Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Övervakningssystem med basstation och 4 HDR-kameror

Arlo Pro 3 - 4 Wire-Free Cameras (VMS4440P-100EUS)

  Art.nr: 1009827
  • 1440p 2K-kameror
  • Tvåvägskommunikation
  • IP65-certifiering
  • Färgmörkerseende
  • Uppladdningsbara batterier
8 390:-

Delbetala från 738:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Rekommenderad i oberoende tester

Klicka på länkarna för att läsa mer om respektive utlåtande i olika tester.

Arlo Pro 3 Utmärkelser

Rekommenderad i oberoende tester

Klicka på länkarna för att läsa mer om respektive utlåtande i olika tester.

Arlo Pro 3 Utmärkelser

Arlo Pro 3 VMS4440P innehåller fyra övervakningskameror som filmar i HDR med otrolig 2K-upplösning, samt en basstation som är hjärtat i övervakningssystemet - ett perfekt startpaket för att komma igång med din smarta övervakning. Basstationen ansluts till din router och kommunicerar sedan med kamerorna genom ditt WiFi, kamerorna är med andra ord helt trådlösa och kan därmed placeras precis där du vill ha dom. Du kan även se vad kamerorna filmar i realtid och få notiser när dom upptäcker rörelse. Arlo Pro 3 har en diskret och stilren design och är konstruerad för att passa in i din vardag. Du kan själv välja att montera kameran med det medföljande magnetiska fästet eller att placera den på en plan yta, på så vis kan du övervaka det du vill övervaka.

Skillnaden mellan Arlo Pro 2 och Arlo Pro 3 är främst att Pro 3 ger otroligt bra bild genom att filma i 2K HDR, dessutom har Pro 3 färgmörkerseende, som ger ännu bättre bilder i sämre ljus. Precis som föregångaren Pro 2 kan du skapa "aktivitets-zoner" i appen som gör att kameran håller ett extra öga när ljud och rörelser inträffar på vissa ställen, ex. vid dörren, baksidan av huset eller garaget.

Look Back-funktion

Arlo Pro 3 har både ljud och rörelsedetektion, när kameran upptäcker ljud eller rörelse skickas en notis till din smartphone och du kan i realtid se vad kameran filmar. Look Back-funktionen innebär att kameran sparar de 3 sekunder av videon som inträffar innan kameran upptäckt en rörelse eller ljud, så att du får en komplett bild av vad som har hänt. Look Back-funktionen är endast tillgänglig när kameran är ansluten till en strömkabel.

Arlo Pro 3

HDR-kamera med 2K-upplösning och färgmörkerseende

Kamerorna i Arlo Pro 3 filmar i HDR med 2K-upplösning som ger otroligt bra bild, kamerorna har dessutom färgmörkerseende, som gör att du ser färg även när det är som mörkast på natten. Färgmörkerseendet resulterar i att bilden blir bättre i mörkerseende så att du kan se fler detaljer i när det är mörkt ute, något som kan vara avgörande om du får oinbjudna gäster. Arlo Pro 3's kamera har en visningsvinkel på hela 160 grader, som gör att kameran fångar upp ett stort område, oavsett var den är placerad. 

Arlo Pro 3 mörkerseende

Kameran är även utrustad med en inbyggd spotlight som lyser när kameran känner av rörelse när det är mörkt. Spotlighten lyser upp och du får en bättre bild men den fungerar även avskräckande.

Tvåvägskommunikation

Kamerorna har tvåvägskommunikation vilket innebär att du kan kommunicera med den som är på andra sidan av kameran. Kanske väntar du besök som dyker upp innan du kommer hem, eller en paketleverans? Visst hade det varit skönt att kunna kommunicera med personen direkt, genom kameran och din smartphone? Säg till fraktbolaget att paketet kan lämnas vid dörren, eller berätta för gästen att nyckeln ligger i blomkrukan och att du är hemma om en timma. Du kan även prata lugnande till ditt husdjur, eller kanske säga åt det att inte vara i soffan. Givetvis kan du använda tvåvägskommunikationen för att skrämma bort objudna gäster - kanske viktigaste av allt. 

Arlo Pro 3 Tvåvägskommunikation

Arlo Pro 3 passar lika bra på företaget som hemma

Arlo Pro 3 passar lika bra i ditt hem som på företaget. Kamerorna som filmar i HDR med 2K-upplösning ger en mycket skarp bild och videorna moln-sparas i 30 dagar, vilket ger dig goda förutsättningar för att gå tillbaka och se på specifika tillfällen. De trådlösa kamerorna är även små och diskreta, vilket gör att du med fördel kan placera dom inne på ett kontor för att se om någon kommer in när du inte är där. 

Du kan även använda övervakningskamerorna för att se när du får större leveranser. Genom att placera kameran vid din lastbrygga, kan du och din personal få notiser i era smartphones och se när leverantörer kommer för att lämna av gods, på så vis kan du och din personal arbeta med annat och behöver inte stå och invänta leveranser - tidseffektivt och praktiskt.

Arlo Pro 3 För företag

Vädertåliga övervakningskameror

Arlo Pro 3's kameror är konstruerade för att kunna användas både utomhus och inomhus och har därför tillverkats för att vara väderbeständiga. De klarar av kyla, värme, vind och vatten och har därför klassificerats med en IP65-certifiering.

IP65 innebär att kameran är både dammtät och spolsäker.

Arlo Pro 3 Väderbeständiga övervakningskameror IP65

Installeras utan hantverkare

Arlo Pro 3 har en enkel installation, självklart kan du placera ut kameran på en plan yta utan att montera fast den, på så vis kan du flytta den mellan olika rum när och hur du vill. Men vissa platser kräver ändå montering med magnetfästet, till exempel om du vill ha kameran på en vägg för att kunna få med en större yta, eller kunna filma utomhus. Kameran har ett magnetfäste som du skruvar fast där du vill ha kameran, kameran sitter sedan fast på fästet med två magneter, vilket gör att du enkelt kan ta ner den för underhåll och laddning. Arlo pro 3 är även kompatibelt med samtliga Arlo Ultra-tillbehör, så att du kan förenkla och förbättra ditt system ännu mer med batteriladdare, magnetiska fästen och laddkablar.

Google Assistant

Arlo är kompatibelt med Google Assistant, vilket gör att du kan använda röststyrning för dina Arlo-kameror. Be Google att livestreama från en viss kamera på din TV - snabbt, smidigt och praktiskt. 

Arlo Pro 3 kompatibel med Google Assistant