Samsung P7310 Galaxy Tab 16gb wifi - Surfplatta med 8,9-tums display på endast 8,6 mm!
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Surfplatta med 8,9-tums display på endast 8,6 mm!

Samsung P7310 Galaxy Tab 16gb wifi

  Art.nr: 158868
  • 8,9-tums pekskärm
  • Nvidia Tegra 2-processor
  • Smidig hemskärm med Live Panel
  • Snabbt trådlöst nätverk
  • Bluetooth 3.0

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En modern surfplatta på endast 8,6 mm vilket är den tunnaste skärmen på marknaden. Surfplattan från Samsung är även den lättaste plattan på marknaden med 470 gram.

Live Panel
Med Live Panel kan du själv anpassa din hemskärm så att den passar just dig. Få t.ex. din e-post, bilder m.m. lättillgängligt direkt på startskärmen. Det bästa är att data uppdateras i realtid, så att du alltid har tillgång till den senaste informationen.

Dubbelkärnig 1 GHz processor - Nvidia Tegra 2
Med kraften bakom en dubbelkärnig 1 GHz processor har du möjlighet att utföra de mest avancerade arbeten på din surfplatta. Du kan till exempel spela de mest avancerade 3D-spelen samt använda de tyngsta och mest avancerade applikationerna med lätthet. Det är också med hjälp av processorn som du har möjlighet att multi-taska dvs. använda flera applikationer samtidigt och hoppa emellan dem.

Trådlös kommunikation
När du befinner dig i närheten av trådlösa nätverk t.ex. hemma har du möjlighet att ansluta dig för att i sin tur få mycket snabbare Internetuppkoppling. Du kan också använda just Bluetooth till att ansluta ett mono- eller stereoheadset för att ha händerna fria när du avnjuter musik eller ser på film.

3,5 mm hörlursuttag
Med en 3,5 mm-ljudutgång får du möjligheten att ansluta flera olika typer av hörlurar för förbättrad ljudkvalitet när du lyssnar på musik med hjälp av den inbyggda mediespelaren. Du har då också möjlighet att ansluta dina favorithörlurar för absolut bästa komfort.

Android™ operativsystem!
Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål.

Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.

Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer.