Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös extrakamera som filmar i HD

Arlo Pro VMC4030

  Art.nr: 240243
 • Uppladdningsbara batterier
 • Mörkerseende
 • IP65-certifiering
 • Tvåvägskommunikation
 • Kompatibel med alla Arlo-stationer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Netgear Arlo Pro VMC4030 är en trådlös övervakningskamera som bland annat utrustats med tvåvägskommunikation, uppladdningsbart batteri och IP65-certifiering för allvädersbruk. Du får dessutom tillgång till mörkerseende, vilket betyder att du kan ha översikt även om det skulle vara mörkt ute.

Arlo Pro VMC4030 kan precis som sin föregångare installeras helt trådlöst. Nytt i den här versionen är det uppladdningsbara batteriet som gör kameran väldigt flexibel vid installation. Det går även att använda kameran med konstant drift via mikro USB-kabel. Du kan även koppla in en lagringsenhet för att spara och ta del av det inspelade materialet i efterhand.

Snabb och smidig installation

För att komma igång synkar du en basenhet till kameran, som är kompatibel både med Arlo Pro och tidigare Arlo-stationer. Sen är det bara att sätta upp kameran där du vill ha den. Det smarta fästet som ingår består av en magnetisk kula som du sätter upp där du vill ha kameran, sen är det bara att sätta dit kameran och låta magneten hålla den på plats. Kameran kan även placeras på valfri plan yta tack vare dess platta botten. Eftersom kameran är trådlös och IP65-klassificerad kan du placera den precis var du vill. När batteriet är på väg att ta slut är det bara att plocka ned kameran och ansluta en micro-USB-kabel för att ladda batteriet på nytt. Arlo Pro kan laddas med micro-USB med 9V/1.1A (fast charging) och 5.0V/1.3A (standard charging).

Hög kvalitet och vädertålig

VMC4030 Arlo Pro levererar hög kvalitet och kan filma i HD, och den inbyggda högtalaren med tvåvägskommunikation gör att du både kan lyssna och prata genom kameran från din smarta mobilenhet. Tack vare mörkerseende kan kameran filma i mörker, och IP65-certifieringen gör att den tål både värme, kyla, vind och vatten. 

Google Assistant

Arlo är kompatibelt med Google Assistant, vilket gör att du kan använda röststyrning för dina Arlo-kameror. Be Google att livestreama från en viss kamera på din TV - snabbt, smidigt och praktiskt. 

Titta även på

Full-HD-video

(5 st)
 • 1080p Full HD-kamera
 • Trådlös
 • Mörkerseende

2 389:-

Titta även på

Full-HD-video

(5 st)
 • 1080p Full HD-kamera
 • Trådlös
 • Mörkerseende

2 389:-

240243 Arlo Arlo Pro VMC4030 VMC4030-100EUS Netgear Arlo Pro VMC4030 är en trådlös övervakningskamera som bland annat utrustats med tvåvägskommunikation, uppladdningsbart batteri och IP65-certifiering för allvädersbruk. Du får dessutom tillgång till mörkerseende, vilket betyder att du kan ha översikt även om det skulle vara mörkt ute.Arlo Pro VMC4030 kan precis som sin föregångare installeras helt trådlöst. Nytt i den här versionen är det uppladdningsbara batteriet som gör kameran väldigt flexibel vid installation. Det går även att använda kameran med konstant drift via mikro USB-kabel. Du kan även koppla in en lagringsenhet för att spara och ta del av det inspelade materialet i efterhand. Snabb och smidig installation För att komma igång synkar du en basenhet till kameran, som är kompatibel både med Arlo Pro och tidigare Arlo-stationer. Sen är det bara att sätta upp kameran där du vill ha den. Det smarta fästet som ingår består av en magnetisk kula som du sätter upp där du vill ha kameran, sen är det bara att sätta dit kameran och låta magneten hålla den på plats. Kameran kan även placeras på valfri plan yta tack vare dess platta botten. Eftersom kameran är trådlös och IP65-klassificerad kan du placera den precis var du vill. När batteriet är på väg att ta slut är det bara att plocka ned kameran och ansluta en micro-USB-kabel för att ladda batteriet på nytt. Arlo Pro kan laddas med micro-USB med 9V/1.1A (fast charging) och 5.0V/1.3A (standard charging). Hög kvalitet och vädertålig VMC4030 Arlo Pro levererar hög kvalitet och kan filma i HD, och den inbyggda högtalaren med tvåvägskommunikation gör att du både kan lyssna och prata genom kameran från din smarta mobilenhet. Tack vare mörkerseende kan kameran filma i mörker, och IP65-certifieringen gör att den tål både värme, kyla, vind och vatten.  Google Assistant Arlo är kompatibelt med Google Assistant, vilket gör att du kan använda röststyrning för dina Arlo-kameror. Be Google att livestreama från en viss kamera på din TV - snabbt, smidigt och praktiskt.  Övervakningskamera 1890 SEK 1890 NewCondition Discontinued
 1. Smarta Hem
 2. Övervakningskamera