Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Imponerande robust mobiltelefon!

Samsung B2710 Xcover 271

  Art.nr: 142661
  • 2 megapixel kamera
  • IP67-certifierad
  • Mediaspelare/FM-radio
  • Bluetooth v2.0
  • Ficklampa

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xcover 271 (B2710) är en extra tålig mobiltelefon för dig som har en krävande vardag. Den är dessutom utrustad med de essentiella funktionerna för mobiltelefoner så som mediespelare och FM-radio för musik, Bluetooth för headset eller överföring av filer samt kamera för fotografering och filmning.

Gå aldrig vilse
Med denna mobiltelefon behöver du aldrig gå vilse. Den har en GPS som låter dig navigera med hjälp av Google Maps samt en digital kompass som hjälper dig navigera utifrån kartor. Den hjälper dig även om det är mörkt, tänd ficklampan och helt plötsligt blev allting så mycket enklare.

Robust mobiltelefon - IP67 certifierad
Xcover 271 är en robust mobiltelefon som är IP67 certifierad samt har ett hållbart chassi och reptåligt glas. Detta innebär att den är helt tät emot dammpartiklar och dessutom tål att sänkas ner 1 meter i vatten i upp till 30 minuter. Med andra ord, detta är en mobiltelefon för tuffa tag som klarar den mest krävande vardagen.

Samsung Samsung B2710 Xcover 271 GT-B2710IKANEE Xcover 271 (B2710) är en extra tålig mobiltelefon för dig som har en krävande vardag. Den är dessutom utrustad med de essentiella funktionerna för mobiltelefoner så som mediespelare och FM-radio för musik, Bluetooth för headset eller överföring av filer samt kamera för fotografering och filmning. Gå aldrig vilse Med denna mobiltelefon behöver du aldrig gå vilse. Den har en GPS som låter dig navigera med hjälp av Google Maps samt en digital kompass som hjälper dig navigera utifrån kartor. Den hjälper dig även om det är mörkt, tänd ficklampan och helt plötsligt blev allting så mycket enklare. Robust mobiltelefon - IP67 certifierad Xcover 271 är en robust mobiltelefon som är IP67 certifierad samt har ett hållbart chassi och reptåligt glas. Detta innebär att den är helt tät emot dammpartiklar och dessutom tål att sänkas ner 1 meter i vatten i upp till 30 minuter. Med andra ord, detta är en mobiltelefon för tuffa tag som klarar den mest krävande vardagen. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter