Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mångsidig smartphone med Android!

LG P500 Optimus One

  Art.nr: 142762
  • 3,2-tums pekskärm
  • 3 megapixel kamera med autofokus
  • Lyssna på musik eller radio
  • Trådlös överföring med Bluetooth
  • Trådlöst nätverk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG:s Optimus One är en stilfull smartphone utrustad med det mångsidiga operativsystemet Android version 2.2. Den 3,2-tum stora pekskärmen ger dig tillräckligt med yta för att se på film, surfa eller titta på dokument eller ta hand om din e-post.

Själva telefonen är utrustad med så få knappar som möjligt men ändå lyckats få med alla de relevanta funktionerna som alltid kommer till nytta. På framsidan finns det en "Hem"-knapp som tar dig till startskärmen samt en tillbaka knapp som du enkelt navigerar bakåt med eller stänger applikationer. Det finns också en meny-knapp som ger dig tillgång till extra inställningar och funktioner i applikationer. En sök-knapp finns även som tar dig direkt till Google och dina sökträffar. Sist men inte minst finns även en volymknapp placerad på sidan av telefonen så du alltid kan justera volymen så snabbt och enkelt som möjligt.

LG App Advisor
Denna applikation hjälper dig hitta bland de flera hundra tusen applikationer som finns på Android Market. Den tipsar dig om de 10 applikationerna som passar bäst utifrån vilket land du befinner dig i.

Android™ operativsystem!
Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål.

Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.

Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer.

Komplettera ditt köp

(2 st)
  • 16 GB kapacitet Ultra microSDHC™ UHS-I
  • Upp till 98 MB/s läshastighet
  • Perfekt för Full HD-video

99:-

LG LG P500 Optimus One LG:s Optimus One är en stilfull smartphone utrustad med det mångsidiga operativsystemet Android version 2.2. Den 3,2-tum stora pekskärmen ger dig tillräckligt med yta för att se på film, surfa eller titta på dokument eller ta hand om din e-post. Själva telefonen är utrustad med så få knappar som möjligt men ändå lyckats få med alla de relevanta funktionerna som alltid kommer till nytta. På framsidan finns det en "Hem"-knapp som tar dig till startskärmen samt en tillbaka knapp som du enkelt navigerar bakåt med eller stänger applikationer. Det finns också en meny-knapp som ger dig tillgång till extra inställningar och funktioner i applikationer. En sök-knapp finns även som tar dig direkt till Google och dina sökträffar. Sist men inte minst finns även en volymknapp placerad på sidan av telefonen så du alltid kan justera volymen så snabbt och enkelt som möjligt.LG App AdvisorDenna applikation hjälper dig hitta bland de flera hundra tusen applikationer som finns på Android Market. Den tipsar dig om de 10 applikationerna som passar bäst utifrån vilket land du befinner dig i.Android™ operativsystem!Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål. Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter