Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Övervakningskamera med inbyggd strålkastare

Arlo Essential 1-Pack - White

  Art.nr: 1013975
  • 1080p Full HD-kamera
  • Ansluts till WiFi utan hub
  • Inbyggd strålkastare och siren
  • Uppladdningsbart batteri
  • Väderbeständig
Färg/Variant: Vit

1 355:-

Delbetala från 152:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Arlo Essential är modellen som snabbt låter dig komma igång med din smarta övervakning. Kamerorna ansluts enkelt till ditt WiFi-nätverk, utan att du behöver någon basstation, har uppladdningsbara batterier och ger dig – förutom väldigt hög bildkvalitet med Full HD-upplösning – tvåvägskommunikation, rörelsedetektering, mörkerseende i färg och en inbyggd strålkastare och siren. Allt förpackat i ett skal som står emot tuffa väderförhållanden. Essential låter dig se alla nödvändiga detaljer.

Arlo Essential behöver bara WiFi

Till skillnad mot tidigare Arlo-kameror så behöver Essential-serien inte en hub eller basstation, utan ansluts direkt till ditt trådlösa hemnätverk med 2.4 GHz WiFi. Har du redan en Arlo basstation kan du såklart ansluta Essential övervakningskameror till denna.

Inbyggd strålkastare som möjliggör färgmörkerseende

Den inbyggda strålkastaren lyser upp ett område på upp till sju meter från kameran. Aktivera den manuellt för att ge dina väntade gäster ett ljust välkomnande, eller låt den aktiveras automatiskt för att avskräcka ovälkomna besökare. Strålkastaren möjliggör även att kameran stödjer mörkerseende i färg.

Inbyggd strålkastare som möjliggör färgmörkerseende

Vädertåliga övervakningskameror

Arlo Essential-kameran är konstruerade för att kunna användas både utomhus och inomhus och är därför väderbeständiga. Kamerorna kommer att utföra sitt jobb i alla väder, oavsett om det är blåser, snöar, regnar, är ned till -20° C kallt eller upp till 45° C varmt. 

Vädertåliga övervakningskameror

Snabb, smidig och trådlös installation

För att komma igång laddar du upp kameran och ansluter den till ditt trådlösa hemnätverk. Sen är det bara att sätta upp den där du vill ha den. Det medföljande fästet sätter du fast på önskad plats med tre skruvar, sedan kan du rikta kameran som du vill med hjälp av ett skruvreglage. Kameran kan även placeras på valfri plan yta tack vare dess platta botten. När batteriet börjar bli lågt laddas kameran med hjälp av den medföljande kabeln.

Du kan självklart ansluta fler Arlo-kameror till ditt nätverk om du önskar övervakning på fler ställen utanför och innanför ditt hems väggar.

Snabb, smidig och trådlös installation

Fungerar med Apple Watch, Google Nest Hub och Amazon Alexa

Arlo-produkter har hög kompatibilitet när det kommer till integration med andra smarta system. Få viktiga varningar direkt till din Apple Watch, få bättre koll med Google Nest Hub eller be din Alexa att visa vad kameran ser direkt på skärmen. 

Fungerar med Apple Watch, Google Nest Hub och Amazon Alexa

30 dagars Arlo Smart ingår

Med Arlo Essential ingår det 30 dagars tillgång till Arlo Smart, vilket är en prenumerationstjänst som gör övervakningen ännu mer effektiv. Få specifika varningar beroende på vad kameran snappar upp för rörelse, till exempel från fordon, djur eller människor. Sätt upp aktivitetszoner för att inte bombas av irrelevanta notiser, användbart ifall kameran spejar ut mot gatan där det ofta är mycket rörelse. Rich notifications låter dig se mer direkt från låsskärmen för att kunna agera snabbt och allt kameran ser sparas i molnet i upp till 30 dagar*.

Läs mer om Arlo Smart här

* Molnsparning sker löpande i 30 dagar. För bibehållen molnsparning (och tillgång till övriga Arlo Smart-funktioner) krävs det att du förnyar prenumerationen.

I förpackningen

  • 1 x Arlo Essential
  • Laddningskabel
  • Installationsmaterial
  • Bruksanvisning/snabbstartsguide