Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ny 7” surfplatta med 3G från ASUS!

ASUS FonePAD 16GB 3G

  Art.nr: 186612
  • 7-tums IPS-skärm
  • Kompletta 3G-funktioner
  • Kan användas som telefon
  • Elegant metallyta
  • SonicMaster-teknik

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Digital life skriver: "Att du kan sätta i ett sim-kort och använda Asus Fonepad för att ringa är i första hand en bonus.” Läs hela testet.

ASUS Fonepad - Underhållning och telefon i ett

ASUS Fonepad har en Intel Atom Z2420 1,2 Ghz-processor och en inbyggd 3G-telefon. Den vackra metallytan och IPS-skärmen på 7 tum samverkar för att ge bra multimediaunderhållning.

Fantastisk 7-tums metallyta som passar perfekt i handen. Fonepad är en surfplatta som har flexibiliteten hos en smartphone, men gör att du slipper ha med dig två olika enheter.

Fullt stöd för 3G-telefoni innebär att Fonepad kan vara uppkopplad hela tiden för enkel webbsurfning och direktuppspelning av ljud och video. Fonepad kan även användas för vanliga samtal, med den dubbla mikrofonen med störningsfilter eller ett Bluetooth-headset – och eftersom du bara behöver en plan för mobila data är det billigare än att ha en separat smartphone och 3G-surfplatta.

SonicMaster-teknik med Maxx Audio

ASUS SonicMaster-teknik med prisbelönta programvaran Maxx Audio ger ljudeffekter av hög kvalitet

Levande bilder

Fantastiska bilder med en skärm som har en betraktningsvinkel på 178° i 7-tum och metallyta som passar perfekt i handen. Fonepad är en surfplatta som har flexibiliteten hos en smartphone, men gör att du slipper ha med dig två olika enheter.


Designad för mobilitet och låg strömförbrukning

Nästa generations Intel Atom mobile CPU med låg energiförbrukning som gör att enheten kan användas hela dagen

Använd sociala applikationer

ASUS Studio & Story
Hantera, redigera och tagga foton för att skapa ditt eget album!

Floating APP
Multitask-app som är kompatibel med webbläsare, Video, Stoppklocka, Sticky Memo och Nedräkning.

BuddyBuzz
Bläddra bland dina sociala nätverk i ett program.

Android OS & Google play
Världens populäraste mobila plattform med över 700 000 appar och spel att ladda ner.

SuperNote Lite
Läs, skriv och anteckna när som helst och var som helst med tolkning av handskrift.

ASUS molntjänst - 5 GB utrymme på ASUS WebStorage på livstid

Synkronisera och dela dina data med andra enheter när som helst och var som helst.

ASUS WebStorage Online Office

Visa, skapa, redigera och dela dina filer från kontorsprogram med ditt WebStorage-konto. Allting sparas på ditt WebStorage-konto.

 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

ASUS ASUS FonePAD 16GB 3G ME371MG-1B048A Digital life skriver: "Att du kan sätta i ett sim-kort och använda Asus Fonepad för att ringa är i första hand en bonus.” Läs hela testet. ASUS Fonepad - Underhållning och telefon i ett ASUS Fonepad har en Intel Atom Z2420 1,2 Ghz-processor och en inbyggd 3G-telefon. Den vackra metallytan och IPS-skärmen på 7 tum samverkar för att ge bra multimediaunderhållning. Fantastisk 7-tums metallyta som passar perfekt i handen. Fonepad är en surfplatta som har flexibiliteten hos en smartphone, men gör att du slipper ha med dig två olika enheter. Fullt stöd för 3G-telefoni innebär att Fonepad kan vara uppkopplad hela tiden för enkel webbsurfning och direktuppspelning av ljud och video. Fonepad kan även användas för vanliga samtal, med den dubbla mikrofonen med störningsfilter eller ett Bluetooth-headset – och eftersom du bara behöver en plan för mobila data är det billigare än att ha en separat smartphone och 3G-surfplatta. SonicMaster-teknik med Maxx Audio ASUS SonicMaster-teknik med prisbelönta programvaran Maxx Audio ger ljudeffekter av hög kvalitet Levande bilder Fantastiska bilder med en skärm som har en betraktningsvinkel på 178° i 7-tum och metallyta som passar perfekt i handen. Fonepad är en surfplatta som har flexibiliteten hos en smartphone, men gör att du slipper ha med dig två olika enheter. Designad för mobilitet och låg strömförbrukning Nästa generations Intel Atom mobile CPU med låg energiförbrukning som gör att enheten kan användas hela dagen Använd sociala applikationer ASUS Studio & Story Hantera, redigera och tagga foton för att skapa ditt eget album! Floating APP Multitask-app som är kompatibel med webbläsare, Video, Stoppklocka, Sticky Memo och Nedräkning. BuddyBuzz Bläddra bland dina sociala nätverk i ett program. Android OS & Google play Världens populäraste mobila plattform med över 700 000 appar och spel att ladda ner. SuperNote Lite Läs, skriv och anteckna när som helst och var som helst med tolkning av handskrift. ASUS molntjänst - 5 GB utrymme på ASUS WebStorage på livstid Synkronisera och dela dina data med andra enheter när som helst och var som helst. ASUS WebStorage Online Office Visa, skapa, redigera och dela dina filer från kontorsprogram med ditt WebStorage-konto. Allting sparas på ditt WebStorage-konto.   Okategoriserade produkter 4,5 2 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter