Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Studiohörlurar i referensklass!

Shure SRH-840

  Art.nr: 124459
SRH840 är Shure’s referenslur och är designad speciellt för kritiskt lyssnande och professionell inspelning. Med dess exakta frekvensgång kan den leverera korrekt ljud i alla krävande miljöer.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

SRH840 är Shure’s referenslur och är designad speciellt för kritiskt lyssnande och professionell inspelning. Med dess exakta frekvensgång kan den leverera korrekt ljud i alla krävande miljöer.
  • Exakt frekvensgång: rik bas, klart mellanregister och utökad diskant
  • Sluten princip: optimal ljudisolering
  • Bred vadderad justerbar huvudbygel: superb komfort under långa pass
  • Hopfällbar konstruktion: lätt att förvara och frakta
  • Guldpläterad gängad 6,3 mm adapter medföljer
  • Väska och ett par extra öronmuffar ingår
SRH440 är speciellt konstruerade för heminspelning och studiobruk. Hörlurarna har förstärkt frekvenssvar för att leverera korrekt ljud och naturlig återgivning.

Specifikationer:
- Känslighet: 102 dB
- Impedans: 44 ohm
- Frekvensomfång: 5-25 000 Hz
- Vikt: 794 g
- Kabellängd: 3 m
- Kontakt: 3,5 mm
Shure Shure SRH-840 SRH840 SRH840 är Shure’s referenslur och är designad speciellt för kritiskt lyssnande och professionell inspelning. Med dess exakta frekvensgång kan den leverera korrekt ljud i alla krävande miljöer.Exakt frekvensgång: rik bas, klart mellanregister och utökad diskantSluten princip: optimal ljudisoleringBred vadderad justerbar huvudbygel: superb komfort under långa passHopfällbar konstruktion: lätt att förvara och fraktaGuldpläterad gängad 6,3 mm adapter medföljerVäska och ett par extra öronmuffar ingårSRH440 är speciellt konstruerade för heminspelning och studiobruk. Hörlurarna har förstärkt frekvenssvar för att leverera korrekt ljud och naturlig återgivning.Specifikationer:- Känslighet: 102 dB- Impedans: 44 ohm- Frekvensomfång: 5-25 000 Hz- Vikt: 794 g- Kabellängd: 3 m- Kontakt: 3,5 mm Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter