Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlöst övervakningssystem med basstation och 1 kamera

Arlo VMS3130

  Art.nr: 215153
  • Trådlös & väderbeständig HD-kamera
  • Enkel installation & användning
  • 1st HD-kamera med night vision
  • Justerbara rörelsesensorer
  • Möjlighet att utöka med fler kameror

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trådlöst övervakningssystem med batteridriven kamera 

Netgear Arlo ger dig nya generationens övervakningssystem. I detta paket får du en helt trådlös, väderbeständig kamera som drivs av CR123 batterier med en otrolig kapacitet på upp till 6 månader, samt en basstation som kopplas till ditt nätverk. Med mängder av smarta- och lätthanterliga funktioner är Netgear Arlo ett perfekt system i det smarta hemmet. Kom åt ditt Arlo-system vart du än befinner dig och med vilken enhet du än använder. Bygg ut systemet med fler kameror för att övervaka hela hemmet eller dela videoklipp med andra via molnlagringen, Arlo är det nya smarta övervakningssystemet för hela ditt hem. Kameran kan användas trådlöst och befinna sig långt ifrån basenheten (upp till 90 meter (fri sikt).

100% trådlös kamera med enkel installation

Du installerar Arlo genom att koppla in basstationen till ditt befintliga hemnätverk.  Att sätta igång med ditt Arlo-system är väldigt enkelt bara koppla in och du är igång på ett par minuter. Vill du även använda surfplatta och mobil laddar du enkelt ner Arlo-appen på Google play eller Appstore. 

Bygg ut systemet med fler kameror och på så vis få ett komplett kamerasystem för hela hemmet och trädgården. Med Arlo har du inga begränsningar, kamerorna är helt utan kablar och har en IP65-klassificering vilket innebär att de är helt väderbeständiga. Detta göra att du kan hålla koll även utomhus i vått och torrt.

Netgear arlo utomhus

Kamerans unika design gör att du enkelt kan ställa den stående i bokhyllan, på plant underlag eller fästa den i taket med medföljande magnetfäste.

netgear arlo bokhylla

Inställningsbara rörelsesensorer

Din Arlo-kamera känner av rörelser och du kan ställa in sensitiviteten på sensorn beroende på vart och hur du placerat kameran. Du bestämmer gränserna på hur ditt Arlo-system skall agera.

Molnlagring av videoklipp

Titta på dina videoklipp du spelat in. Du kan även dela dina videoupptagningar med andra med hjälp av Arlos molnlagring.


Paketet innehåller

1st 100% Trådlös och väderbeständig HD kamera med Night Vision stöd
1st Smart Home Basstation med strömadapter
1st Ethernetkabel
1st Magnetfäste för kameran
2st skruvar till fästen
4st Lithium CR123 batterier
1st Snabbstartsguide
1st Fönsterdekal

Netgear Arlo kamera
215153 Arlo Arlo VMS3130 VMS3130-100EUS Trådlöst övervakningssystem med batteridriven kamera  Netgear Arlo ger dig nya generationens övervakningssystem. I detta paket får du en helt trådlös, väderbeständig kamera som drivs av CR123 batterier med en otrolig kapacitet på upp till 6 månader, samt en basstation som kopplas till ditt nätverk. Med mängder av smarta- och lätthanterliga funktioner är Netgear Arlo ett perfekt system i det smarta hemmet. Kom åt ditt Arlo-system vart du än befinner dig och med vilken enhet du än använder. Bygg ut systemet med fler kameror för att övervaka hela hemmet eller dela videoklipp med andra via molnlagringen, Arlo är det nya smarta övervakningssystemet för hela ditt hem. Kameran kan användas trådlöst och befinna sig långt ifrån basenheten (upp till 90 meter (fri sikt). 100% trådlös kamera med enkel installation Du installerar Arlo genom att koppla in basstationen till ditt befintliga hemnätverk.  Att sätta igång med ditt Arlo-system är väldigt enkelt bara koppla in och du är igång på ett par minuter. Vill du även använda surfplatta och mobil laddar du enkelt ner Arlo-appen på Google play eller Appstore.  Bygg ut systemet med fler kameror och på så vis få ett komplett kamerasystem för hela hemmet och trädgården. Med Arlo har du inga begränsningar, kamerorna är helt utan kablar och har en IP65-klassificering vilket innebär att de är helt väderbeständiga. Detta göra att du kan hålla koll även utomhus i vått och torrt. Kamerans unika design gör att du enkelt kan ställa den stående i bokhyllan, på plant underlag eller fästa den i taket med medföljande magnetfäste. Inställningsbara rörelsesensorer Din Arlo-kamera känner av rörelser och du kan ställa in sensitiviteten på sensorn beroende på vart och hur du placerat kameran. Du bestämmer gränserna på hur ditt Arlo-system skall agera. Molnlagring av videoklipp Titta på dina videoklipp du spelat in. Du kan även dela dina videoupptagningar med andra med hjälp av Arlos molnlagring. Paketet innehåller 1st 100% Trådlös och väderbeständig HD kamera med Night Vision stöd1st Smart Home Basstation med strömadapter1st Ethernetkabel1st Magnetfäste för kameran2st skruvar till fästen4st Lithium CR123 batterier1st Snabbstartsguide1st Fönsterdekal Övervakningskamera 4,7 4 1590 SEK 1590 NewCondition Discontinued
  1. Smarta Hem
  2. Övervakningskamera