelser - Guldutmärkelse och Redaktörens Val.

Redaktörens Val

Tidningen DigitalFoto har testat Panasonic DMC-GM1 och har tilldelat den två utmärkelser - Guldutmärkelse och Redaktörens Val.

Särskilt rekommenderad

"Den ser måhända ut som en leksak, men Panasonics superlätta kamera har en grym bildkvalitet och får plats i jackfickan. Utbytbar optik och pekskärm gör att GM1 är både praktisk och enkel att använda. Detta är en kamera som passar alla och som är en fest att ta bilder med."
Länk till hela testet

3-tumsskärm med touch-kontroll

Touch-kontrollsystemet på den 3 tum stora skärmen gör att du kan fokusera motivet bara genom att röra vid skärmen. Du kan till och med släppa slutaren.

Inbyggd blixt

Trots sin ultrakompakta profil har Lumix G1 en inbyggt blixt med tillräcklig kapacitet för fotografering i vardagen.

Dela med dig med WiFi

Panasonic DMC-GM1 har inbyggd WiFi-funktion för flexiblare fotografering. Dela bilderna på sociala medier, skicka dem till din smartphone/surfplatta eller spara ner dem på en dator. Med din nya ultrakompakta systemkamera och Panasonics dedikerade program är det din fantasi som sätter gränserna.

Om man har installerat Panasonics app kan man även fjärrstyra sin kamera via smartphone/surfplatta. Nu behöver du inte befinna dig i direkt anslutning till din kamera för att fotografera.

Kompakt spegellös systemkamera med WiFi

Snabb autofokus

Panasonics kameror i Lumix G1-serien är utrustade med autofokussystemet Contrast AF. Contrast AF-systemet har speciellt hög noggrannhet, särskilt vid fotografering med ett ljusstarkt objektiv med lågt F-värde. Light Speed AF-tekniken gör det även möjligt att ta knivskarpa bilder även när motivet rör sig snabbt. Kameran och objektivet utbyter digitala signaler vid max 240 bilder per sekund för att minimera fokustiden och leverera ett perfekt resultat.

Low Light AF-funktionen på din nya kamera underlättar effektivt fokusering vid fotografering i mörkare förhållanden, t.ex. i månljus, utan hjälpen av AF-hjälplampa. Detta förbättrar prestandan ytterligare ett steg och gör så din nya Lumix G1-kamera fungerar även i svagt ljus på -4 EV.

Videoinspelning i Full HD 1920x1080i

Panasonic Lumix G1 spelar in högupplöst video i Full HD 1920x1080i-format (50/60Hz) i AVCHD eller MP4-format (25/30Hz). Lumix G1-serien stödjer även 1080/24p native-läge med 24 Mbps i AVCHD-format.

Kompakt spegellös systemkamera med Full HD video

Bli kreativ med Time Lapse Shot och Stop Motion Animation

Med Time Lapse Shot-funktionen kan du spela in utsträckta skeenden, så som en blomma som slår ut i blom eller månens vandring över natthimlen. Kameran tar helt enkelt en serie bilder som sedan kan spelas upp som en time lapse-video.

Med Panasonics nya Stop Motion Animation-funktion kan du göra en stop motion-video genom att fånga spännande sekvenser där du hela tiden flyttar motivet stegvis. Effekten gör att det ser ut som motivet rör sig av sig själv.

Timelapse-filmer och Stop motion