Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
SILK'N Clear kommer här med ett effektivt sätt att reducera Acne-plågor. Den kan användas av både kvinnor och män. Medföljer också en tvål av endast naturliga ingredienser för att hjälpa huden att återhämta sig.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

SILK'N Clear kommer här med ett effektivt sätt att reducera Acne-plågor. Den kan användas av både kvinnor och män.

Silk’n Clear är den första apparaten för hemmabehandling av Acne och kombinerar 3 viktiga faktorer för en succéfull behandling: bakteriedestruktion, reduktion av finnar och hudåterhämtning.

Behandling - Behandlingen kommer ta 12 veckor, med daglig användning under 15-20 minuter.

Förbättring - Se synlig förbättring inom en kort tid. Genomsnittlig förbättring är 25% efter 4 veckor, 53% efter 8 veckor och 82% efter 12 veckor.

Säkerhet - Den inbyggda värmesensorn garanterar att temperaturen inte blir högre än 41°C.

Silk’n Acne™ tvål - Du rekommenderas att skölja området som behandlas tre gånger dagligen med Silk’n Acne™ tvålen. Tvålen är tillverkad av naturliga ingredienser som hjälper till att återhämta huden.

Inkluderas:
- Laddare
- Tvål

Silk´n SILK'N Clear 32730021 SILK'N Clear kommer här med ett effektivt sätt att reducera Acne-plågor. Den kan användas av både kvinnor och män. Silk’n Clear är den första apparaten för hemmabehandling av Acne och kombinerar 3 viktiga faktorer för en succéfull behandling: bakteriedestruktion, reduktion av finnar och hudåterhämtning. Behandling - Behandlingen kommer ta 12 veckor, med daglig användning under 15-20 minuter. Förbättring - Se synlig förbättring inom en kort tid. Genomsnittlig förbättring är 25% efter 4 veckor, 53% efter 8 veckor och 82% efter 12 veckor. Säkerhet - Den inbyggda värmesensorn garanterar att temperaturen inte blir högre än 41°C. Silk’n Acne™ tvål - Du rekommenderas att skölja området som behandlas tre gånger dagligen med Silk’n Acne™ tvålen. Tvålen är tillverkad av naturliga ingredienser som hjälper till att återhämta huden. Inkluderas: - Laddare - Tvål Skönhetsvård 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Kroppsvård kvinnor
  3. Skönhetsvård