Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Headset med superbt stereoljud!

Sony Ericsson MH810

  Art.nr: 146544
  • Stereoljud
  • 10 - 22 000 Hz
  • Fjärrkontroll på sladden

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lyssna på musik eller prata i telefon när du vill utan att behöva ta upp mobiltelefonen ur fickan. Praktiskt för den som behöver ha händerna fria till annat. Du behöver inte heller ta upp mobiltelefonen om du vill byta låt eller justera volymen, ett tryck på fjärrenheten som befinner sig på sladden och det är klart.

Superb ljudkvalitet för musik och samtal
Detta headset är utformat för absolut bästa ljudprestanda - Klart ljud, djup bas och genomgående hög kvalitet.

Sony Ericsson Sony Ericsson MH810 Lyssna på musik eller prata i telefon när du vill utan att behöva ta upp mobiltelefonen ur fickan. Praktiskt för den som behöver ha händerna fria till annat. Du behöver inte heller ta upp mobiltelefonen om du vill byta låt eller justera volymen, ett tryck på fjärrenheten som befinner sig på sladden och det är klart.Superb ljudkvalitet för musik och samtalDetta headset är utformat för absolut bästa ljudprestanda - Klart ljud, djup bas och genomgående hög kvalitet. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter