Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

17-tums laptop med Windows 7 Premium!

Acer AS7736ZG-424G50MN

  Art.nr: 125552
  • 17,3-tums skärm
  • Intel P Dual-Core T4300
  • 4GB RAM / 500GB hårddisk
  • Geforce G210M 512 MB
  • Trådlöst nätverk 300Mbps

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Roligare att se på film
Att se på film på en liten skärm är ingen höjdare, med den 17.3-tums stora Crystal Brite skärmen är det dock inga problem. Nu kan du äntligen avnjuta DVD-film även på resande fot!

Snabbt trådlöst nätverk
Med ett snabbt trådlöst nätverk kan du utnyttja din internetuppkoppling till max samtidigt som du kan flytta filer snabbare i ditt hemnätverk.

...och den är berikad med Windows 7
Med Windows 7 har Microsoft använt din feedback för att göra saker och ting ännu bättre. Windows 7 kan användas till allt från att växla mellan olika program till att spela in tv. Det här operativsystemet gör det både enklare att använda datorn—och ger utökade anslutningsmöjligheter.

Windows 7 gör grunderna enklare än någonsin. Med HomeGroup blir det enkelt att dela musik, dokument, skrivare och allt annat med andra datorer som kör Windows 7 i ditt hem. Windows Search gör att du slipper söka igenom mappar och undermappar för att hitta dina grejer. Bättre förhandsvisning av aktivitetsfält ger dig god överblick över vad som är öppet och hopplistor visar de senast använda filerna med ett enda högerklick.

Det spelar ingen roll hur många funktioner din dator har om den inte kör så smidigt som du förväntar dig. Så Windows 7 designades så att datorn går i och ur viloläget snabbare. Windows 7 har stöd för den senaste tekniken, exempelvis 64-bitars datorsystem, processorer med flera kärnor och förbättrad minnesanvändning, vilket gör att maskinvaran kan användas så effektivt som möjligt.

När du väl har fått en enklare, snabbare dator vore det bra med några smarta nya funktioner. Eller vad sägs om: Du kommer att kunna ansluta till nätverk — hemma, på arbetet, ute på stan — med några få klick.

Komplettera ditt köp

(0 st)
  • 6 st strömuttag
  • Kabellängd: 1,5 meter
  • Belyst strömbrytare

49:-

Acer Acer AS7736ZG-424G50MN LX.PJA02.033 Roligare att se på filmAtt se på film på en liten skärm är ingen höjdare, med den 17.3-tums stora Crystal Brite skärmen är det dock inga problem. Nu kan du äntligen avnjuta DVD-film även på resande fot!Snabbt trådlöst nätverkMed ett snabbt trådlöst nätverk kan du utnyttja din internetuppkoppling till max samtidigt som du kan flytta filer snabbare i ditt hemnätverk....och den är berikad med Windows 7Med Windows 7 har Microsoft använt din feedback för att göra saker och ting ännu bättre. Windows 7 kan användas till allt från att växla mellan olika program till att spela in tv. Det här operativsystemet gör det både enklare att använda datorn—och ger utökade anslutningsmöjligheter.Windows 7 gör grunderna enklare än någonsin. Med HomeGroup blir det enkelt att dela musik, dokument, skrivare och allt annat med andra datorer som kör Windows 7 i ditt hem. Windows Search gör att du slipper söka igenom mappar och undermappar för att hitta dina grejer. Bättre förhandsvisning av aktivitetsfält ger dig god överblick över vad som är öppet och hopplistor visar de senast använda filerna med ett enda högerklick.Det spelar ingen roll hur många funktioner din dator har om den inte kör så smidigt som du förväntar dig. Så Windows 7 designades så att datorn går i och ur viloläget snabbare. Windows 7 har stöd för den senaste tekniken, exempelvis 64-bitars datorsystem, processorer med flera kärnor och förbättrad minnesanvändning, vilket gör att maskinvaran kan användas så effektivt som möjligt.När du väl har fått en enklare, snabbare dator vore det bra med några smarta nya funktioner. Eller vad sägs om: Du kommer att kunna ansluta till nätverk — hemma, på arbetet, ute på stan — med några få klick. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter