Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Professionell tandblekning precis som hos tandläkaren!

Rio Teeth whitening

  Art.nr: 163548
  • Blue-light
  • 4 munskenor
  • 5 geletuber
  • Skonsam blekning
  • 2 behandlingslägen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Professionell tandblekning med blue-light teknologi!
Nu erbjuds du som konsument direkt från tandläkarstolen en tandblekning med blue-light teknologi som du enkelt och bekvämt kan göra själv hemma!

En speciellt framtagen vit gel tillsammans med blue-light teknologin tar snabbt bort en ful yta och missfärgning på tänderna som orsakats av t.ex te, kaffe, rödvin, rökning eller åldrande. Det är ändå viktigt att bibehålla en god munhygien och regelbundna besök hos din tandläkare.

Behandling:
Man applicerar den vita gelen på munskenan och placerar den i munnen mot tänderna. Sedan startar man enheten och efter 10 minuter stänger den av sig själv och då är behandlingen klar. För max effekt kan man upprepa behandlingen upp till 3 gånger. Denna modell har justerbar styrkenivå och 2 olika behandlingslägen.

Innehåll:
- Rio Blue-light enhet
- 5 geletuber (räcker till c:a 30 behandlingar)
- 4 munskenor
- Nätadapter
- Instruktionsguide

Denna teknologin har använts av tandläkare i åratal och det är bevisat att blue-light är en säker teknologi. Dock är det viktigt att man följer instruktionerna och ej låter barn under 14 år använda produkten.
Rio Rio Teeth whitening 55740001 Professionell tandblekning med blue-light teknologi!Nu erbjuds du som konsument direkt från tandläkarstolen en tandblekning med blue-light teknologi som du enkelt och bekvämt kan göra själv hemma!En speciellt framtagen vit gel tillsammans med blue-light teknologin tar snabbt bort en ful yta och missfärgning på tänderna som orsakats av t.ex te, kaffe, rödvin, rökning eller åldrande. Det är ändå viktigt att bibehålla en god munhygien och regelbundna besök hos din tandläkare.Behandling:Man applicerar den vita gelen på munskenan och placerar den i munnen mot tänderna. Sedan startar man enheten och efter 10 minuter stänger den av sig själv och då är behandlingen klar. För max effekt kan man upprepa behandlingen upp till 3 gånger. Denna modell har justerbar styrkenivå och 2 olika behandlingslägen.Innehåll:- Rio Blue-light enhet- 5 geletuber (räcker till c:a 30 behandlingar)- 4 munskenor- Nätadapter- InstruktionsguideDenna teknologin har använts av tandläkare i åratal och det är bevisat att blue-light är en säker teknologi. Dock är det viktigt att man följer instruktionerna och ej låter barn under 14 år använda produkten. Okategoriserade produkter 4 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter