Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Paket med basstation och trådlös övervakningskamera

Arlo Pro VMS4130

  Art.nr: 240245
 • 720p HD-kamera
 • Mörkerseende
 • Tvåvägskommunikation
 • IP65-certifiering
 • Uppladdningsbara batterier

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Arlo Pro VMS4130 är ett startpaket som ger tillgång till allt det du behöver för att komma igång med din smarta övervakning. Basstationen är hjärnan och hjärtat i systemet och kopplas in till din router. Genom denna får du full kontroll över din kamera som följer med i paketet. Vid behov går det även att komplettera med fler kameror, allt efter att ditt behov kan öka. Den trådlösa övervakningskameran ger dig förutom väldigt bra bild- och ljudupptagning även: tvåvägskommunikation, uppladdningsbart batteri och IP65-certifiering för utomhusbruk.

Kameran kan precis som sin föregångare installeras helt trådlöst. Nytt i den här versionen är det uppladdningsbara batteriet som gör kameran väldigt flexibel vid installation. Det år även att använda kameran med konstant drift via mikro USB-kabel. Genom att koppla in en lagringsenhet kan du spara och ta del av det inspelade materialet i efterhand.

Snabb och smidig installation

För att komma igång synkar du basenheten till kameran, som är kompatibel både med Arlo Pro och tidigare Arlo-produkter. Sen är det bara att sätta upp kameran där du vill ha den. Det smarta fästet som ingår består av en magnetisk kula som du sätter upp där du vill ha kameran, sen är det bara att sätta dit kameran och låta magneten hålla den på plats. Kameran kan även placeras på valfri plan yta tack vare dess platta botten.

Hög kvalitet och vädertålig

Kameran levererar hög kvalitet och kan filma i HD, och den inbyggda 2-vägs högtalaren gör att du både kan lyssna och prata genom kameran från din smarta mobilenhet. Tack vare mörkerseende kan kameran filma i mörker, och IP65-certifieringen gör att den tål både värme, kyla, vind och vatten.

Google Assistant

Arlo är kompatibelt med Google Assistant, vilket gör att du kan använda röststyrning för dina Arlo-kameror. Be Google att livestreama från en viss kamera på din TV - snabbt, smidigt och praktiskt. 

Specifikation

 • IP65
 • Mått kamera: 49 x 51 x 79 mm
 • Mått basstation: 175 x 127 x 59 mm
 • Vikt: 0,31 Kg
 • Synfältsvinkel: (horisontal)130°
240245 Arlo Arlo Pro VMS4130 VMS4130-100EUS Arlo Pro VMS4130 är ett startpaket som ger tillgång till allt det du behöver för att komma igång med din smarta övervakning. Basstationen är hjärnan och hjärtat i systemet och kopplas in till din router. Genom denna får du full kontroll över din kamera som följer med i paketet. Vid behov går det även att komplettera med fler kameror, allt efter att ditt behov kan öka. Den trådlösa övervakningskameran ger dig förutom väldigt bra bild- och ljudupptagning även: tvåvägskommunikation, uppladdningsbart batteri och IP65-certifiering för utomhusbruk. Kameran kan precis som sin föregångare installeras helt trådlöst. Nytt i den här versionen är det uppladdningsbara batteriet som gör kameran väldigt flexibel vid installation. Det år även att använda kameran med konstant drift via mikro USB-kabel. Genom att koppla in en lagringsenhet kan du spara och ta del av det inspelade materialet i efterhand. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Snabb och smidig installation För att komma igång synkar du basenheten till kameran, som är kompatibel både med Arlo Pro och tidigare Arlo-produkter. Sen är det bara att sätta upp kameran där du vill ha den. Det smarta fästet som ingår består av en magnetisk kula som du sätter upp där du vill ha kameran, sen är det bara att sätta dit kameran och låta magneten hålla den på plats. Kameran kan även placeras på valfri plan yta tack vare dess platta botten. Hög kvalitet och vädertålig Kameran levererar hög kvalitet och kan filma i HD, och den inbyggda 2-vägs högtalaren gör att du både kan lyssna och prata genom kameran från din smarta mobilenhet. Tack vare mörkerseende kan kameran filma i mörker, och IP65-certifieringen gör att den tål både värme, kyla, vind och vatten. Google Assistant Arlo är kompatibelt med Google Assistant, vilket gör att du kan använda röststyrning för dina Arlo-kameror. Be Google att livestreama från en viss kamera på din TV - snabbt, smidigt och praktiskt.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Specifikation IP65Mått kamera: 49 x 51 x 79 mmMått basstation: 175 x 127 x 59 mmVikt: 0,31 KgSynfältsvinkel: (horisontal)130° Övervakningskamera 3,8 8 2190 SEK 2190 NewCondition Discontinued
 1. Smarta Hem
 2. Övervakningskamera