Vädertålig HD-kamera för enkel övervakning

D-Link DCS-4701E

  Art.nr: 239001
  • HD-upplösning
  • Tål väder och vind (IP66)
  • Ser 30 meter i mörker
  • Brusreducering
  • Enkel att installera

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

D-Link DCS-4701E är en kvalitativ övervakningskamera som är professionellt utrustad med en HD-kamera, och är enkel att installera samt integrera i ett prisvärt övervakningssystem. Kameran fångar filmer i färg, även i mycket svagt ljus. Med en inbyggd IR-strålkastare kan DCS-4701E se upp till 30 meter i totalt mörker. Enheten är tål väder och vind (IP66), så att den klarar av alla ogynnsamma väderförhållanden.

Robust och enkel

DCS-4701E ger dig helt enkelt en fullt utrustad HD videoövervakning, som samtidigt är enkel att installera. Du kan spela in video utan extra programvara eller utrustning. Samt att kameran är väder och vandalsäker, för att möta tuffa miljöer.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

239001 D-Link D-Link DCS-4701E DCS-4701E D-Link DCS-4701E är en kvalitativ övervakningskamera som är professionellt utrustad med en HD-kamera, och är enkel att installera samt integrera i ett prisvärt övervakningssystem. Kameran fångar filmer i färg, även i mycket svagt ljus. Med en inbyggd IR-strålkastare kan DCS-4701E se upp till 30 meter i totalt mörker. Enheten är tål väder och vind (IP66), så att den klarar av alla ogynnsamma väderförhållanden. Robust och enkel DCS-4701E ger dig helt enkelt en fullt utrustad HD videoövervakning, som samtidigt är enkel att installera. Du kan spela in video utan extra programvara eller utrustning. Samt att kameran är väder och vandalsäker, för att möta tuffa miljöer. Övervakningskamera 2,7 3 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
  1. Smarta Hem
  2. Övervakningskamera