Pekskärmsmobil med Android!

Sony Ericsson Xperia X10i

  Art.nr: 127215
  • 4-tums pekskärm
  • 8,1 megapixel kamera
  • Timescape™
  • Trådlöst nätverk
  • Navigera med GPS

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xperia X10 är en pekskärmsmobil som du kan anpassa efter just dina behov, detta pga. operativsystemet Android som öppnar upp möjligheterna för användaren. Med funktioner som Timescape™, Mediascape, Android Market™ och A-GPS har du precis allting du behöver, alltid med dig i din ficka vart du än är på väg.

Timescape™
Denna applikation ger dig tillgång till all kommunikation på en plats vilket är genialt - Facebook™, Twitter™, e-post, foton och SMS, allting på en plats i kronologisk ordning för att underlätta för dig. Nu behöver du inte längre en applikation per kommunikationssätt.

Mediascape
Här samlar du all din musik, foton och alla videoklipp både från telefonen så som online från t.ex. YouTube™, PlayNow™. Detta gör det snabbt och enkelt att navigera mellan foton & videoklipp vart du än sparat dem.

Android™ operativsystem!
Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål.

Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.

Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer.
127215 Sony Ericsson Sony Ericsson Xperia X10i Xperia X10 är en pekskärmsmobil som du kan anpassa efter just dina behov, detta pga. operativsystemet Android som öppnar upp möjligheterna för användaren. Med funktioner som Timescape™, Mediascape, Android Market™ och A-GPS har du precis allting du behöver, alltid med dig i din ficka vart du än är på väg. Timescape™Denna applikation ger dig tillgång till all kommunikation på en plats vilket är genialt - Facebook™, Twitter™, e-post, foton och SMS, allting på en plats i kronologisk ordning för att underlätta för dig. Nu behöver du inte längre en applikation per kommunikationssätt.MediascapeHär samlar du all din musik, foton och alla videoklipp både från telefonen så som online från t.ex. YouTube™, PlayNow™. Detta gör det snabbt och enkelt att navigera mellan foton & videoklipp vart du än sparat dem.Android™ operativsystem!Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål. Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter