Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Övervakningskamera med motoriserad tilt & panorering

D-Link DCS-8515LH

  Art.nr: 1007749
  • 720p HD-kamera
  • Panorering 340°, tilt 105°
  • Stöd för Google Assistant, Alexa och IFTTT
  • Rörelsedetektering och mörkerseende
  • Följer automatiskt objektets rörelse
799:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Övervaka ditt hem med den diskreta och kompakta övervakningskameran DCS-8515LH från D-Link. Kameran har WiFi-anslutning och filmar i HD-kvalitet samt är utrustad med motoriserad pan och tilt vilket gör att du får en fullständig överblick av stora som små rum. Förutom att detektera rörelser och ljud kan kameran även följa objektets rörelser, så att du kan följa objektet. DCS-8515LH kommer med funktioner så som: tvåvägskommunikation, rörelse- och ljuddetektering och mörkerseende upp till fem meter. 

Placera kameran på byrån, skrivbordet eller i bokhyllan och få en komplett övervakning av rummet och omedelbara notiser ifall något oväntat skulle hända. DCS-8515LH har stöd för Google Home och Alexa för enkel integrering i ditt smarta hem och med mydlink kan du lagra inspelningarna i molnet.

Övervakningskamera med motoriserad tilt & panorering

Motoriserad tilt och panorering

Med motoriserad tilt och panorering får du en fullständig övervakning av rummets alla vinklar och vrår. Övervakningskamerans panorering täcker 340° av rummet och tiltfunktionen har 105° synfält. Du styr enkelt kameran från din smartphone eller surfplatta och övervakningskameran levererar klara bilder i HD-kvalitet. Manövrera dig runt i rummet via appen och kamera roterar snabbt till önskad vinkel.

Rörelse och ljuddetektor

Rörelse- och ljuddetektor 

Kameran kan både detektera rörelser och ljud samt spåra objekt som rör sig. Du får omedelbart en notis ifall någon rör sig i kamerans synfält, även när du inte är hemma så du alltid vet vad som händer i ditt hem

Mörkerseende

Mörkerseende

Övervakningskameran är utrustad med infraröda lysdioder och detekterar rörelse på fem meters avstånd när det är mörkt vilket gör kameran perfekt för övervakning av hemmet eller kontoret på natten.

Tvåvägskommunikation

Tvåvägskommunikation

Lyssna och prata med besökaren med kamerans inbyggda mikrofon och högtalare. Perfekt för att se till att inte barnen äter sig mätta på sötsaker innan middagen eller för att skrämma iväg objudna gäster.

Kompatibel med Google Assistant och Alexa

Kompatibel med ditt smarta hem

D-Link DCS-8515LH är redo att integreras i ditt smarta hem tack vare stör för Google Assistant, Alexa och IFTTT. Du kan enkelt ge röstkommandon till din kamera och även se kamerans videouppspelning på kompatibla enheter.

Lagra inspelningar i molnet

Lagra inspelningar i molnet

Spela in en video till ditt mydlink-konto varje gång en rörelse eller aktivitet fångas upp av kameran som du sedan kan dela med din familj, vänner eller myndigheter. 

Med gratisversionen lagras klippet upp till 24 timmar och du kan ha upp till tre kameror. Det finns även andra alternativ mot en kostnad. Du kan även välja att lagra inspelningarna på ett microSD-kort eller spara dem direkt i din smartphone eller surfplatta.