Få ett smart hem med trådlös övervakning från D-Link

D-Link Wire-Free Camera Kit DCS-2802KT

  Art.nr: 1005235
  • Filmar i full HD
  • 2-vägs ljud
  • IP65-klassad
  • Lång batteritid
  • Avancerad PIR-detektor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kamerorna Mydlink Pro Wire-Free är konstruerade för att vara diskreta, vädertåliga och helt trådfria, så att du kan placera dem nästan var som helst, inomhus eller utomhus. Kamerorna spelar in i 1080p Full HD så att du kan se alla detaljer. Vägg- och takfästerna är magnetiska, vilket gör att du enkelt kan ta ned kameran för exempelvis laddning. Perfekt att kunna montera i bakgården och på framsidan av huset eller varför inte inne i hemmet för att få övervakning precis där du önskar.

Kraftfull rörelsedetektering

Den trådlösa kamerans avancerade rörelsesensor (PIR) reducerar kraftigt andelen falska larm. När rörelse detekteras startar kameran automatiskt inspelningen och skickar omedelbart en varning till din telefon. Kameran har infraröd LED-nightvision som gör att du kan se upp till 7,5 meter, även i fullständigt mörker.

Hör allt i hemmet

Kameran har tvåvägskommunikation som möjliggör för dig att tala igenom den inbyggda högtalaren och hör allt ljud som spelats in av mikrofonen. Tala om för hunden att den inte får ligga i sängen, prata med dina barn medan de spelar eller prata med familjen i hemmet.

Få ett säkrare hem

D-Link DCS-2802KT fungerar även som ett hemlarm. Starta igång det på distans eller välj att det ska aktiveras av rörelse för att få ett effektivt hemlarm. Alarmet  ljuder i över 100 decibel vilket är avskräckande för både tjuvar och djur. 100 decibel är tillräckligt högt för att dränka ljudet ifrån en slagborr.

Spara inspelningar med Mydlink Cloud

De inspelade videorna sparas automatiskt i Mydlink Cloud, som är en molntjänst, så du kan känna dig trygg med att dina videor sparas på en säker plats. Njut av 24-timmars gratis inspelning, eller uppgradera med tillvalet Premium Cloud Storage som köps genom D-Link. Hitta ett klipp genom att filtrera dina inspelningar efter händelsetyp, datum, enhet och plats. Få reda på exakt vad som hänt, titta på inspelningar från molnet eller ladda ner videoklipp till din telefon var som helst, när som helst.

1005235 D-Link D-Link Wire-Free Camera Kit DCS-2802KT DCS-2802KT Kamerorna Mydlink Pro Wire-Free är konstruerade för att vara diskreta, vädertåliga och helt trådfria, så att du kan placera dem nästan var som helst, inomhus eller utomhus. Kamerorna spelar in i 1080p Full HD så att du kan se alla detaljer. Vägg- och takfästerna är magnetiska, vilket gör att du enkelt kan ta ned kameran för exempelvis laddning. Perfekt att kunna montera i bakgården och på framsidan av huset eller varför inte inne i hemmet för att få övervakning precis där du önskar. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Kraftfull rörelsedetektering Den trådlösa kamerans avancerade rörelsesensor (PIR) reducerar kraftigt andelen falska larm. När rörelse detekteras startar kameran automatiskt inspelningen och skickar omedelbart en varning till din telefon. Kameran har infraröd LED-nightvision som gör att du kan se upp till 7,5 meter, även i fullständigt mörker. Hör allt i hemmet Kameran har tvåvägskommunikation som möjliggör för dig att tala igenom den inbyggda högtalaren och hör allt ljud som spelats in av mikrofonen. Tala om för hunden att den inte får ligga i sängen, prata med dina barn medan de spelar eller prata med familjen i hemmet. Få ett säkrare hem D-Link DCS-2802KT fungerar även som ett hemlarm. Starta igång det på distans eller välj att det ska aktiveras av rörelse för att få ett effektivt hemlarm. Alarmet  ljuder i över 100 decibel vilket är avskräckande för både tjuvar och djur. 100 decibel är tillräckligt högt för att dränka ljudet ifrån en slagborr. Spara inspelningar med Mydlink Cloud De inspelade videorna sparas automatiskt i Mydlink Cloud, som är en molntjänst, så du kan känna dig trygg med att dina videor sparas på en säker plats. Njut av 24-timmars gratis inspelning, eller uppgradera med tillvalet Premium Cloud Storage som köps genom D-Link. Hitta ett klipp genom att filtrera dina inspelningar efter händelsetyp, datum, enhet och plats. Få reda på exakt vad som hänt, titta på inspelningar från molnet eller ladda ner videoklipp till din telefon var som helst, när som helst. Övervakningskamera 4,3 3 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Smarta Hem
  2. Övervakningskamera