Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

5.1 högtalarpaket med receiver!

Onkyo TX-SR307B+EX 5.1 Flo/Sat

  Art.nr: 125840
 • 5.1 högtalarpaket
 • Välljudande och kraftiga högtalare
 • Snygg, trendig design
 • Kraftig receiver

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Onkyo TX-SR307B+EX 5.1 Flo/Sat
 • Onkyo TX-SR307B
 • Andersson SW-200
 • Andersson EX-700 (Single)
 • Andersson EX-300
 • Andersson EX-400
Onkyo 5.1 högtalarpaket med receiver!

0:-

Detta 5.1 hemmabiopaket är inte bara snyggt, det kommer även sprida ett kraftigt och vackert ljud i ditt hem. I paketet ingår golvhögtalare, satellithögtalare, centerhögtalare och en funktionsspäckad hemmabioreceiver.

I den nya instegs-förstärkaren TX-SR307 har man implementerat prestanda och högupplösta digitala anslutningar som man vanligtvis bara hittar i det övre prissegmentet. Utrustad med 3 st HDMI-ingångar med stöd för 1080p för inkoppling av t.ex. Playstation, Blu-Ray-spelare och HDTV-box med bästa möjliga bildkvalité för din högupplösta platt-TV. Ljudmässigt har man integrerat tre smarta Audyssey-teknologier för att ge den mest ideala lyssnarupplevelsen. TX-SR307 fungerar även utmärkt med din iPod eller andra MP3-spelare tack vare den smidiga 3,5 mm front-anslutningen och Music Optimizer-tekniken som förbättrar ljudkvalitén i komprimerade digitala musikfiler. Onkyos nya förstärkare har dessutom fått 4 olika spel-lägen för en ökad spelkänsla, välj mellan Rock, Sport, Action eller RPG för att matcha spelinnehållet.

Läs mer om Onkyo TX-SR307B här.

Den golvstående EX-700 från Andersson är en universalhögtalare som klarar sin uppgift med råge i det större vardagsrummet.
Med ett frekvensomfång på mellan 40 Hz och 20 000Hz och en känslighet på 85 dB kan EX-700 leverera imponerande energi och ett medryckande vackert ljud även i större vardagsrum. Kombinera högtalarna med en bra förstärkare och du kommer ha många år av kvalitetsljud framför dig, oavsett vilken musikstil du gillar. Solida spikes ihopsatt med foten ingår, för att du alltid skal kunna få optimal kontakt med underlaget.

Läs mer om EX-700 här.

EX-300 är tillverkad av förstaklassigt material för att kunna leverera ett utmärkt ljud, och med en impendance på 4-8 ohm blir högtalaren, precis som alla andra högtalare i detta paketet, kompatibel med i princip alla receivers på marknaden idag.

Läs mer om EX-300 här.

Centerhögtalaren EX-400 är ett utmärkt komplement till dina golv- och satellithögtalare. Om du vill ha seriösa musikupplevelser kombinerat med en trendig design så är detta högtalaren för dig.
Högtalaren är uppbyggd av två st 5 tums magnetiskt avskärmade baselement och en 1 tums diskant, vilket gör att den klarar av att leverera ett frekvensomfång på mellan 60 Hz och 20 000 Hz och en känslighet på 85 dB.

Läs mer om EX-400 här.

SW-200 är inte bara snygg, den levererar även en kraftig bas för att din filmupplevelse ska bli så bra som möjligt. För en ökad bekvämlighet kan du använda auto av/på-funktionen för att subwoofern automatiskt ska sättas på/av samtidigt som receivern. Med ett frekvensomfång på mellan 35 Hz och 150 Hz får du uppleva en bas utöver det vanliga.

Läs mer om SW-200 här.

Obs! Kablar medföljer ej.
Onkyo Funktionsspäckad instegs-receiver från Onkyo

0:-

Onkyo har alltid eftersträvat hög kvalité med mycket värde för pengarna, och i kristider som dessa blir det extra viktigt. I den nya instegs-förstärkaren TX-SR307 har man implementerat prestanda och högupplösta digitala anslutningar som man vanligtvis bara hittar i det övre prissegmentet. Utrustad med 3 st HDMI-ingångar med stöd för 1080p för inkoppling av t.ex. Playstation, Blu-Ray-spelare och HDTV-box med bästa möjliga bildkvalité för din högupplösta platt-TV. Ljudmässigt har man integrerat tre smarta Audyssey-teknologier för att ge den mest ideala lyssnarupplevelsen. TX-SR307 fungerar även utmärkt med din iPod eller andra MP3-spelare tack vare den smidiga 3,5 mm front-anslutningen och Music Optimizer-tekniken som förbättrar ljudkvalitén i komprimerade digitala musikfiler. Onkyos nya förstärkare har dessutom fått 4 olika spel-lägen för en ökad spelkänsla, välj mellan Rock, Sport, Action eller RPG för att matcha spelinnehållet.

Audyssey 2EQ™ Automatisk rumskalibrering
Den automatiska ljudkalibreringen sköts med den medföljande mikrofonen som kopplas till receivern och sedan placeras där man brukar ha huvudet vid lyssningen. Tekniken känner av distorsion skapad av väggar, möbler och andra objekt. Receivern ställer sedan automatiskt in högtalarnas avstånd och fördröjning m.m. Bara följ instruktionerna på skärmen och några minuter senare är det klart. Ljudet är nu optimerat för just ditt rum!

Audyssey Dynamic Volume™
Audyssey Dynamic Volume övervakar ljudstyrkan hos programmaterialet och ser till att den valda ljudnivån konstant bibehålls – även om du byter signalkälla eller kanal på din tv. Lågmäld dialog lyfts fram, högljudda passager i materialet bibehåller sin effekt och reklaminslag blir mindre inträngande, kort och gott ger tekniken en mer balanserad lyssnarupplevelse som passar lika bra till både film och spel.

Audyssey Dynamic EQ™ Loudness Correction
Audyssey Dynamic EQ är en avancerad, digital loudness-funktion som anpassar ljudet till en låg volym. Vid uppspelning med låg volym försvinner mycket av basljudet, röster förvrängs delvis och surroundkänslan avtar och förlorar sin distinkthet. Audyssey Dynamic EQ justerar frekvensomfånget och surroundinställningarna kontinuerligt för att ge den mest optimala balansen vid lägre volyminställningar, perfekt för småbarnsföräldrar eller för lägenhetsinnehavare med tunna väggar.

DTS Digital surroundläge
Med Onkyo TX-SR307 kan duavnjuta 5.1 diskreta kanaler med digitaltljud av hög kvalitet från DTS-programkällor som harDTS-varumärket som skivor, DVD-filmer, CD-skivor,etc. DTS Digital Surround levererar upp till 6 kanalertransparent ljud (vilket betyder identiskt medoriginalet) och resulterar i exceptionell klarhet inomett 360 graders ljudfält.

Dolby Digital surroundläge
Med Dolby Digital surroundformat kan du njuta avupp till 5.1 kanaler med digitalt surroundljud från enDolby Digital-programkälla. Om du ansluter en DVD elleren Blu-ray-spelare med Dolby Digital kommer du att upplevaexceptionell ljudkvalitet, fantastisk spatial korrekthetoch förbättrat dynamiskt område. Då varje kanal är helt oberoende,fås ett realistiskt ljudfält med en tredimensionellkänsla, som ger ljudet en känsla av avstånd, rörelseoch relativ position och skapar en verklig och kraftfullnärvarokänsla.

Andersson Andersson SW-200 subwoofer!

0:-

SW-200 är inte bara snygg, den levererar även en kraftig bas genom sitt 10-tums element för att din filmupplevelse ska bli så bra som möjligt. För en ökad bekvämlighet kan du använda auto av/på-funktionen för att subwoofern automatiskt ska sättas på/av samtidigt som receivern. Med ett frekvensomfång på mellan 35 Hz och 150 Hz får du uppleva en bas utöver det vanliga.

Obs! Kablar medföljer ej!
Andersson Supernova 5 floorspeakers

0:-

Den golvstående EX-700 från Andersson är en universalhögtalare som klarar sin uppgift med råge i det större vardagsrummet.
De två 6,5-tums bas/mellanregisterelementen ger en verklig dimension åt ljudet och får dig att uppleva bas, trummor och filmeffekter på ett naturtroget sätt. Tillverkad av förstaklassigt material för att kunna leverera ett utmärkt ljud i ditt hem. Om du vill ha seriösa musikupplevelser kombinerat med en trendig design så har du här den högtalare som du kommer att njuta av i många år.

Med ett frekvensomfång på mellan 40 Hz och 20 000Hz och en känslighet på 85 dB kan EX-700 leverera imponerande energi och ett medryckande vackert ljud även i större vardagsrum. Med en impedans på 4-8 ohm är högtalarna kompatibla med i princip alla receivers på marknaden idag. Kombinera högtalaren med en bra förstärkare från Andersson och du kommer ha många år av kvalitetsljud framför dig, oavsett vilken musikstil du gillar.
Solida spikes ihopsatt med foten ingår, för att du alltid skal kunna få optimal kontakt med underlaget.

Allmänt om EX-serien
Jämfört med Centrum Ophelia II får du här ett extra lyft av både ljudkvalitet och finish som bidrar till att göra helheten ännu mer spännande. Andersson har än en gång dragit nytta av sina HiFi-erfarenheter! Efter vidareutveckling och finputsning har Andersson skapat en alldeles suverän produkt som definitivt kommer att flytta fram gränserna för vad du kan förvänta dig av en högtalare i den här prisklassen!
Alla EX-modeller har samma grundklang, så du kan fritt välja modell efter hur mycket plats du har och hur mycket djupbas du behöver.

Paketet innehåller två stycken högtalare (i separata kartonger)
Andersson Andersson EX-300 satellithögtalare

0:-

Underbart ljud och vacker design. Sätt satellithögtalaren EX-300 tillsammans med dina golvhögtalare. Eller varför inte ställa högtalaren i bokhyllan och använda den som ett komplement till din kompaktstereo? Hur du än väljer att använda din nya högtalare kommer du att uppnå en musikupplevelse utöver det vanliga.

EX-300 är tillverkad av förstaklassigt material för att kunna leverera ett utmärkt ljud, och med en impendance på 4-8 ohm blir högtalaren kompatibel med i princip alla receivers på marknaden idag. Om du vill ha seriösa musikupplevelser kombinerat med en trendig design så har du här den högtalare som du kommer att njuta av i många år framöver . Med ett frekvensomfång på mellan 60 Hz och 20 000Hz och en känslighet på 85 dB kan EX-300 leverera imponerande energi och ett medryckande vackert ljud till ditt hem.

Allmänt om EX-serien
Andersson har än en gång dragit nytta av sina HiFi-erfarenheter! Efter vidareutveckling och finputsning har Andersson skapat en alldeles suverän produkt som definitivt kommer att flytta fram gränserna för vad du kan förvänta dig av en högtalare i den här prisklassen!

Alla EX-modeller har samma grundklang, så du kan fritt välja modell efter hur mycket plats du har och hur mycket djupbas du behöver.

Obs! högtalarkablar medföljer ej!
Andersson Centerhögtalare med hög detaljrikedom!

0:-

Centerhögtalaren EX-400 är tillverkad av förstaklassiga material för att kunna leverera ett utmärkt ljud i ditt hem. Om du vill ha seriösa musikupplevelser kombinerat med en trendig design så är detta högtalaren för dig.
Med en impedans på 4-8 ohm kan du koppla ihop högtalaren med nästan vilken receiver som helst på marknaden idag. Högtalaren är uppbyggd av två st 5 tums magnetiskt avskärmade baselement och en 1 tums diskant, vilket gör att den klarar av att leverera ett frekvensomfång på mellan 60 Hz och 20 000 Hz och en känslighet på 85 dB.

Allmänt om EX-serien
Andersson har än en gång dragit nytta av sina HiFi-erfarenheter! Efter vidareutveckling och finputsning har Andersson skapat en alldeles suverän produkt som definitivt kommer att flytta fram gränserna för vad du kan förvänta dig av en högtalare i den här prisklassen!
Alla EX-modeller har samma grundklang, så du kan fritt välja modell efter hur mycket plats du har och hur mycket djupbas du behöver.

Obs! högtalarkablar medföljer ej!

125840 Onkyo Onkyo TX-SR307B+EX 5.1 Flo/Sat Detta 5.1 hemmabiopaket är inte bara snyggt, det kommer även sprida ett kraftigt och vackert ljud i ditt hem. I paketet ingår golvhögtalare, satellithögtalare, centerhögtalare och en funktionsspäckad hemmabioreceiver. I den nya instegs-förstärkaren TX-SR307 har man implementerat prestanda och högupplösta digitala anslutningar som man vanligtvis bara hittar i det övre prissegmentet. Utrustad med 3 st HDMI-ingångar med stöd för 1080p för inkoppling av t.ex. Playstation, Blu-Ray-spelare och HDTV-box med bästa möjliga bildkvalité för din högupplösta platt-TV. Ljudmässigt har man integrerat tre smarta Audyssey-teknologier för att ge den mest ideala lyssnarupplevelsen. TX-SR307 fungerar även utmärkt med din iPod eller andra MP3-spelare tack vare den smidiga 3,5 mm front-anslutningen och Music Optimizer-tekniken som förbättrar ljudkvalitén i komprimerade digitala musikfiler. Onkyos nya förstärkare har dessutom fått 4 olika spel-lägen för en ökad spelkänsla, välj mellan Rock, Sport, Action eller RPG för att matcha spelinnehållet.Läs mer om Onkyo TX-SR307B här.Den golvstående EX-700 från Andersson är en universalhögtalare som klarar sin uppgift med råge i det större vardagsrummet.Med ett frekvensomfång på mellan 40 Hz och 20 000Hz och en känslighet på 85 dB kan EX-700 leverera imponerande energi och ett medryckande vackert ljud även i större vardagsrum. Kombinera högtalarna med en bra förstärkare och du kommer ha många år av kvalitetsljud framför dig, oavsett vilken musikstil du gillar. Solida spikes ihopsatt med foten ingår, för att du alltid skal kunna få optimal kontakt med underlaget.Läs mer om EX-700 här.EX-300 är tillverkad av förstaklassigt material för att kunna leverera ett utmärkt ljud, och med en impendance på 4-8 ohm blir högtalaren, precis som alla andra högtalare i detta paketet, kompatibel med i princip alla receivers på marknaden idag.Läs mer om EX-300 här.Centerhögtalaren EX-400 är ett utmärkt komplement till dina golv- och satellithögtalare. Om du vill ha seriösa musikupplevelser kombinerat med en trendig design så är detta högtalaren för dig.Högtalaren är uppbyggd av två st 5 tums magnetiskt avskärmade baselement och en 1 tums diskant, vilket gör att den klarar av att leverera ett frekvensomfång på mellan 60 Hz och 20 000 Hz och en känslighet på 85 dB.Läs mer om EX-400 här.SW-200 är inte bara snygg, den levererar även en kraftig bas för att din filmupplevelse ska bli så bra som möjligt. För en ökad bekvämlighet kan du använda auto av/på-funktionen för att subwoofern automatiskt ska sättas på/av samtidigt som receivern. Med ett frekvensomfång på mellan 35 Hz och 150 Hz får du uppleva en bas utöver det vanliga.Läs mer om SW-200 här.Obs! Kablar medföljer ej. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
 1. Okategoriserade produkter