Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Flygspel till iPhone eller Android-enhet

WowWee App Gear Foam Fighters

  Art.nr: 187193
  • Flygspel
  • Spelversion: Pacific
  • Styr med dina händer
  • 2 st flygplan ingår

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Flygspel till iPhone eller Android-enhet!

Ta din mobila spelupplevelse till en ny nivå med detta flygspel som passar både till iPhone och Android-telefoner. Montera flygplanet på din enhet som förvandlas till en koordinationskontroll och låter dig manövrera spelet genom att vinkla telefonen. 


 

Wowwee App Gear Foam Fighters flygspel till Iphone eller Android-mobil

WowWee Foam Fighters är en är en liten serie av små skumflygplan som tar dig med på luftäventyr in i den digitala världen. Varje plan ger dig en unik strid i sann "andra världskrigets"-anda. Välj mellan "Slaget om Stilla havet", "Slaget om Europa" eller "Slaget om Storbritannien", varje flygplan ger dig en strid med olika uppdrag (10-12 uppdrag). Montera på det lilla planet på din Iphone eller Android-mobil, ladda ner "Foam Fighters"-appen gratis via din appstore eller android-market.

Varje flygplan har en unik "spelplan" och historia och ger dig 10-12 olika uppdrag. Varje förpackning innehåller två plan, två fällbara stativ och arm med sugkopp för montering på telefonen.

Så här fungerar "App Gear":
"AppGear" är det nya sättet att spela coola spel med din Iphone eller Android-mobil. Välj mellan 5 olika "AppGear"-spel, Alien Jailbreak, Elite CommandAR, Foam Fighters, Mysterious Raygun eller ZombieBurbz. När du köper en "AppGear" får du med de tillbehör som behövs för att sätta igång spelet. Ladda ner "appen" till respektive spel gratis från appstore eller android-market (spelet fungerar bara tillsammans med "AppGear"-tillbehöret som du köper i butik). Montera på "AppGear"-tillbehöret på din telefon eller framför telefonen beroende på vilket spel som spelas, sätt igång spelet och erhåll en spelupplevelse som du sent kommer att glömma. Instruktioner och anvisningar följer med respektive "AppGear".
 

WowWee WowWee App Gear Foam Fighters WW-0111 - 0112 - 0113 Flygspel till iPhone eller Android-enhet! Ta din mobila spelupplevelse till en ny nivå med detta flygspel som passar både till iPhone och Android-telefoner. Montera flygplanet på din enhet som förvandlas till en koordinationskontroll och låter dig manövrera spelet genom att vinkla telefonen.    Wowwee App Gear Foam Fighters flygspel till Iphone eller Android-mobil WowWee Foam Fighters är en är en liten serie av små skumflygplan som tar dig med på luftäventyr in i den digitala världen. Varje plan ger dig en unik strid i sann "andra världskrigets"-anda. Välj mellan "Slaget om Stilla havet", "Slaget om Europa" eller "Slaget om Storbritannien", varje flygplan ger dig en strid med olika uppdrag (10-12 uppdrag). Montera på det lilla planet på din Iphone eller Android-mobil, ladda ner "Foam Fighters"-appen gratis via din appstore eller android-market. Varje flygplan har en unik "spelplan" och historia och ger dig 10-12 olika uppdrag. Varje förpackning innehåller två plan, två fällbara stativ och arm med sugkopp för montering på telefonen. Så här fungerar "App Gear": "AppGear" är det nya sättet att spela coola spel med din Iphone eller Android-mobil. Välj mellan 5 olika "AppGear"-spel, Alien Jailbreak, Elite CommandAR, Foam Fighters, Mysterious Raygun eller ZombieBurbz. När du köper en "AppGear" får du med de tillbehör som behövs för att sätta igång spelet. Ladda ner "appen" till respektive spel gratis från appstore eller android-market (spelet fungerar bara tillsammans med "AppGear"-tillbehöret som du köper i butik). Montera på "AppGear"-tillbehöret på din telefon eller framför telefonen beroende på vilket spel som spelas, sätt igång spelet och erhåll en spelupplevelse som du sent kommer att glömma. Instruktioner och anvisningar följer med respektive "AppGear".   Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter