Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Displayskydd till Samsung Galaxy Nexus!

ZAGG IS Galaxy Nexus Screen

  Art.nr: 165350
Tillverkat av ett unikt material framtaget av den amerikanska militären. När det gäller hållbarhet och skydd saknas motsvarighet till Invisible Shield! Dessa är modellanpassade för superb passform.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Displayskydd är en enkel lösning till det vanliga problemet med repiga displayer. Skyddsfilmen fästes på displayen för att skydda mot repor och damm.

Tillverkat av ett unikt material framtaget av den amerikanska militären för att skydda rotorbladen på armens helikoptrar från slitage. När det gäller hållbarhet och skydd saknas motsvarighet till Invisible Shield!

Hållbarhet
Tack vare Nano-Memory Technology är Invisible Shield självläkande och utgör ett otroligt skydd mot repor vilket kommer förlänga livslängden på din produkt.

Passform
Formbarheten, som gör att skydden passar din enhet, är överlägsen motvsvarande produkter.

Enkel montering
Den förbättrade smidigheten gör skyddet lätt att installera.

Grepp
Materialet i Invisible Shield ger dig bättre grepp om din enhet.

I produktförpackningen medföljer:
  • 1st skärmskydd
  • Appliceringsvätska
  • Gummiskrapa
  • Installationsanvisning
ZAGG ZAGG IS Galaxy Nexus Screen Displayskydd är en enkel lösning till det vanliga problemet med repiga displayer. Skyddsfilmen fästes på displayen för att skydda mot repor och damm.Tillverkat av ett unikt material framtaget av den amerikanska militären för att skydda rotorbladen på armens helikoptrar från slitage. När det gäller hållbarhet och skydd saknas motsvarighet till Invisible Shield!Hållbarhet Tack vare Nano-Memory Technology är Invisible Shield självläkande och utgör ett otroligt skydd mot repor vilket kommer förlänga livslängden på din produkt.PassformFormbarheten, som gör att skydden passar din enhet, är överlägsen motvsvarande produkter.Enkel monteringDen förbättrade smidigheten gör skyddet lätt att installera.GreppMaterialet i Invisible Shield ger dig bättre grepp om din enhet.I produktförpackningen medföljer:1st skärmskyddAppliceringsvätskaGummiskrapaInstallationsanvisning Okategoriserade produkter 3 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter