Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt övervakningskamera med AI-persondetektering

D-Link DCS-8000LHV2

  Art.nr: 1013486
 • 1080p Full HD-kamera
 • Upp till 5 meters mörkerseende
 • För inomhusbruk
 • 138° synfält
 • Enkel installation med mydlink-appen
499:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

DCS-8000LHV2 är en kompakt men kraftfull övervakningskamera för inomhusbruk från D-Link. Den smarta kameran är utrustad med AI-assisterad persondetektering för att du endast ska få relevanta varningar, och när du väl mottager en varning till din smartphone kan du snabbt och enkelt titta in på videoströmmen för att se och höra vad som försiggår. Säkra upp ditt hem, dag som natt, med en kamera vars synfält på 138° spelas in direkt till molnet i knivskarp Full HD-upplösning i 30 fps.

Hemövervakning i äkta Full HD

Full HD-upplösning i 30 fps (bilder per sekund) ger dig video som kristallklart visar dig vad som händer i hemmet. Den högupplösta inspelningen/videostömmen har hög detaljåtergivning, så att du kan se allt du vill se ännu tydligare. Kamerans lins har dessutom ett brett synfält på 138° för att kunna täcka ännu större ytor.

Hemövervakning i äkta Full HD

Persondetektering

Med hjälp av AI-funktioner kan den smarta kameran se skillnad på personer och föremål. Detta minimerar risken för att irrelevanta varningar skickas ut, och gör att du istället bara får informationen om när rörelse som faktiskt räknas har fångats upp.

Persondetektering med hjälp av AI

Mörkerseende upp till fem meter bort

DCS-8000LHV2 har utrustats med inbyggda, infraröda lysdioder som möjliggör övervakning även under nattetid. Den infraröda belysningen gör att kameran kan se upp till 5 meter i totalt mörker, vilket gör den lämplig för övervakning av allt från ditt/dina barn till husdjur eller kontoret på natten.

Busenkel installation

Den smidiga installationen låter dig komma igång på bara några minuter. Det är bara att hämta mydlink-appen till din smartphone, ansluta kameran till ditt hemnätverk och placera den där du önskar. I appen kan administrerar du alla dina D-Link-kameror, och lägger enkelt till fler kameror om du skulle vilja utöka ditt övervakningssystem.

Rich Notifications i mydlink-appen

Dra nytta av funktioner som "Rich Notifications" som låter dig se mer av dina varningar direkt från låsskärmen. Med Rich Notifications kan du till exempel vid mottagen varning välja vad som ska göras: ifall du vill ansluta dig till videoströmmen för att se händelseförloppet i realtid eller ringa ett samtal till en förvald kontakt. Rich Notifications är framtagna för att du ska kunna agera snabbare när något händer.

Rich Notifications i mydlink-appen

Allt sparas direkt i molnet

Är du orolig över att din inspelade data ska gå förlorad? Med DCS-8000LHV2 besparas du den oron. Spela in direkt till molnet, så att även om någonting skulle hända med kameran kan du alltid titta på, eller ladda ned material bara med hjälp av din smartphone. Oavsett var du befinner dig.

I förpackningen

 • D-Link DCS-8000LHV2
 • Kameramonteringsbas
 • 2 skruvar
 • 2 väggfästen
 • Basplatta
 • Strömadapter
 • Micro-USB-kabel