Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftig subwoofer i snygg design!

Andersson One subwoofer

  Art.nr: 135620
  • Kraftig bas
  • Uteffekt på 200 W
  • Blå pianolack-finish
  • Frekvensomfång på 40 - 200 Hz
  • Snygg design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson One är den senaste högtalarserien från Andersson och kan erbjuda dig ett kraftigt och imponerande ljud i en exklusiv kombination av kvalité och design.
Med högtalarnas högkvalitativa ljud kommer du att få en upplevelse du sent glömmer.

Subwoofern i One-serien erbjuder en kraftigt bas i en snygg, modern design. Med ett 10 tums baselement kommer subwoofern att leverera det extra trycket som höjer musikupplevelsen till en ny nivå. Kombinera med högtalare och njut av ett ljud utom det ordinära när du kollar på film eller lyssnar på musik.

Obs! Kablar medföljer ej!
135620 Andersson Andersson One subwoofer Andersson One är den senaste högtalarserien från Andersson och kan erbjuda dig ett kraftigt och imponerande ljud i en exklusiv kombination av kvalité och design. Med högtalarnas högkvalitativa ljud kommer du att få en upplevelse du sent glömmer.Subwoofern i One-serien erbjuder en kraftigt bas i en snygg, modern design. Med ett 10 tums baselement kommer subwoofern att leverera det extra trycket som höjer musikupplevelsen till en ny nivå. Kombinera med högtalare och njut av ett ljud utom det ordinära när du kollar på film eller lyssnar på musik.Obs! Kablar medföljer ej! Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter