Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fjäderlätt e-bokläsare - Endast 207gr!

iRiver Story HD WiFi Bibliotek

  Art.nr: 172819
  • 6-tums skärm
  • 768x1024 upplösning
  • 800MHz Cortex-processor
  • 2GB inbyggt minne
  • 6 veckors drifttid

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

iRiver Story HD WiFi Bibliotek är nästa generations Story-läsare för knivskarp läsning, nu med möjlighet att låna böcker över nätet!
 

Köp och ladda ner böcker från soffan!

Med en direkt koppling till en eboksshop behöver du inte längre koppla din story HD till datorn för att köpa och hämta böcker, du kan göra det direkt från plattan!

Den efterlängtade andra generationens läsplatta är här för att revolutionera e-boksläsningen.

iRiver har med Story HD WiFi Bibliotek har man fokuserat på användarvänlighet och gjort plattan så simpel som möjligt att använda, men samtidigt integrerat smarta funktioner, t.ex. som 8 olika storlekar på texten.

Med den 6 tum stora HD-upplösta displayen med 16-stegs gråskala är det inga problem att läsa även de mest detaljerade faktaböcker eller serier, med den 800Mhz snabba iMX-processorn blir sidbytena snabbare än vid vanlig bokläsning, även på de tyngsta PDF filerna.

Inbyggt i plattan sitter 2GB, men skulle inte det räcka finns möjligheten att utöka lagringskapaciteten med upp till 32GB SD-minne.

Ingår i förpackningen:

  • Story HD WiFi Bibliotek
  • USB-kabel
  • Quick Guide på svenska i pappersform*


* Fullständig manual på svenska finns inlagd på läsplattan

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

iRiver iRiver Story HD WiFi Bibliotek 2220WB iRiver Story HD WiFi Bibliotek är nästa generations Story-läsare för knivskarp läsning, nu med möjlighet att låna böcker över nätet!   Köp och ladda ner böcker från soffan! Med en direkt koppling till en eboksshop behöver du inte längre koppla din story HD till datorn för att köpa och hämta böcker, du kan göra det direkt från plattan! Den efterlängtade andra generationens läsplatta är här för att revolutionera e-boksläsningen. iRiver har med Story HD WiFi Bibliotek har man fokuserat på användarvänlighet och gjort plattan så simpel som möjligt att använda, men samtidigt integrerat smarta funktioner, t.ex. som 8 olika storlekar på texten. Med den 6 tum stora HD-upplösta displayen med 16-stegs gråskala är det inga problem att läsa även de mest detaljerade faktaböcker eller serier, med den 800Mhz snabba iMX-processorn blir sidbytena snabbare än vid vanlig bokläsning, även på de tyngsta PDF filerna. Inbyggt i plattan sitter 2GB, men skulle inte det räcka finns möjligheten att utöka lagringskapaciteten med upp till 32GB SD-minne. Ingår i förpackningen: Story HD WiFi Bibliotek USB-kabel Quick Guide på svenska i pappersform* * Fullständig manual på svenska finns inlagd på läsplattan Okategoriserade produkter 4,5 4 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter