Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

10,1-tums laptop med lång batteritid!

HP Mini 210-4122eo

  Art.nr: 166235
  • 10,1-tums LED-skärm
  • Intel A Dual-Core N2800
  • 1GB DDR3 RAM
  • 320GB hårddisk
  • Intel® Graphics 3650

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hp Mini 210-4122eo är en mini-PC med dubbelkärnig processor. En perfekt laptop man kan ta med sig vart man än går tack vare de grymma batteriet, som räcker upp till 9 timmar. Det är även en stor hårddisk där man kan lagra mängder av filer.
 

Intel® Atom™ processor

Hp Mini 210-4122eo är utrustad med Intel® Atom™ processor. Utformad för att leverera en fantastisk Internetupplevelse i din mini laptop. Intel® Atom™ processorn spar energi och levererar en god uppkoppling till din dator så att du kan använda din dator längre.
 

Backlight LED

Tack vare backlight LED-teknologin och dess förmåga att snabbt återspegla ändrade ljusförhållanden blir alla bilder perfekt återgivna med optimerade färger och klarhet utan ljusläckage även i de mörkaste partierna av bildskärmen.
 

Bekväm att använda

Chiclet-tangenterna på HP Mini 210-4122eo är sköna att använda, och är markerade med siffror och bokstäver med en hög kontrast som gör det användarvänligt även om du har nedsatt synförmåga.
 

Försklassig ljudupplevelse med Beats™

Tillsammans med Monster har HP implementerat Beats™ i denna dator. Det gör att ljudkvaliteten blir superb och du får tillgång till dels analogt 8-kanals ljud, men även digital optisk SPDIF. Sedan är det bara att in och röja runt i Beats™ ljudkonsoll för att optimera efter dina önskemål.
 

Trådlös bluetoothöverföring

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. Detta för att förstärka dina ljud- och användarupplevelser.
 

Snabbt trådlöst nätverk

Datorn är utrustad med den snabbaste standarden tillgängligt idag - 802.11bgn. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i högsta möjliga hastighet.
 

Förberedd med Microsoft Office Starter

Köp till produktnyckel för Microsoft Office. Datorn är utrustad med Office 2010 Starter, som är en funktionsbegränsad, reklamfinansierad gratisversion av Word och Excel. Den innehåller reklam och är förberedd för att uppgraderas till fullversion. Önskar du göra detta - få tillgång till alla funktioner och få den digitala anteckningsboken OneNote, uppgraderar du enkelt med hjälp av en produktnyckel.
 

Windows 7 Starter

Windows 7 Starter gör netbook-datorer enklare att använda eftersom allt du vill göra kommer närmare, vilket innebär mindre väntetid, mindre klickande och mindre krångel vid anslutning till nätverk. Windows 7 Starter kombinerar det senaste inom tillförlitlighet och svarstider med tryggheten och kompabiliteten i Windows.
 

Komplettera ditt köp

(27 st)
  • För t.ex TV, monitorer, laptops, mobiltelefoner mm
  • Rengöringsspray 200 ml
  • Mikrofiberduk och anti-statisk borste

49:-

HP HP Mini 210-4122eo A7R11EA#UUW Hp Mini 210-4122eo är en mini-PC med dubbelkärnig processor. En perfekt laptop man kan ta med sig vart man än går tack vare de grymma batteriet, som räcker upp till 9 timmar. Det är även en stor hårddisk där man kan lagra mängder av filer.   Intel® Atom™ processor Hp Mini 210-4122eo är utrustad med Intel® Atom™ processor. Utformad för att leverera en fantastisk Internetupplevelse i din mini laptop. Intel® Atom™ processorn spar energi och levererar en god uppkoppling till din dator så att du kan använda din dator längre.   Backlight LED Tack vare backlight LED-teknologin och dess förmåga att snabbt återspegla ändrade ljusförhållanden blir alla bilder perfekt återgivna med optimerade färger och klarhet utan ljusläckage även i de mörkaste partierna av bildskärmen.   Bekväm att använda Chiclet-tangenterna på HP Mini 210-4122eo är sköna att använda, och är markerade med siffror och bokstäver med en hög kontrast som gör det användarvänligt även om du har nedsatt synförmåga.   Försklassig ljudupplevelse med Beats™ Tillsammans med Monster har HP implementerat Beats™ i denna dator. Det gör att ljudkvaliteten blir superb och du får tillgång till dels analogt 8-kanals ljud, men även digital optisk SPDIF. Sedan är det bara att in och röja runt i Beats™ ljudkonsoll för att optimera efter dina önskemål.   Trådlös bluetoothöverföring Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. Detta för att förstärka dina ljud- och användarupplevelser.   Snabbt trådlöst nätverk Datorn är utrustad med den snabbaste standarden tillgängligt idag - 802.11bgn. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i högsta möjliga hastighet.   Förberedd med Microsoft Office Starter Datorn är utrustad med Office 2010 Starter, som är en funktionsbegränsad, reklamfinansierad gratisversion av Word och Excel. Den innehåller reklam och är förberedd för att uppgraderas till fullversion. Önskar du göra detta - få tillgång till alla funktioner och få den digitala anteckningsboken OneNote, uppgraderar du enkelt med hjälp av en produktnyckel.   Windows 7 Starter Windows 7 Starter gör netbook-datorer enklare att använda eftersom allt du vill göra kommer närmare, vilket innebär mindre väntetid, mindre klickande och mindre krångel vid anslutning till nätverk. Windows 7 Starter kombinerar det senaste inom tillförlitlighet och svarstider med tryggheten och kompabiliteten i Windows.   Okategoriserade produkter 4,8 4 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter