Trådlöst övervakningssystem med basstation och 2 kameror

Arlo VMS3230

  Art.nr: 215151
  • Trådlösa & väderbeständiga HD-kameror
  • Enkel installation och användning
  • 2st HD-kameror med night vision
  • Inställningsbara rörelsesensorer
  • Möjlighet att utöka med fler kameror

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trådlöst övervakningssystem med batteridrivna kameror 

Netgear Arlo är den nya generationens övervakningssystem. I detta paket får du två stycken helt trådlösa, väderbeständiga kameror som drivs av CR123 batterier och har en otrolig kapacitet på upp till 6 månader, samt en basstation som kopplas till ditt hemnätverk. Med mängder av smarta och lätthanterliga funktioner är Netgear Arlo ett perfekt system i det smarta hemmet. Kom åt ditt Arlo-system vart du än befinner dig och med vilken enhet du än använder. Bygg ut systemet med fler kameror för att övervaka hela hemmet eller dela videoklipp med andra via molnlagringen, Arlo är det nya smarta övervakningssystemet för ditt hem. 

100% trådlösa kameror med enkel installation

Du installerar Arlo genom att koppla in basstationen till ditt befintliga hemnätverk.  Att sätta igång med ditt Arlo-system är väldigt enkelt bara koppla in och du är igång på ett par minuter. Vill du även använda surfplatta och mobil laddar du enkelt ner Arlo-appen på Google play eller Appstore. 

Bygg ut systemet med fler kameror och på så vis få ett komplett kamerasystem för hela hemmet och trädgården. Med Arlo har du inga begränsningar, kamerorna är helt utan kablar och helt väderbeständiga. Detta göra att du kan hålla koll även utomhus i vått och torrt.

netgear arlo utomhus

Kamerans unika design gör att du enkelt kan ställa den stående i bokhyllan, på plant underlag eller fästa den i taket med medföljande magnetfäste.

netgear arlo i bokhylla

Inställningsbara Rörelsesensorer

Dina Arlo-kameror känner av rörelser och du kan ställa in sensitiviteten på sensorerna beroende på vart och hur du placerat kamerorna. Du bestämmer gränserna på hur ditt Arlo-system skall agera.

Molnlagring av videoklipp

Titta på dina videoklipp du spelat in. Du kan även dela dina videoupptagningar med andra med hjälp av Arlos molnlagring.


Paketet innehåller

2st 100% Trådlösa och väderbeständiga HD kameror med Night Vision stöd
1st Smart Home Basstation med strömadapter
1st Ethernetkabel
2st Magnet kamerafästen
2st skruvar till fästen
8st Lithium CR123 batterier
1st Snabbstartsguide
1st Fönsterdekal

Netgear Arlo
215151 Arlo Arlo VMS3230 VMS3230-100EUS Trådlöst övervakningssystem med batteridrivna kameror  Netgear Arlo är den nya generationens övervakningssystem. I detta paket får du två stycken helt trådlösa, väderbeständiga kameror som drivs av CR123 batterier och har en otrolig kapacitet på upp till 6 månader, samt en basstation som kopplas till ditt hemnätverk. Med mängder av smarta och lätthanterliga funktioner är Netgear Arlo ett perfekt system i det smarta hemmet. Kom åt ditt Arlo-system vart du än befinner dig och med vilken enhet du än använder. Bygg ut systemet med fler kameror för att övervaka hela hemmet eller dela videoklipp med andra via molnlagringen, Arlo är det nya smarta övervakningssystemet för ditt hem.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 100% trådlösa kameror med enkel installation Du installerar Arlo genom att koppla in basstationen till ditt befintliga hemnätverk.  Att sätta igång med ditt Arlo-system är väldigt enkelt bara koppla in och du är igång på ett par minuter. Vill du även använda surfplatta och mobil laddar du enkelt ner Arlo-appen på Google play eller Appstore.  Bygg ut systemet med fler kameror och på så vis få ett komplett kamerasystem för hela hemmet och trädgården. Med Arlo har du inga begränsningar, kamerorna är helt utan kablar och helt väderbeständiga. Detta göra att du kan hålla koll även utomhus i vått och torrt. Kamerans unika design gör att du enkelt kan ställa den stående i bokhyllan, på plant underlag eller fästa den i taket med medföljande magnetfäste. Inställningsbara Rörelsesensorer Dina Arlo-kameror känner av rörelser och du kan ställa in sensitiviteten på sensorerna beroende på vart och hur du placerat kamerorna. Du bestämmer gränserna på hur ditt Arlo-system skall agera. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Molnlagring av videoklipp Titta på dina videoklipp du spelat in. Du kan även dela dina videoupptagningar med andra med hjälp av Arlos molnlagring. Paketet innehåller 2st 100% Trådlösa och väderbeständiga HD kameror med Night Vision stöd1st Smart Home Basstation med strömadapter1st Ethernetkabel2st Magnet kamerafästen2st skruvar till fästen8st Lithium CR123 batterier1st Snabbstartsguide1st Fönsterdekal Övervakningskamera 3,7 28 2690 SEK 2690 NewCondition Discontinued
  1. Smarta Hem
  2. Övervakningskamera