Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Övervakningskamera med WiFi och 180° synfält

D-Link DCS-2670L Full HD 180-Degree Outdoor Wi-Fi Camera

  Art.nr: 1002325
 • Full HD 1080p vidvinkel
 • 802.11n/g/b WiFi
 • Nätverksport
 • microSD/SDHC/SDXC-plats
 • Mörkerseende

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

D-Link DCS-2670L är en övervakningskamera som hjälper dig med din trygghet både i och utanför hemmet. Med ett vädertåligt yttre som klarar lite tuffare omständigheter och en bra högupplöst vidvinkel får du en överblick på ytan du vill ha koll på.

Med en 180 ° Full HD utomhuskamera med WiFi kan du övervaka din entré, trädgård eller andra utomhusytor oavsett väder. Utrustad med ett IP65-märkt chassi för att klara både damm, regn och snö med ett  är det robust nog för att hålla koll runt om ditt hem i både ur och skur.

Den klara, ljusa, Full HD-upplösta ultravidvinkellinsen ger dig ett 180 ° synfält, så att du kan övervaka ett helt rum eller hela främre eller bakre trädgården utanför ditt hem med bara en kamera.

Mörkerseende

Sov lugnt med vetskapen att kameran kan se i mörkret på upp till 10 meter så att du kan övervaka ditt hem även i totalt mörker. Du varnas omedelbart om kameran upptäcker rörelse och vet vad som händer dygnet runt.

Titta live

Upptäck exakt vad som händer i eller runt ditt hem på ett ögonblick. Live-streama eller spela in övervakningskameran direkt från din smartphone eller surfplatta med mydlink-appen eller via en webbläsare på din dator, var du än befinner dig i världen.

Du får omedelbara pushmeddelanden till din smartphone och/eller surfplatta när kameran upptäcker rörelse och dessutom börjar kameran spela in och skickar innehållet till din e-post så att du kan titta i efterhand.

Titta även på

Sirén och tvåvägskommunikation

(5 st)
 • Full HD-upplösning
 • Spela in och dela material
 • Inbyggd siren

1 289:-

Titta även på

Sirén och tvåvägskommunikation

(5 st)
 • Full HD-upplösning
 • Spela in och dela material
 • Inbyggd siren

1 289:-

D-Link D-Link DCS-2670L Full HD 180-Degree Outdoor Wi-Fi Camera DCS-2670L D-Link DCS-2670L är en övervakningskamera som hjälper dig med din trygghet både i och utanför hemmet. Med ett vädertåligt yttre som klarar lite tuffare omständigheter och en bra högupplöst vidvinkel får du en överblick på ytan du vill ha koll på. Med en 180 ° Full HD utomhuskamera med WiFi kan du övervaka din entré, trädgård eller andra utomhusytor oavsett väder. Utrustad med ett IP65-märkt chassi för att klara både damm, regn och snö med ett  är det robust nog för att hålla koll runt om ditt hem i både ur och skur. Den klara, ljusa, Full HD-upplösta ultravidvinkellinsen ger dig ett 180 ° synfält, så att du kan övervaka ett helt rum eller hela främre eller bakre trädgården utanför ditt hem med bara en kamera. Mörkerseende Sov lugnt med vetskapen att kameran kan se i mörkret på upp till 10 meter så att du kan övervaka ditt hem även i totalt mörker. Du varnas omedelbart om kameran upptäcker rörelse och vet vad som händer dygnet runt. Titta live Upptäck exakt vad som händer i eller runt ditt hem på ett ögonblick. Live-streama eller spela in övervakningskameran direkt från din smartphone eller surfplatta med mydlink-appen eller via en webbläsare på din dator, var du än befinner dig i världen. Du får omedelbara pushmeddelanden till din smartphone och/eller surfplatta när kameran upptäcker rörelse och dessutom börjar kameran spela in och skickar innehållet till din e-post så att du kan titta i efterhand. Övervakningskamera 3,2 4 1689 SEK 1689 NewCondition InStock
 1. Smarta Hem
 2. Övervakningskamera