Arlo Ultra 4K - 1 Wire-Free Camera VMS5140 - Övervakningspaket med en 4K UHD-kamera och basstation
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Övervakningspaket med en 4K UHD-kamera och basstation

Arlo Ultra 4K - 1 Wire-Free Camera VMS5140

  Art.nr: 1007938
  • 2160p 4K-kamera
  • Både inomhus- och utomhusbruk
  • 180° panoramavy
  • Tvåvägskommunikation
  • Trådlös kamera
3 990:-

Delbetala från 372:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Arlo Ultra 4K är ett startpaket med allt du behöver för att sätta upp och komma igång med din smarta kameraövervakning. Med basstationen, som är hjärtat och hjärnan, och en kamera i 4K UHD, har du grunden för att påbörja ditt nya liv med smart övervakning. Genom basstationen, som kopplas in i din router, får du full kontroll över kameran och du kan enkelt komplettera din övervakning med fler kameror - om du skulle vilja. Kameran som medföljer filmar i 4K UHD och har en upplösning på 3460x2160p vilket ger otroligt skarpa och tydliga bilder, det gör att kameran även fångar små detaljer. Övervakningskameran är trådlös och förutom att den ger väldigt bra bild- och ljudupptagning, har den även en tvåvägskommunikation, uppladdningsbart batteri och IP65-certifiering.

Vidvinkel utan fisheye-effekt

Medan övervakningskameror generellt är kända för att ha dålig bild och upplösning, levererar Arlo Ultra kamera högupplösta bilder i 4K HDR. Dessutom ger kameran ett 180-gradigt vidvinkel, utan den klassiska fisheye-upplevelsen, som gör att du får en bättre överblick över området.

Arlo Ultra 4K vidvinkel

Bra val - PC För Alla

Arlo Ultra 4K har fått riktigt bra betyg från PC För Alla, som har gett Ultra 4K "Bra Val".

Arlo Ultra är en fantastiskt bra kamera med utmärkt bild och funktionsrik men samtidigt lättanvänd app. 

Trots det enkla och användarvänliga gränssnittet är Arlo Ultra väldigt funktionsrik med många inställningsmöjligheter. Det går bland mycket annat exempelvis att välja om bildkvalitet eller batteritid ska prioriteras, vilken ljusstyrka man vill ha och om bildvinkeln ska vara 120, 155 eller 180 grader.

Läs hela recensionen här

Arlo Ultra PC För Alla Bra Val

Trådlös övervakning

Arlo Ultra 4K har en trådlös kamera för att underlätta placeringen av kameran. Du kan enkelt placera kameran där du vill - och behöver. Kameran är IP65-klassificerad och konstruerade för att stå emot alla typer av väderförhållanden: regn, slask eller snö spelar ingen roll.  

Avskräckande strålkastare

Kameran har inbyggda strålkastare med rörelseaktivering, för att skrämma bort oinbjudna gäster, men även för att lysa upp för dig när du kommer hem efter mörkret fallit. Arlo Ultra 4K är även utrustad med mörkerseende i färg, för en bättre bild.

Högtalare med alarm

Kameran är utrustad med högtalare som, förutom att du kan kommunicera genom dem, kan utge ett högt alarm för att skrämma bort eventuella inbrottstjuvar. Du kan själv ange om alarmet ska ljuda per automatik eller om du själv ska utlösa det från din telefon, när du ser att du har fått objudna gäster.

Apple HomeKit, Google Assistant eller Amazon Alexa

Med Arlo Ultra spelar det ingen roll om du har Apple HomeKit, Google Assistant eller Amazon Alexa. Arlo Ultra är nu kompatibelt med alla tre.

Så du kan be Siri, Google eller Alexa att visa livesändningar från en specifik kamera på din TV, eller se ett klipp från när kameran aktiverats av rörelse.