Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Samsung 5.1 hemmabiosystem med Blu-ray!

Samsung HW-C560S+BD-C5500

  Art.nr: 147936
  • Crystal Amplifier Pro
  • iPod- / iPhone-docka
  • HDMI v.1.4 för 3D
  • Eco Power System
  • Multiformat inkl. Matroska

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

Samsung Samsung 5.1 hemmabiosystem med Blu-ray!

0:-

Samsung HW-C560S är ett högtalarsystem med receiver och många smarta funktioner och förbättringar. Tillsammans med Samsungs slimmade Blu-ray-spelare BC-C5500 öppnas oanade möjligheter för din hemmabioupplevelse. Med Crystal Amplifier Pro, Dolby Pro Logic II och DTS får man en högkvalitativ ljudåtergivning, och med funktioner som Deep Color, x.v.color och Auto AV Sync skapar en högre bildkvalitet.

Med 4 st av de senaste HDMI-ingångarna kan du enkelt koppla in alla dina högupplösta video- och ljudkällor som Blu-Ray spelare, spelkonsoller, HDTV-boxar m.m. Njut av högupplösta Blu-ray-filmer, koppla upp dig på Internet och använd interaktiva funktioner samt koppla samman Blu-ray-spelaren med en dator och strömma bilder, musik och videofilmer direkt till TV:n via spelaren.

Paktetet består av följande artiklar:Samsung 3D-kompatibel receiver och högtalarsystem!

0:-

Samsung HW-C560S är ett högtalarsystem med en 3D-kompatibel receiver och många smarta funktioner och förbättringar. Med Crystal Amplifier Pro, Dolby Pro Logic II och DTS får man en högkvalitativ ljudåtergivning. Funktioner som Deep Color, x.v.color och Auto AV Sync skapar en högre bildkvalitet. HDMI version 1.4 ger dig kompabilitet med de nya 3D-formaten. Med 4 st av de senaste HDMI-ingångarna, version 1.4, kan du enkelt koppla in alla dina högupplösta video- och ljudkällor som 3D Blu-Ray spelare, spelkonsoller, HDTV-boxar m.m.

3D-kompatibel
Eftersom receivern är 3D-kompatibel kan man ansluta den till en 3D Blu-ray spelare och ta emot 3D-signalerna för en ännu bättre hemmabioupplevelse. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får man ett brett och högkvalitatiivt urval som man kan spela upp med sitt 3D-ready Blu-ray hemmabiosystem och njuta av Full HD 3D Blu-ray filmer i sitt eget hem.

HDMI CEC
HDMI-CEC ger enkel kontroll över hemmabiosystemet och en kompatibel TV från SAMSUNG. Med en fjärrkontroll styrs de grundläggande funktionerna och en knapptryckning är allt som behövs för att starta filmkvällen.

Crystal Amplifier Pro
Crystal Amplifier Pro är en unik, högt presterande teknik som skapar ett otroligt klart ljud. Tekniken höjer ljudkvalitén och levererar ett utmärkt ljud i ditt hem. Med ett klart och kraftfullt ljud får man en förhöjd ljudupplevelse oavsett om man lyssnar på musik eller kollar på film.

ECO Power System
Samsungs effektiva ECO Power System gör det enklare än någonsin att vara miljövänlig. Spara energi och pengar i många år genom att minska strömförbrukningen och optimera produktens prestanda. Systemet är även märkt med Energy Star för sin låga energiförbrukning.

iPod-dockning
Med HW-C560S medföljer en iPod-docka för anslutning av sin iPod till hemmabiosystemet. Njut av din favoritmusik i de kraftfulla, välljudande högtalarna från Samsung. Fungerar även med iPhone i flygplansläge.

Anslutningskabel till TV medföljer ej
Samsung Blu-ray med nätverk- och Internetfunktioner

0:-

Med Samsungs slimmade Blu-ray-spelare BC-C5500 öppnas oanade möjligheter för din hemmabioupplevelse. Njut av högupplösta Blu-ray-filmer, koppla upp dig på Internet och använd interaktiva funktioner samt koppla samman Blu-ray-spelaren med en dator och strömma bilder, musik och videofilmer direkt till TV:n via spelaren.

BD-Live, Internetfunktioner och att strömma media från dator fungerar både med kabel och helt trådlöst tack vare att Blu-ray-spelaren är Wi-Fi Ready (USB-adapter behövs, finns som tillbehör), kan det bli smidigare?

Blu-ray, CD och DVD-kompatibel
Samsungs BD-C5500 kan förutom Blu-ray-skivor även spela upp DVD-skivor och CD-skivor. Tack vare uppskalning av bildmaterialet till 1080p kommer nu även dina gamla DVD-filmer till nytt liv med utmärkt, högupplöst kvalitet.

Stöd för de senaste ljudformaten
Med en Blu-ray-spelare får man inte bara en bättre bildupplevelse, spelaren har också möjligheten att skicka ut 7.1-ljud via HDMI-utgången till en kompatibel receiver vilket ger en fantastisk ljudupplevelse för att matcha den utmärkta bilden. Samsung BD-C5500 har stöd att skicka ut alla de senaste formaten så som Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD och DTS-HD Master Audio.

Internet@TV
Med Samsungs Internet@TV blir din Blu-ray mer än bara en vanlig spelare. Du kan koppla upp dig direkt mot Internet via kabel eller via trådlöst nätverk (USB-adapter krävs, finns som tillbehör) och få tillgång till en mängd interaktiva funktioner direkt i din TV/projektor.

Samsung BD-C5500 är förutom Internetfunktioner utrustad med funktionen AllShare DLNA-nätverk som låter användaren komma åt bilder, musik och videofiler direkt via nätverket. AllShare låter användaren strömma bilder (JPEG), musik (MP3) och videofilmer (bl.a. DivX HD, WMW9 och Matroska) direkt från din PC. AllShare fungerar givetvis både kabelanslutet och trådlöst för största möjliga flexibilitet (observera att högupplöst film kräver en router med hög hastighet).

Stort filstöd
Årets modeller av Blu-ray-spelare från Samsung har fått stöd för de flesta videoformat på marknaden för maximal flexibilitet. Tack vare stöd för bl.a. Matroska (.mkv) kan man nu avnjuta högupplöst film via USB-ingången eller direkt från datorn via nätverket.

Klicka här för att se vilka videoformat Samsung BD-C5500 Blu-ray stödjer

Svensk bruksanvisning medföljer ej.
Ladda ner svensk bruksanvisning till Samsung BD-C5500 genom att klicka här
Samsung Samsung HW-C560S+BD-C5500 Samsung HW-C560S är ett högtalarsystem med receiver och många smarta funktioner och förbättringar. Tillsammans med Samsungs slimmade Blu-ray-spelare BC-C5500 öppnas oanade möjligheter för din hemmabioupplevelse. Med Crystal Amplifier Pro, Dolby Pro Logic II och DTS får man en högkvalitativ ljudåtergivning, och med funktioner som Deep Color, x.v.color och Auto AV Sync skapar en högre bildkvalitet.Med 4 st av de senaste HDMI-ingångarna kan du enkelt koppla in alla dina högupplösta video- och ljudkällor som Blu-Ray spelare, spelkonsoller, HDTV-boxar m.m. Njut av högupplösta Blu-ray-filmer, koppla upp dig på Internet och använd interaktiva funktioner samt koppla samman Blu-ray-spelaren med en dator och strömma bilder, musik och videofilmer direkt till TV:n via spelaren. Paktetet består av följande artiklar: Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter