HP Pavilion dv6-7093eo - Kraftfull laptop med i7 Ivy Bridge-processor!
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull laptop med i7 Ivy Bridge-processor!

HP Pavilion dv6-7093eo

  Art.nr: 170426
  • 15,6-tums Full-HD-skärm
  • Intel® Core i7 3610QM Ivy Bridge
  • 6 GB DDR3 RAM
  • 750 GB hårddisk
  • GeForce GT 630M 2GB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vid köp av denna dator, erhåller du möjlighet att uppgradera till nya Windows 8 Pro för endast 139 kronor. Läs mer om erbjudandet.

HP Pavilion dv6-7093eo - Kraftfull laptop med i7 Ivy Bridge-processor!

HP Pavilion dv6-7093eo är kraftfull underhållningslaptop med exklusiva komponenter. Laptopen har senaste Intel Core i7 Ivy Bridge-processorn, 6 GB DDR 3 RAM-minne, klass 2-grafik, Blu-ray-spelare, Intel WiDi etc. Datorn ger dig möjlighet att spela de flesta spel på marknaden, titta på Full-HD-filmer genom Blu-ray-spelaren.

Utrustad med Klass 2-grafikkort

Grafikkort i klass 2 klarar liksom kort i klass 1 de flesta nya spel, men inte alltid med högsta detaljrikedomen och upplösningarna. De tyngsta spelen kan kräva medium till låga detaljinställningar.

Inbyggd Blu-ray-spelare

Nu är det möjligt äntligen att spela upp Full HD-upplösta filmer med din dator. Detta via den inbyggda Blu-ray-spelaren. Spela upp direkt på skärmen eller koppla in datorn till din platt-TV med en HDMI-kabel.

Otroligt skarp bild med Full HD

Med en 15,6-tums Full HD-skärm blir bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre än någonsin. Upplev film via Blu-ray-spelaren med fantastisk detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på skärmen.

Förberedd med Microsoft Office Starter

Köp till produktnyckel för Microsoft Office.Datorn är utrustad med Office 2010 Starter, som är en funktionsbegränsad, reklamfinansierad gratisversion av Word och Excel. Den innehåller reklam och är förberedd för att uppgraderas till fullversion. Önskar du göra detta - få tillgång till alla funktioner och få den digitala anteckningsboken OneNote, uppgraderar du enkelt med hjälp av en produktnyckel.
 

Nya, supersnabba USB 3.0

Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.

Intel Wireless Display

Tack vare den andra generationens Intel Core-processor, så får du automatisk stöd för nya, Intel Wireless Display. Detta möjliggör att enkelt visa innehållet på din skärm på din platt-TV. Nu blir det enkelt att tillsammans på familjefoton, locka fram ett skratt genom ett knasigt klipp på YouTube eller varför inte visa senaste actionrullen.

Trådlös bluetoothöverföring

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. Detta för att förstärka dina ljud- och användarupplevelser.

Försklassig ljudupplevelse med Beats™

Tillsammans med Monster har HP implementerat Beats™ i denna dator. Det gör att ljudkvaliteten blir superb och du kan själv optimera ljudet efter dina önskemål i Beats™ ljudkonsoll.

Windows 7 Home Premium

Windows 7 gör grunderna enklare än någonsin. Med HomeGroup blir det enkelt att dela musik, dokument, skrivare och allt annat med andra datorer som kör Windows 7 i ditt hem. Windows Search gör att du slipper söka igenom mappar och undermappar för att hitta dina grejer. Bättre förhandsvisning av aktivitetsfält ger dig god överblick över vad som är öppet och hopplistor visar de senast använda filerna med ett enda högerklick.

När du väl har fått en enklare, snabbare dator vore det bra med några smarta nya funktioner. Eller vad sägs om: Du kommer att kunna ansluta till nätverk — hemma, på arbetet, ute på stan — med några få klickningar. Vid första uppstart väljer du vilket språk du vill ha på Windows. Du kan välja mellan svenska, norska, danska, finska och engelska.