Xiaomi Mi Note 10 Lite 6+128GB Midnight Black - Mi Note 10 Lite med 64 MP Quad-kamera
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mi Note 10 Lite med 64 MP Quad-kamera

Xiaomi Mi Note 10 Lite 6+128GB Midnight Black

  Art.nr: 1013252
  • 6,47" AMOLED-display
  • 6 GB RAM + 128 GB lagring
  • 64 MP huvudkamera + 16 MP selfiekamera
  • Dual-SIM
  • Fingeravtryckssensor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xiaomi Mi Note 10 Lite är ännu ett tillskott till Mi Note 10-familjen. Mi Note 10 släpptes i slutet av 2019 och Lite-versionen kompletterar serien i form av ett något avskalat alternativ till lägre pris. I huvudkameran finns fyra olika kameralinser som alla har sin specifika funktion, för att du ska kunna fånga precis det du vill. Oavsett om det är små detaljer, spektakulära vyer eller porträtt. Med en kraftfull processor från Qualcomm® och en högkvalitativ grafikprocessor får du ännu bättre foton och en ännu snabbare mobil, som levererar all sorts underhållning i toppklass. Den stora AMOLED-displayen, med Corning Gorilla Glass 5 och 3D-rundade kanter, tar upp nästintill hela framsidan av mobilen och ger dig en upplevelse utöver det vanliga.

Hur avskalad är Mi Note 10 Lite?

Det mesta från "vanliga" Mi Note 10 finns med även i Lite-versionen – det kraftfulla batteriet på 5 260 mAh, en Snapdragon 730G och 6,47-tumsskärmen med fingeravtryckssensor för att nämna några exempel. Den stora skillnaden hittar vi i kamerauppsättningen, där Mi Note 10 Lite har en Quad-kamera istället för en Penta-kamera. Det betyder med andra ord fyra linser istället för fem. Huvudkameran är på 64 megapixel i kontrast till Mi Note 10:s 108 megapixel och frontkameran är även den något nedgraderad med 16 MP istället för 32 MP.

Mi Note 10 Lite med 64 MP Quad-kamera

Mjuka kanter möter stilren design

Xiaomi Mi Note 10 Lite har en mjuk och stilren design med rundade hörn och en skärm som täcker nästintill hela framsidan av mobilen. Den stora AMOLED-displayen på 6,47" har en tunn ram runt sig och endast en liten notch för frontkameran som bryter in på skärmen. Glaset på displayen är av det otroligt slitstarka Corning Gorilla Glass 5 och har en 3D-rundad kant, som förhöjer upplevelsen av mobilen, oavsett om du tittar på film, fotar, spelar eller surfar.

En fortsatt imponerande kamerauppsättning

Den bakre kamerauppsättningen på Mi Note 10 Lite skiljer sig alltså en del från storebror Mi Note 10, som var den första smartphone i budgetklassen att utrustas med en Penta-kamera. Huvudkameran hos Lite-versionen har 64 megapixel och får sällskap av ytterligare fyra kameror som alla har sin specifika uppgift för att göra dina foton så bra som möjligt: 20 megapixel ultravidvinkelkamera, 12 megapixel porträttkamera med 2x optisk zoom, 5 megapixel telefotokamera med 10x hybridzoom och 50 x digital zoom och en macrokamera med 2 megapixel som gör att du kan fota riktigt små detaljer. Med Night Mode 2.0 behöver du inte tänka på belysningen när du fotar, även när det är riktigt mörkt kan du fortfarande ta riktigt snygga bilder.

Visa upp din snyggaste sida

Mi Note 10 Lite har en suverän frontkamera, för att du även ska kunna ta riktigt snygga selfies. Frontkameran har 16 megapixel med hög upplösning för att få med alla små detaljer på dina selfies. Kameran har en riktigt grym efterredigering så att du kan lägga till filter och göra dina selfies ännu snyggare, samtidigt som fotot behåller samma höga kvalitet. 

Xiaomi Mi Note 10 Lite snygga selfies

Qualcomm® Snapdragon™ 730G

Xiaomi Mi Note 10 Lite har försetts med ett riktigt kraftpaket till processor, med Qualcomm® Snapdragon™ 730G behöver du aldrig fundera över vad mobilen klarar av. Qualcomm Snapdragon 730G har en 64-bit Kryo 470, med åtta kärnor, på upp till 2.2 GHz. Snapdragon™ 730G har en 35% förbättrad CPU-frekvens, jämfört med Snapdragon™ 710, och en 25% bättre grafikprestanda, med en bättre bildåtergivning än föregångaren 710. 
Processorn hjälper även till med att förlänga batteritiden på mobilen, genom att  göra mobilen så strömsnål som möjligt. 

Xiaomi Mi Note 10 med snabb och kraftfull processor

Xiaomi Mi Note 10 Lite har 6 GB RAM-minne och 128 GB lagringsutrymme, som gör att du får plats med alla appar, spel, foton och underhållning som du vill ha i din mobil.

NFC och Google Pay

Xiaomi Mi Note Lite 10 har NFC med stöd för Google Pay, så att du kan betala med din smartphone direkt i butiken.  
NFC, eller Near Field Communication, är en överföringsmetod för kontaktlöst utbyte av data på nära håll. I praktiken innebär det att du kan lägga in ditt betalkort i mobilen och sedan betala med mobilen, direkt i butiken. 

Xiaomi Mi Note 10 NFC

Lång batteritid och supersnabb laddning

Mi Note 10 Lite har ett rejält batteri på 5260 mAh som håller i hela två dagar, vid normal användning. Mi Note 10 Lite stödjer 30 W snabbladdning och en strömadapter med 30 W snabbladdning medföljer mobilen, så att du aldrig ska behöva vänta otåligt på att mobilen ska laddas, när batteriet börjar tryta. Med den snabbladdande strömadaptern laddar du mobilen från 0 till 100% på endast 65 minuter.

I förpackningen

  • Xiaomi Mi Note 10 Lite
  • Strömadapter (30 W)
  • Skärmskydd
  • USB-C-kabel
  • SIM-kortsborttagningsverktyg
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme