Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Övervakningskamera med IP65-certifiering

IMOU Bullet Lite

  Art.nr: 1010204
  • 1080p Full HD-kamera
  • Få notiser när kameran känner av rörelse
  • Inbyggd mikrofon
  • Mörkerseende i upp till 30 meter
  • Se vad som händer hemma när du inte är hemma
649:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bullet Lite från IMOU är en övervakningskamera för utomhusbruk som drivs av fast strömkälla. Kameran har IP67-certifikation, vilket innebär att den är både vatten och dammtät och lämpar sig för utomhusmiljöer - till och med i de mest extrema väderförhållandena. Förutom att kameran är väderbeständig ger den även en optimal bild för övervakning, både i dagsljus och mitt på natten då mörkerseendet ger en klar sikt på upp till 30 meter. Kameran filmar i 1080p och har 16x digital zoom, så att du inte ska missa någonting.

Imou Bullet Lite

Suveränt mörkerseende

Imou Bullet Lite har ett mörkerseende som ser upp till 30 meter, vilket gör att du kan se ett riktigt stort område även när det är som mörkast ute. 30 meter mörkerseende gör så att du kan se när någon kommer in på din trädgård, så att du kan agera redan innan det är för sent.

För att göra kameran så effektiv som möjligt har Bullet Lite en rörelsesensor som känner skillnad på människa och djur, vilket minskar falsklarm. När den känner av rörelse från en människa får du direkt en notis i din smartphone.

Molnsparning

Med Imou kan du själv välja om du vill spara dina filmer på ett microSD-kort, Imou Bullet Lite har plats för ett microSD-kort med 128 GB lagring, eller i Imou Cloud som är Imou's egna molntjänst. Via appen Imou Cloud möjliggörs även livesändningar från kameran i din smartphone, du kan även få pushnotiser i din smartphone varje gång rörelsesensorn i kameran känner av rörelse. Alla filmer som kameran spelat in, när den aktiverats av rörelse, sparas antingen på microSD-kortet eller i Imou Cloud så att du ha full tillgång till dom. Din personliga data är självklart alltid privat och delas inte med någon annan, utan det är bara du själv som har tillgång och kan se din data.

Molnsparning i Imou Cloud är en abonnemangstjänst som finns med 3 och 7 dagars molnsparning, vilket gör att du kan se alla filmer som spelats in de senaste 3, respektive 7 dagarna, direkt i molnet. Priserna hittar du i appen, genom att gå från "Me" > "My Cloud" > "My Plan" > "Start Now".

Du tappar ingen funktionalitet i kameran om du väljer att inte använda dig av IMOU's molnlagringstjänst. Tänk bara på att om SD-kortet skadas, eller försvinner, så kan inspelat material gå förlorat.