Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull dator med 3:e gen Intel® Core™ i7-processor!

ASUS A55A-SX069V

  Art.nr: 170339
  • Intel® Core™ i7-3610QM
  • 15,6-tums LED-skärm
  • 500 GB hårddisk
  • Intel HD Graphics 4000
  • USB 3.0 och Bluetooth

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS A55A-SX069V - Kraftfull dator med Intel® Core™ processor!

ASUS A55A-SX069V är en mycket prisvärd laptop som är drivs av en 3:e gen. Intel® Core™ i7-3610QM Processor, mycket arbetsminne, USB 3.0, Intel® WiDi och mycket mer.

Utrustad med Klass 3-grafikkort

Den här datorn är utrustad med ett klass 3-grafikkort. Nya spel bör kunna köras, men oftast med lite lägre grafikupplösningar och detaljinställningar.

Intel® Wireless Display

Tack vare 3:e gen. Intel® Core™-processor, så får du automatisk stöd för nya, Intel® Wireless Display. Detta möjliggör att enkelt visa innehållet på din skärm på din platt-TV. Nu blir det enkelt att tillsammans på familjefoton, locka fram ett skratt genom ett knasigt klipp på YouTube eller varför inte visa senaste actionrullen.

Nya, supersnabba USB 3.0

Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.

Trådlös bluetoothöverföring

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. Detta för att förstärka dina ljud- och användarupplevelser.

Trend Micro Internet Security

Trend Micro Titanium Internet Security revolutionerar säkerheten på Internet. Beprövad molnbaserad teknik stoppar virus och spionprogram automatiskt innan de når din dator – det är ett helt nytt sätt att skydda din PC på.
Du får en 30 dagars prova-på-version som du enkelt kan aktivera för att få full version efter testperiodens slut.

Full HD via HDMI

Denna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet.

Förberedd med Microsoft Office Starter

Köp till produktnyckel för Microsoft Office.Datorn är utrustad med Office 2010 Starter, som är en funktionsbegränsad, reklamfinansierad gratisversion av Word och Excel. Den innehåller reklam och är förberedd för att uppgraderas till fullversion. Önskar du göra detta - få tillgång till alla funktioner och få den digitala anteckningsboken OneNote, uppgraderar du enkelt med hjälp av en produktnyckel.
 

Intel, Intel-logotypen, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder.

170339 ASUS ASUS A55A-SX069V 90N89W514B6222VQ10R ASUS A55A-SX069V - Kraftfull dator med Intel® Core™ processor! ASUS A55A-SX069V är en mycket prisvärd laptop som är drivs av en 3:e gen. Intel® Core™ i7-3610QM Processor, mycket arbetsminne, USB 3.0, Intel® WiDi och mycket mer. Utrustad med Klass 3-grafikkort Den här datorn är utrustad med ett klass 3-grafikkort. Nya spel bör kunna köras, men oftast med lite lägre grafikupplösningar och detaljinställningar. Intel® Wireless Display Tack vare 3:e gen. Intel® Core™-processor, så får du automatisk stöd för nya, Intel® Wireless Display. Detta möjliggör att enkelt visa innehållet på din skärm på din platt-TV. Nu blir det enkelt att tillsammans på familjefoton, locka fram ett skratt genom ett knasigt klipp på YouTube eller varför inte visa senaste actionrullen. Nya, supersnabba USB 3.0 Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar. Trådlös bluetoothöverföring Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. Detta för att förstärka dina ljud- och användarupplevelser. Trend Micro Internet Security Trend Micro Titanium Internet Security revolutionerar säkerheten på Internet. Beprövad molnbaserad teknik stoppar virus och spionprogram automatiskt innan de når din dator – det är ett helt nytt sätt att skydda din PC på. Du får en 30 dagars prova-på-version som du enkelt kan aktivera för att få full version efter testperiodens slut. Full HD via HDMI Denna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet. Förberedd med Microsoft Office Starter Datorn är utrustad med Office 2010 Starter, som är en funktionsbegränsad, reklamfinansierad gratisversion av Word och Excel. Den innehåller reklam och är förberedd för att uppgraderas till fullversion. Önskar du göra detta - få tillgång till alla funktioner och få den digitala anteckningsboken OneNote, uppgraderar du enkelt med hjälp av en produktnyckel.   Intel, Intel-logotypen, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder. Okategoriserade produkter 4,5 20 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter