Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Paket med basstation och två övervakningskameror

Arlo Pro VMS4230

  Art.nr: 242918
 • Kvalitativa, trådlösa kameror
 • Uppladdningsbara batterier
 • IP65-certifiering
 • Tvåvägskommunikation
 • Mörkerseende

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Netgear Arlo Pro VMS4230 är ett startpaket som ger tillgång till allt det du behöver för att komma igång med din smarta övervakning. Du får två kameror samt basstationen som är hjärnan och hjärtat i systemet, och kopplas in till din router. Genom denna får du full kontroll över dina kameror som följer med i paketet. Vid behov går det även att komplettera med fler kameror, allt efter att ditt behov kan öka. De trådlösa övervakningskamerorna ger dig förutom väldigt bra bild- och ljudupptagning även: tvåvägskommunikation, uppladdningsbart batteri och IP65-certifiering för utomhusbruk.

Kamerorna kan precis som sin föregångare installeras helt trådlöst. Nytt i den här versionen är det uppladdningsbara batteriet som gör kameran väldigt flexibel vid installation. Det går även att använda dem med konstant drift via mikro-USB-kabel. Genom att koppla in en lagringsenhet kan du spara och ta del av det inspelade materialet i efterhand.

Snabb och smidig installation

För att komma igång synkar du basenheten till kamerorna, som är kompatibel både med Arlo Pro och tidigare Arlo-produkter. Sen är det bara att sätta upp dem där du vill ha den. Det smarta fästet som ingår består av en magnetisk kula som du sätter upp där du vill ha kameran, sen är det bara att sätta dit kameran och låta magneten hålla den på plats. Kamerorna kan även placeras på valfri plan yta tack vare dess platta botten.

Hög kvalitet och vädertålig

Kamerorna levererar hög kvalitet och kan filma i HD, och den inbyggda 2-vägs högtalaren gör att du både kan lyssna och prata genom kamerorna från din smarta mobilenhet. Tack vare mörkerseende kan dem filma i mörker, och IP65-certifieringen gör att de tål både värme, kyla, vind och vatten.

Google Assistant

Arlo är kompatibelt med Google Assistant, vilket gör att du kan använda röststyrning för dina Arlo-kameror. Be Google att livestreama från en viss kamera på din TV - snabbt, smidigt och praktiskt. 

Specifikation

 • IP65
 • Mått kamera: 49 x 51 x 79 mm
 • Mått basstation: 175 x 127 x 59 mm
 • Vikt: 0,31 Kg
 • Synfältsvinkel: (horisontal)130°

Titta även på

(2 st)
 • 1080p Full HD-kameror
 • Tvåvägskommunikation
 • IP65-certifiering

4 989:-

Titta även på

(2 st)
 • 1080p Full HD-kameror
 • Tvåvägskommunikation
 • IP65-certifiering

4 989:-

242918 Arlo Arlo Pro VMS4230 VMS4230-100EUS Netgear Arlo Pro VMS4230 är ett startpaket som ger tillgång till allt det du behöver för att komma igång med din smarta övervakning. Du får två kameror samt basstationen som är hjärnan och hjärtat i systemet, och kopplas in till din router. Genom denna får du full kontroll över dina kameror som följer med i paketet. Vid behov går det även att komplettera med fler kameror, allt efter att ditt behov kan öka. De trådlösa övervakningskamerorna ger dig förutom väldigt bra bild- och ljudupptagning även: tvåvägskommunikation, uppladdningsbart batteri och IP65-certifiering för utomhusbruk. Kamerorna kan precis som sin föregångare installeras helt trådlöst. Nytt i den här versionen är det uppladdningsbara batteriet som gör kameran väldigt flexibel vid installation. Det går även att använda dem med konstant drift via mikro-USB-kabel. Genom att koppla in en lagringsenhet kan du spara och ta del av det inspelade materialet i efterhand. Snabb och smidig installation För att komma igång synkar du basenheten till kamerorna, som är kompatibel både med Arlo Pro och tidigare Arlo-produkter. Sen är det bara att sätta upp dem där du vill ha den. Det smarta fästet som ingår består av en magnetisk kula som du sätter upp där du vill ha kameran, sen är det bara att sätta dit kameran och låta magneten hålla den på plats. Kamerorna kan även placeras på valfri plan yta tack vare dess platta botten. Hög kvalitet och vädertålig Kamerorna levererar hög kvalitet och kan filma i HD, och den inbyggda 2-vägs högtalaren gör att du både kan lyssna och prata genom kamerorna från din smarta mobilenhet. Tack vare mörkerseende kan dem filma i mörker, och IP65-certifieringen gör att de tål både värme, kyla, vind och vatten. Google Assistant Arlo är kompatibelt med Google Assistant, vilket gör att du kan använda röststyrning för dina Arlo-kameror. Be Google att livestreama från en viss kamera på din TV - snabbt, smidigt och praktiskt.  Specifikation IP65Mått kamera: 49 x 51 x 79 mmMått basstation: 175 x 127 x 59 mmVikt: 0,31 KgSynfältsvinkel: (horisontal)130° Övervakningskamera 4,8 22 4290 SEK 4290 NewCondition Discontinued
 1. Smarta Hem
 2. Övervakningskamera