Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös övervakningskamera med IP65-certifiering

Arlo Go Mobile LTE HD Security Camera VML4030

  Art.nr: 1003810
  • 720p HD-kamera
  • Mörkerseende
  • Tvåvägskommunikation
  • Uppladdningsbara batterier
  • Stödjer moln-lagring

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Arlo Go från Netgear är en trådlös övervakningskamera med tvåvägskommunikation, uppladdningsbart batteri och IP65-certifiering för allvädersbruk. Dessutom har kameran mörkerseende, som gör att kvaliteten på filmen är bra i även mörkare förhållanden, vilket gör att du kan ha översikt även om det skulle vara mörkt ute.

Arlo Go är helt trådfri, så att du ska kunna installera den precis där du vill. Förutom att det ingår 7 dagars gratis molnlagring kan du även koppla in ett SD-kort för att spara och ta del av det inspelade materialet i efterhand. Du kan även ha ett SIM-kort till Arlo Go vilket ger kameran 4G LTE och mobilanslutning via 3G, som gör att du kan placera kameran på avlägsna platser dit ditt WiFi inte når och ändå få uppkoppling till kameran.

Snabb och smidig installation

För att komma igång synkar du en basenhet till kameran, som är kompatibel både med Arlo Pro och tidigare Arlo-stationer. Sen är det bara att sätta upp kameran där du vill ha den. Det smarta fästet som ingår består av en magnetisk kula som du sätter upp där du vill ha kameran, sen är det bara att sätta dit kameran och låta magneten hålla den på plats. Kameran kan även placeras på valfri plan yta tack vare dess platta botten. 

Hög kvalitet och vädertålig

Arlo Go levererar hög kvalitet och kan filma i HD, och den inbyggda 2-vägs högtalaren gör att du både kan lyssna och prata genom kameran från din smarta mobilenhet. Tack vare mörkerseende kan kameran filma i mörker, och IP65-certifieringen gör att den tål både värme, kyla, vind och vatten. Med vidvinkel PIR-rörelsessensorn säkerställer man att ingen rörelse går igenom utan att du märker det.

Google Assistant

Arlo är kompatibelt med Google Assistant, vilket gör att du kan använda röststyrning för dina Arlo-kameror. Be Google att livestreama från en viss kamera på din TV - snabbt, smidigt och praktiskt. 

1003810 Arlo Arlo Go Mobile LTE HD Security Camera VML4030 VML4030-100PES Arlo Go från Netgear är en trådlös övervakningskamera med tvåvägskommunikation, uppladdningsbart batteri och IP65-certifiering för allvädersbruk. Dessutom har kameran mörkerseende, som gör att kvaliteten på filmen är bra i även mörkare förhållanden, vilket gör att du kan ha översikt även om det skulle vara mörkt ute.Arlo Go är helt trådfri, så att du ska kunna installera den precis där du vill. Förutom att det ingår 7 dagars gratis molnlagring kan du även koppla in ett SD-kort för att spara och ta del av det inspelade materialet i efterhand. Du kan även ha ett SIM-kort till Arlo Go vilket ger kameran 4G LTE och mobilanslutning via 3G, som gör att du kan placera kameran på avlägsna platser dit ditt WiFi inte når och ändå få uppkoppling till kameran. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Snabb och smidig installation För att komma igång synkar du en basenhet till kameran, som är kompatibel både med Arlo Pro och tidigare Arlo-stationer. Sen är det bara att sätta upp kameran där du vill ha den. Det smarta fästet som ingår består av en magnetisk kula som du sätter upp där du vill ha kameran, sen är det bara att sätta dit kameran och låta magneten hålla den på plats. Kameran kan även placeras på valfri plan yta tack vare dess platta botten.  Hög kvalitet och vädertålig Arlo Go levererar hög kvalitet och kan filma i HD, och den inbyggda 2-vägs högtalaren gör att du både kan lyssna och prata genom kameran från din smarta mobilenhet. Tack vare mörkerseende kan kameran filma i mörker, och IP65-certifieringen gör att den tål både värme, kyla, vind och vatten. Med vidvinkel PIR-rörelsessensorn säkerställer man att ingen rörelse går igenom utan att du märker det. Google Assistant Arlo är kompatibelt med Google Assistant, vilket gör att du kan använda röststyrning för dina Arlo-kameror. Be Google att livestreama från en viss kamera på din TV - snabbt, smidigt och praktiskt.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Övervakningskamera 3,5 2 2990 SEK 2990 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Övervakningskamera