Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Prisvärd 4-tums koaxialhögtalare!

Hertz DCX100.3

  Art.nr: 169234
  • 2-vägs koaxialhögtalare
  • 60 W uteffekt
  • Frekvensomfång på 70 – 21 000 Hz

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hertz DCX100.3 är en prisvärd 2-vägs koaxialhögtalare med 30 W RMS (max 60 Watt) och ett brett frekvensomfång på 70 – 21 000 Hz vilket ger en god och detaljrik ljudåtergivning. Högtalarna är uppbyggda av en dome tweeter med neodymium-magneter. Neodymium är det bästa materialet för att skapa ett starkt magnetfält, vilket ökar högtalarspolens känslighet och basrespons, och ger en ren, balanserad ljudkvalitet. Hertz DCX100.3 erbjuder en hög kvalité och ett riktigt bra ljud till ett värdigt pris. Perfekt för dig som vill ha bra högtalare utan att spendera en mindre förmögenhet!
Hertz Hertz DCX100.3 DCX100.3 Hertz DCX100.3 är en prisvärd 2-vägs koaxialhögtalare med 30 W RMS (max 60 Watt) och ett brett frekvensomfång på 70 – 21 000 Hz vilket ger en god och detaljrik ljudåtergivning. Högtalarna är uppbyggda av en dome tweeter med neodymium-magneter. Neodymium är det bästa materialet för att skapa ett starkt magnetfält, vilket ökar högtalarspolens känslighet och basrespons, och ger en ren, balanserad ljudkvalitet. Hertz DCX100.3 erbjuder en hög kvalité och ett riktigt bra ljud till ett värdigt pris. Perfekt för dig som vill ha bra högtalare utan att spendera en mindre förmögenhet! Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter