Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt 5.1 hemmabio med USB-ingång

Sony DAV-TZ140

  Art.nr: 172732
  • Kompakt 5.1-system
  • USB-ingång
  • DVD-uppskalning
  • HDMI-utgång
  • FM-radio

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony DAV-TZ140 är ett kompakt DVD hemmabiosystem med 5.1-kanals suround-ljud. Det har utrustats med en HDMI-utgång för anslutning och uppspelning av HDMI-material, och med DVD-uppskalning kan systemet spela upp vanliga DVD-filmer i HD-kvalité, för en hemmabioupplevelse av högre standard.

DAV-TZ140 har utrustats med en USB-ingång som låter dig spela upp film, musik och bilder direkt från ett USB-minne eller en extern hårddisk. DAV-TZ140 är ett prisvärt 5.1 hemmabiosystem som ger dig det som behövs för en riktig hemmabioupplevelse. Det har även utrustats med en FM-radio för en bredare valmöjlighet. Med Dolby Digital och Dolby ProLogic får man även ett bra ljud med en biolik surroundeffekt.
Sony Sony DAV-TZ140 Sony DAV-TZ140 är ett kompakt DVD hemmabiosystem med 5.1-kanals suround-ljud. Det har utrustats med en HDMI-utgång för anslutning och uppspelning av HDMI-material, och med DVD-uppskalning kan systemet spela upp vanliga DVD-filmer i HD-kvalité, för en hemmabioupplevelse av högre standard.DAV-TZ140 har utrustats med en USB-ingång som låter dig spela upp film, musik och bilder direkt från ett USB-minne eller en extern hårddisk. DAV-TZ140 är ett prisvärt 5.1 hemmabiosystem som ger dig det som behövs för en riktig hemmabioupplevelse. Det har även utrustats med en FM-radio för en bredare valmöjlighet. Med Dolby Digital och Dolby ProLogic får man även ett bra ljud med en biolik surroundeffekt. Okategoriserade produkter 4 1 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter