Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smartphone med senaste Android!

Samsung I9023 Nexus S

  Art.nr: 148430
  • 4-tums kapacitiv pekskärm
  • 5 megapixel kamera med autofokus
  • Navigera med GPS
  • Snabbt trådlöst nätverk
  • 16GB lagringsutrymme

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Android 2.3 nyheter
Nexus S är den första mobiltelefonen som har den nyaste versionen kallad Gingerbread installerad vilket är den snabbaste versionen hittills. Några av nyheterna du kommer se i version 2.3 är en ny förbättrad layout på tangentbordet och användargränssnitt samt NFC (Near Field Communication) vilket tillåter dig läsa s.k. "smarta" taggar med kameran för att sedan få relevant information.
QWERTY-tangentbord


Android™ operativsystem!
Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål.

Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.

Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer.

5 megapixel kamera
Var alltid beredd med en kamera, så att du aldrig missar de viktiga tillfällena som man önskar att man fångat på bild. Detta gör du med en 5 megapixel kamera av hög kvalitet. Dela sedan med dig av dina foton via e-post, Bluetooth, MMS och sociala nätverk så som Facebook.

Stort lagringsutrymme
Med hela 16GB utrymme har du gott om plats för filmer och musik. Du kan t.ex. ta med dig cirka 4 000 låtar i MP3-format och därmed behöver du inte gå utan musik.
148430 Samsung Samsung I9023 Nexus S Android 2.3 nyheterNexus S är den första mobiltelefonen som har den nyaste versionen kallad Gingerbread installerad vilket är den snabbaste versionen hittills. Några av nyheterna du kommer se i version 2.3 är en ny förbättrad layout på tangentbordet och användargränssnitt samt NFC (Near Field Communication) vilket tillåter dig läsa s.k. "smarta" taggar med kameran för att sedan få relevant information.Android™ operativsystem!Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål. Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton. Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer.5 megapixel kameraVar alltid beredd med en kamera, så att du aldrig missar de viktiga tillfällena som man önskar att man fångat på bild. Detta gör du med en 5 megapixel kamera av hög kvalitet. Dela sedan med dig av dina foton via e-post, Bluetooth, MMS och sociala nätverk så som Facebook.Stort lagringsutrymmeMed hela 16GB utrymme har du gott om plats för filmer och musik. Du kan t.ex. ta med dig cirka 4 000 låtar i MP3-format och därmed behöver du inte gå utan musik. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter