Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Datorpaket med 24-tums Full-HD LED-skärm!

Compaq CQ2729EO+ VE247H

  Art.nr: 172208
 • Intel® Core™ i3-2120T
 • 4 GB DDR3 RAM
 • 500 GB hårddisk
 • Intel HD Graphics
 • Minneskortläsare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vidköp av denna dator, erhåller du möjlighet att uppgradera tillnya Windows 8 Pro för endast 139 kronor. Läsmer om erbjudandet.

Compaq Presario CQ2729EO - Snabb stationär dator med Intel Core i3-processor!

Compaq Presario CQ2729EO är en snabb och pålitlig dator för dig som vill ha en dator för hemmabruk. Den har en dubbelkärnig Intel-processor, gott om arbetsminne och 500 GB lagringsutrymme. Den har även gott om USB-portar där du kan ansluta t.ex. mus, tangentbord och webbkamera.

ASUS VE247H - 24-tums Full HD LED-monitor för spel!

ASUS VE247H erbjuder mycket god bildkvalitet för grafik-intensive applikationer. Skärmen har en kontrast på 10.000.000:1 (ASUS Smart Contrast Ratio), något som ger exceptionell klarhet i bilden.

Paket innehåller:

 • 1 st
  ASUS VE247H
 • 1 st
  Compaq Presario CQ2729EO
ASUS 24-tums Full HD LED-monitor för spel!

0:-

ASUS VE247H erbjuder mycket god bildkvalitet för grafik-intensiva applikationer. Skärmen har en kontrast på 10.000.000:1 (ASUS Smart Contrast Ratio), något som ger exceptionell klarhet i bilden. Missa aldrig något med den snabba svarstiden på 2 ms (grått till grått). VE247H är en perfekt skärm både för vanligt surf och arbete men även för spel.

Full HD-upplösning för perfekt detaljåtergivning

Full HD 1080p är för närvarande det videoformat i handeln som har högst upplösning och kan ge perfekt bild med knivskarp detaljåtergivning. Med moderna signalkällor som DVD med uppskalning, Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare eller moderna spelkonsoler kan du njuta av bästa möjliga bild på din nya monitor.

Splendid Video Intelligence-teknik

En egenutvecklad teknik av ASUS gör att du får en knivskarp skärpa, ljusstyrkan och kontrast förbättras. Genom en särskil snabbknapp kan man välja fem olika lägen skärmen skall ställa sig in på (Scenery, Theater, Game, Night View och Standard)

Användarvänlig design för en användarvänlig upplevelse

 • Praktiska knappar för inställningar på den flerspråkiga skärmmenyn.
 • Inbyggda dolda stereohögtalare.
 • Kabelsamlaren gör att du slipper hoptrasslade kablar.
 • Borttagbart fäste för väggmontering.
 • VESA-väggfäste, standard (100 x 100 mm).
 • 25° lutningsvinkel (framåt 5°, bakåt 20°).
 • KENSINGTON-säkerhetslås.
 • Tre års produktgaranti och 3 års panelgaranti (tillverkaren)
Compaq Snabb stationär dator med Intel Core i3-processor!

0:-

Vidköp av denna dator, erhåller du möjlighet att uppgradera tillnya Windows 8 Pro för endast 139 kronor. Läsmer om erbjudandet.

Compaq Presario CQ2729EO - Snabb stationär dator med Intel Core i3-processor!

Compaq Presario CQ2729EO är en snabb och pålitlig dator för dig som vill ha en dator för hemmabruk. Den har en dubbelkärnig Intel-processor, gott om arbetsminne och 500 GB lagringsutrymme. Den har även gott om USB-portar där du kan ansluta t.ex. mus, tangentbord och webbkamera.

Intel Core i3

Med Intels nya Core i3-processor så får du en snabb, energisnål dator. Med två kärnor och fyrtrådsteknik får du en processor som kan utföra två uppgifter samtidigt, ger god prestanda, fantastiska visuella upplevelser och multitaskingmöjligheter.

Utrustad med Klass 3-grafikkort

Den här datorn är utrustad med ett klass 3-grafikkort. Nya spel bör kunna köras, men oftast med lite lägre grafikupplösningar och detaljinställningar.

Förberedd med Microsoft Office Starter

Köp till produktnyckel för Microsoft Office.Datorn är utrustad med Office 2010 Starter, som är en funktionsbegränsad, reklamfinansierad gratisversion av Word och Excel. Den innehåller reklam och är förberedd för att uppgraderas till fullversion. Önskar du göra detta - få tillgång till alla funktioner och få den digitala anteckningsboken OneNote, uppgraderar du enkelt med hjälp av en produktnyckel.

Windows 7 Home Premium

Windows 7 gör grunderna enklare än någonsin. Med HomeGroup blir det enkelt att dela musik, dokument, skrivare och allt annat med andra datorer som kör Windows 7 i ditt hem. Windows Search gör att du slipper söka igenom mappar och undermappar för att hitta dina grejer. Bättre förhandsvisning av aktivitetsfält ger dig god överblick över vad som är öppet och hopplistor visar de senast använda filerna med ett enda högerklick.

När du väl har fått en enklare, snabbare dator vore det bra med några smarta nya funktioner. Eller vad sägs om: Du kommer att kunna ansluta till nätverk — hemma, på arbetet, ute på stan — med några få klickningar. Vid första uppstart väljer du vilket språk du vill ha på Windows. Du kan välja mellan svenska, norska, danska, finska och engelska.

172208 172208 Compaq Compaq CQ2729EO+ VE247H Vidköp av denna dator, erhåller du möjlighet att uppgradera tillnya Windows 8 Pro för endast 139 kronor. Läsmer om erbjudandet. Compaq Presario CQ2729EO - Snabb stationär dator med Intel Core i3-processor!Compaq Presario CQ2729EO är en snabb och pålitlig dator för dig som vill ha en dator för hemmabruk. Den har en dubbelkärnig Intel-processor, gott om arbetsminne och 500 GB lagringsutrymme. Den har även gott om USB-portar där du kan ansluta t.ex. mus, tangentbord och webbkamera.ASUS VE247H - 24-tums Full HD LED-monitor för spel!ASUS VE247H erbjuder mycket god bildkvalitet för grafik-intensive applikationer. Skärmen har en kontrast på 10.000.000:1 (ASUS Smart Contrast Ratio), något som ger exceptionell klarhet i bilden. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter