Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

11,6-tums Sony VAIO i läckert rosa design!

Sony Vaio SVE1111M1E/P

  Art.nr: 174380
  • 11,6-tums VAIO Display
  • AMD B Dual-Core 2.0 E2-1800
  • 4 GB DDR3 RAM
  • 500 GB hårddisk
  • AMD Radeon HD 7340M

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony Vaio SVE1111M1E/P är en djärv laptop med unik design. Den övervikta utformningen är något som sticker ut från mängden. De smäckra linjerna och rundade hörnen ger dig en en tidlös, modern design.
 

AMD Brazos 2.0

AMD's nya APU Brazos 2.0 ger dig den nya generationen mobila fördelar såsom högre hastighet och inkluderar mobilitet, strömsnålhet och galet imponerande prestanda i HTML 5.0.
 

Nya, supersnabba USB 3.0

Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.
 

Radip Wake + Eko

Tack vare "Rapid Wake + Eco" hålls dina data i tryggt och säkert förvar och tillgängliga inom några fåtal sekunder. Om du stänger av den bärbara datorn försätts den omedelbart i viloläge, och när du aktiverar den igen, upp till 10dagar senare, kan du fortsätta precis där du slutade.
 

Förberedd med Microsoft Office Starter

Köp till produktnyckel för Microsoft Office.Datorn är utrustad med Office 2010 Starter, som är en funktionsbegränsad, reklamfinansierad gratisversion av Word och Excel. Den innehåller reklam och är förberedd för att uppgraderas till fullversion. Önskar du göra detta - få tillgång till alla funktioner och få den digitala anteckningsboken OneNote, uppgraderar du enkelt med hjälp av en produktnyckel.
 

Trådlös bluetoothöverföring

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. Detta för att förstärka dina ljud- och användarupplevelser.
 

Trygghet före och efter köp

Du har ingen anledning att vara rädd om något skulle gå fel. Datorn är utrustad med inbyggda säkerhetskopieringsfunktioner som gör att du snabbt kan ta backup och återställa din dator. Du har även 2 års garanti och riktigt bra support från tillverkaren som du lätt kontaktar på telefon.
 

Windows 7 Home Premium

Windows 7 gör grunderna enklare än någonsin. Med HomeGroup blir det enkelt att dela musik, dokument, skrivare och allt annat med andra datorer som kör Windows 7 i ditt hem. Windows Search gör att du slipper söka igenom mappar och undermappar för att hitta dina grejer. Bättre förhandsvisning av aktivitetsfält ger dig god överblick över vad som är öppet och hopplistor visar de senast använda filerna med ett enda högerklick.

När du väl har fått en enklare, snabbare dator vore det bra med några smarta nya funktioner. Eller vad sägs om: Du kommer att kunna ansluta till nätverk — hemma, på arbetet, ute på stan — med några få klickningar. Vid första uppstart väljer du vilket språk du vill ha på Windows. Du kan välja mellan svenska, norska, danska, finska och engelska.
 

Sony Sony Vaio SVE1111M1E/P SVE1111M1EP.EC1 Sony Vaio SVE1111M1E/P är en djärv laptop med unik design. Den övervikta utformningen är något som sticker ut från mängden. De smäckra linjerna och rundade hörnen ger dig en en tidlös, modern design.   AMD Brazos 2.0 AMD's nya APU Brazos 2.0 ger dig den nya generationen mobila fördelar såsom högre hastighet och inkluderar mobilitet, strömsnålhet och galet imponerande prestanda i HTML 5.0.   Nya, supersnabba USB 3.0 Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.   Radip Wake + Eko Tack vare "Rapid Wake + Eco" hålls dina data i tryggt och säkert förvar och tillgängliga inom några fåtal sekunder. Om du stänger av den bärbara datorn försätts den omedelbart i viloläge, och när du aktiverar den igen, upp till 10dagar senare, kan du fortsätta precis där du slutade.   Förberedd med Microsoft Office Starter Datorn är utrustad med Office 2010 Starter, som är en funktionsbegränsad, reklamfinansierad gratisversion av Word och Excel. Den innehåller reklam och är förberedd för att uppgraderas till fullversion. Önskar du göra detta - få tillgång till alla funktioner och få den digitala anteckningsboken OneNote, uppgraderar du enkelt med hjälp av en produktnyckel.   Trådlös bluetoothöverföring Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. Detta för att förstärka dina ljud- och användarupplevelser.   Trygghet före och efter köp Du har ingen anledning att vara rädd om något skulle gå fel. Datorn är utrustad med inbyggda säkerhetskopieringsfunktioner som gör att du snabbt kan ta backup och återställa din dator. Du har även 2 års garanti och riktigt bra support från tillverkaren som du lätt kontaktar på telefon.   Windows 7 Home Premium Windows 7 gör grunderna enklare än någonsin. Med HomeGroup blir det enkelt att dela musik, dokument, skrivare och allt annat med andra datorer som kör Windows 7 i ditt hem. Windows Search gör att du slipper söka igenom mappar och undermappar för att hitta dina grejer. Bättre förhandsvisning av aktivitetsfält ger dig god överblick över vad som är öppet och hopplistor visar de senast använda filerna med ett enda högerklick. När du väl har fått en enklare, snabbare dator vore det bra med några smarta nya funktioner. Eller vad sägs om: Du kommer att kunna ansluta till nätverk — hemma, på arbetet, ute på stan — med några få klickningar. Vid första uppstart väljer du vilket språk du vill ha på Windows. Du kan välja mellan svenska, norska, danska, finska och engelska.   Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter